Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#267823 Βασιλάκος?? Παίζαμε κάποτε μαζί διαδυκτιακά grand prix legends...

Little did I know... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By cavallino
#267836 Ε, ναι ρε! Τώρα εκτός των άλλων είναι ένας απο τους δημιουργούς του Assetto Corsa, φτιάχνει τα physics για τα αυτοκίνητα, οπότε είναι αναγκασμένος να οδηγεί και τα κανονικά για να έχει πλήρη εικόνα σχετικά με το αντικείμενό του. Πίκρα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#267839 Tι δηλαδή, τον πληρώνουν για να σκίζει υπεραμαξάρες σε πίστες;;;;

Πωπω... τι χάλια δουλειά... Αν θέλει βοηθό να του στείλω ένα e-mail του παιδιού... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
cavallino έγραψε:Ε, ναι ρε! Τώρα εκτός των άλλων είναι ένας απο τους δημιουργούς του Assetto Corsa, φτιάχνει τα physics για τα αυτοκίνητα, οπότε είναι αναγκασμένος να οδηγεί και τα κανονικά για να έχει πλήρη εικόνα σχετικά με το αντικείμενό του. Πίκρα.

Αντί να τον ψήσεις να μας γράφει κανα οδήγησα, μας ποστάρεις βιντεάκια :x
Άβαταρ μέλους
By cavallino
#267949 Τι να γράψει ρε, τα έχει σε βίντιου, μάτια δεν έχεις να δεις; Θες να διαβάσεις τι είδες; :P
Άβαταρ μέλους
By cavallino
markvag έγραψε:Tι δηλαδή, τον πληρώνουν για να σκίζει υπεραμαξάρες σε πίστες;;;;

Πωπω... τι χάλια δουλειά... Αν θέλει βοηθό να του στείλω ένα e-mail του παιδιού... :lol: :lol:

Nα τον πληρώνουν το αποκλείω. Αλλά και μόνο το ότι δεν τον χρεώνουν, αρκεί. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#271122 Οδήγησα, το καινούριο Astra.

Εικόνα

Κι ενώ περίμενα κανένα μπετρέλαιο 1.6CDTi (νοικιάρικο γαρ), μου έδωσαν το 1.4Τ με τα 150hp. :innocent: H εμπνευσμένη διαδρομή ήταν μια ξώφαλτση αναγνωριστική στα Cairngorms, Λοχ Νες και μετά παραλιακά στη ΒΑ ακτή, όσο το δυνατόν περισσότερο σε Β roads.

Εικόνα

Γι αρχή έχω να πω: ή εγώ έχω πολύ καιρό να σπρώξω (δεν έχω δικό μου αμάξι εδώ πάνω :( , οπότε οδηγώ είτε στην Ελλάδα, είτε περιστασιακά όταν νοικιάζω) οπότε τα στάνταρ μου έχουν πέσει πολύ, είτε μιλάμε για ένα Opel που ευχαριστιέσαι να το οδηγείς. :lipsealed: :hmmm:

Στα μέτρα της κατηγορίας εννοείται, δεν είναι ούτε Τάπερ, ούτε Focus RS. Αλλά υποψιάζομαι ότι γνωστό μέλος του φόρουμ (ευχαριστώ) θα έκανε τη διαδρομή Ρίο-Γιάννινα σε 48 λεπτά. Με το καράβι μέσα, όχι γέφυρα. Και στάση για καφέ στη Κόνιτσα. Με φώτο από τα διόδια του Άκτιου. :rtfm: Ως μέτρο σύγκρισης είχα στο μυαλό μου το παραπλήσιο 308 1.2 ΤHP 130 και το Astra H GTC (ολίγον τι καγκουρεμένο, εντελώς πεζοδρομιοκυνηγός).

To be continued...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
georgetz έγραψε:
alexandros.K έγραψε:Ουτε η Βονιτσα

Ανεξαρτητοποιήθηκε ? :ninja: :(

BONEXIT! :lol:
Άβαταρ μέλους
By 224v
tsilis έγραψε:

Eιναι.

.

οταν πας μεσω Πρεβεζας και του εκει τουννελ, τοτε περνας και απο Βονιτσα... φρικτη πολις.... αρκει να δει καποιος τους "ποδηλατοδρομους" που καταφεραν να χωρεσουν στους δρομους της..... δειγμα πεταμενων χρηματων της ΕΕ... απο τον Δημο..
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
224v έγραψε:
tsilis έγραψε:

Eιναι.

.

οταν πας μεσω Πρεβεζας και του εκει τουννελ, τοτε περνας και απο Βονιτσα... φρικτη πολις.... αρκει να δει καποιος τους "ποδηλατοδρομους" που καταφεραν να χωρεσουν στους δρομους της..... δειγμα πεταμενων χρηματων της ΕΕ... απο τον Δημο..

Σε κάποιες τσέπες προφανώς θέλεις να πείς αλλά δεν το λές, το λέω εγώ.