Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
markvag έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Τι πάγια έξοδα έχει αυτό που είναι 2λτ; Τεκμήριο, φόρο πολυτέλειας και τέλη κυκλοφορίας;

Αυτό είναι μεταξύ 10ετίας και 5ετίας, άρα τέλη είναι στα 660 ευρώ, φόρο πολυτελείας στο μισό, τεκμήριο δεν θυμάμαι τι παίζει... :hmmm:

Κατανάλωση λαδιού / 100χλμ δεν ξέρω, αλλά 'νταξ... ο δίλιτρος tfsi είναι αλεξίσφαιρος... δεν χαλάει με τίποτα, όπως μπορεί να βεβαιώσει και συνφορουμίτης... :innocent: :lol: :lol:

Αυτός είναι ο πιο παλιός TFSi, χωρίς το valvelift που έχει ο 211ps του ΣτέφανQ5-->208alluros

@g
τι είναι αυτό το πεθερά; πιο καλό από ΣΜΟΥΘΙ;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Giuseppe Busso έγραψε:
drdino έγραψε:15k χλμ;

Αυτό με το κάθισμα και το σκίσιμο το είδα και εγώ. Λες να είναι κάποιος γεματούλης;

παιδια χαλαρωστε,Γερμανικο ειναι.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Κίκιζας . έγραψε:
Nikos! έγραψε:Από Alfa σε Audi ρε Γιάννη?

< >

...καλα και εσυ απο Bmw σε Skoda πηγες... :shifty:

Εμένα μου το χάρισαν.

< >
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#271557 @GB

Συμφωνω παραπανω με οσους ειπαν οτι κατι τρεχει με τα -μολις- 15κ χλμ και την εικονα φθορας του καθισματος οδηγου.
Αλλα και να μην παιζει τιποτα, Imo εαν ειναι ακινητοποιημενο πανω απο κανα 6μηνο, μαλλον δεν θα ασχολιομουν περεταιρω.

Εδω του συνονοματου, το προτιμω να σου πω την αληθεια...

http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/8173480/

Απ' οτι ειδα απο αλλες αγγελιες, πρεπει να εχει ιμαντα ο λιτρος tfsi / 200 ps, γιατι καπου ειδα να αναφερει καποιος οτι τον εχει αλλαξει...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#271561 Λοιπόν ξεκολλάτε από τα μπρίκια. Έχουμε σοβαρότερα θεματα.

Σε κάτι πρόχειρες αναζητήσεις που έκανα σήμερα για pdc+camera (απορρίπτεται, θέλει ξήλωμα όλο το αμάξι, θα μπει απλό με ηχητικό με 60 εουρος) και bluetooth στο Audi (καλόμαθε η γριά στα σύκα), ανακάλυψα ότι το ΜΜΙ 3G που έχω, πιθανότατα έχει προεγκαστημένο bluethooth και απλά θέλει ενεργοποίηση μέσω vag-com.

https://www.youtube.com/watch?v=TV1eyGZJu2E

Οπότενες άρχισα να ψάχνω για καλώδια και έχει κάποια με 35-50€. Έχει κανείς εμπειρία από δαύτα? :hmmm:

http://www.car.gr/parts/?ca=21&models=Audi+Vag-com
Άβαταρ μέλους
By GTS
#271562 35e για ένα καλωδιο? Δεν μπορεις να βρεις καποιον που το εχει ηδη να σου κανει την δουλεια?
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#271566 Και οι δύο αγγελίες καλές είναι
Όντως, ξεκολλατε από τα καθίσματα ,όπως λέει ο Ντιμης είναι Γερμανικό

Από τη στιγμή που έχει σφραγισμένο book service στην Καρεντα, όπως γράφει, τα χλμ είναι αυτά, τέλος!

Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει κάποια λίγα πράγματα στην αρχή λόγω μερικης χρήσης του αυτοκινήτου, αλλά κατόπιν θα έχει ένα αυτοκίνητο 16000 χλμ και αυτό δεν αλλάζει.

Καλό είναι Μπούσε και είναι ΤΤ δεν είναι κατσαρόλα, μην τρελαθούμε..

.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
GTS έγραψε:35e για ένα καλωδιο? Δεν μπορεις να βρεις καποιον που το εχει ηδη να σου κανει την δουλεια?

Νταξει πόσο κουβάς! :slap: Ο γείτονας δίπλα έχει συνεργείο vag και είναι πρώην μηχανικός του Ρώρρη. Του πούστη, θα χει καλώδιο.
Άβαταρ μέλους
By morpheus
#271619 Και σε μένα το ΤΤ είχε κάνει απο νωρίς φθορά στο δέρμα σε εκείνο το σημείο (ευτυχώς μόνο εκεί όμως) παρόλο που πρόσεχα αρκετά κατα την είσοδο-έξοδο...
Επίσης ο συγκεκριμένος TFSI στο δικό μου δεν είχε κάνει κίχ (+πρόγραμμα απο την αρχή και αρκετά βαρύ πόδι) με συμπλήρωμα λαδιών σε πολύ νορμάλ επίπεδα...
Πάντα 100άρα και τα συναφή βέβαια...
Άβαταρ μέλους
By markvag
Giuseppe Busso έγραψε:τι είναι αυτό το πεθερά; πιο καλό από ΣΜΟΥΘΙ;

Πολύ καλύτερο, πάντα μαζί σου πρέπει να το έχεις και όλα καλά θα σου πάνε... Σαν φυλαχτό ένα πράγμα... :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#272167 Η Αρτα και τα Γιαννενα μες το φιλτροκουτι. Ολοκληρη οικογενεια εντομων ξεκληρισμενη.

ΕικόναΕικόνα

Αλλαξαμε και φιλτρο καμπινας. Μιση ωρα υποθεση και τα δυο μαζι και απο εργαλεια μονο ενα τορξ και ενα απλο κατσαβιδι.

<+
Άβαταρ μέλους
By edmond
#272533 το φίλτρο καμπίνας είναι κάπως παρεξηγημένο και πολλοί δεν δίνουν αρκετή σημασία.
προσωπικά κάθε 10.000 (στα λάδια φίλτρα δηλαδή) το αλλάζω και κάθε φορά μένω έκπληκτος από το τι μαζεύει!!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#272693 Ειδικά από τότε που στη χώρα μας άρχισαν να καίνε ότι βρίσκουν για να ζεσταθούν το χειμώνα, εννοείται αλλαγή του κάθε άνοιξη. Το κόστος είναι αστείο και ο κόπος μηδενικός. Ούτε συνεργεία χρειάζεται ούτε τίποτα. Εγώ βρήκα πευκοβελόνες στο φίλτρο μέσα. :dizzy: