Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dodger
cabala10 έγραψε:
g8777 έγραψε:Θα ρθει και η δικιά σου σειρά... Μόνο Σεκογια δεν του πες του ανθρώπου να βάλει.

εχω μια εγκυκλοπεδια λεγεται κηπος λολ και εχει ολα τα δεντρα/φυτα που μπορουν να "πιασουν" στην ελλαδα αμα δεις κατι αλλα περιεργα :lol:

Δώσε λινκ/εξώφυλλο/στοιχεία....
Άβαταρ μέλους
By xenos
mjacob έγραψε:Προύνος; [αντέχει μια χαρά σε ελληνικό κλίμα, καλοκαίρι, τα πάντα. Κι έχει (για τα γούστα μου) πολύ ωραίο χρώμα φυλλώματος]

Φιλύρα;

1) ωραίο φαίνεται, θα το τσεκάρω.

2) θα το προτιμούσα πιο πυκνό

g8777 έγραψε:Xenos είπαμε να ραντισουμε, όχι να τα βάλουμε σε κρεματοριο. Πολύ μικρή ποσότητα.

Ίσα να δροσίσουμε τις αφίδες;
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#271133 Fendona 6 SC

Θαυματουργό!

Ψεκάζω από γωνίες και υπόγεια για κατσαρίδες και μυρμήγκια, έως τοίχους και φυτά για κουνούπια, μύγες, ψείρες και άλλα ωραία έντομα.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#271140 τα 'παμε; τα 'παμε. :s_roses
Κάνει ο κόσμος τη δουλίτσα του.

Που φωνάζεις τη γεωπόνο και σου έρχεται η g και οσμίζεται το pH του αέρα, για να σου πει την αναλογία Dove, πράσινο σαπούνι, χτεσινό σμούθυ στο διάλυμα. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#271143 Η g έχει διαβάσει και αυτό πριν κάνει τα μαγικά της :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By markvag
egobrain έγραψε:
markvag έγραψε:Δεν σου είπε αυτό ρε!!!!

Κόψε την πιπεριά και την ντομάτα που έχουν επηρρεαστεί και πέτα τες... :rtfm:

Πετάμε 1 για να έχουμε πολλά στο μέλλον! :rtfm:

α!
δεν ειναι οτι εχει μολυνθει καποιος καρπος μεχρι τωρα.
απλα τις βλεπω που τριγυρνανε και γεννανε στα φυλλα των φυτων. σημερα παλι βρηκα 2 φυλλα με μπολικα αυγα απο κατω :/
καθε μερα κυνηγητο? ασε που την ζημια μπορει να την κανουν ολη την υπολοιπη μερα.

καποιοι προτεινουν θειαφι, αλλοι μια κατασκευη με LED, σημερα πετυχα αυτο..

Μπορείς επίσης, γενικά, να έχεις και κάποια αρωματικά φυτά (ρίγανι, βασιλικό, δυόσμο) εκεί ανάμεσα. Μην ξεχνάς ότι τα αρωματικά έχουν το άρωμά τους, όχι για να τα βάζουμε εμείς στο φαγητό μας, αλλά για κάποιο δικό τους λόγο, συνήθως για να διώχνουν κάποια παράσιτα... :iconcool:

Δεν νομίζω να χάσεις τίποτα με λίγο νεράκι με βανίλια πάντως... :)
Άβαταρ μέλους
By g8777
#271151 Ριξτε, ριξτε.... Αλλα μετα ΤΙ ΤΡΩΜΕ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΜΙΚΡΟΦΑΛΛΙΑ, ΓΥΝΑΙΚΟΜΑΣΤΙΑ, APPLE. :s_yes

Asimov εθεαθης σε "περιεργα" μερη την Τριτη το μεσημερι. Μην με φερεις σε δυσκολη θεση, αυτο μονο. :oops:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#271155 :ninja: :ninja: :ninja:
Άβαταρ μέλους
By mjacob
Asimov έγραψε:Η g έχει διαβάσει και αυτό πριν κάνει τα μαγικά της :rtfm:

Άσε μας κουκλίτσα μου, όταν τους τρώγαμε στη μάπα αυτούς τους γεωπόνους, το ΓΠΑ δεν είχε ακόμα βιβλιοθήκη.

Be my guest.
Παρε τη g να "κάνει τα μαγικά της", να τον έχεις μουσαφίρη -γιατί έτσι γίνονται οι δουλειές στο πεδίο- μέρα παρά μέρα να οσμίζεται, γιατί χτες ήταν ωιδιο, αύριο τετράνυχος, μεθαύριο μαύρισε το φυτό που είχε προχτές ωίδιο και μετά θα έρθουν οι ψύλλοι και οι κοριοι να κάνουν πάρτυ, μέχρι να περάσει το καλοκαίρι η γυναίκα σου θα ξερει καλύτερα να μαγειρεύει τα αγαπημενα φαηγτά του g και θα έχει ξεχάσει καν ποιο σουβλατζίδικο προτιμάς, τους τελευταίους π.g. φίλους θα κάνεις να τους ξαναδεις 50 χρόνια γιατί την τελευταία φορά που πάτησαν το πόδι τους στο σπίτι σου, τους έφαγαν οι ψύλλοι και τρόμαξαν να καθαρίσουν, και θα έχεις το g να σου λέει "τρίψου με λίγο λινέλαιο, δυόσμο και μαντζουράνα, μην κάνεις σα παιδί", και ο τελευταίος και μοναδικός σου φίλος θα είναι ο Γεωπόνος,

ΤΟΤΕ

να σκεφτείς το κινέζικο ρητό.
Άβαταρ μέλους
By g8777
mjacob έγραψε:
Asimov έγραψε:Η g έχει διαβάσει και αυτό πριν κάνει τα μαγικά της :rtfm:

Άσε μας κουκλίτσα μου, όταν τους τρώγαμε στη μάπα αυτούς τους γεωπόνους, το ΓΠΑ δεν είχε ακόμα βιβλιοθήκη.

Be my guest.
Παρε τη g να "κάνει τα μαγικά της", να τον έχεις μουσαφίρη -γιατί έτσι γίνονται οι δουλειές στο πεδίο- μέρα παρά μέρα να οσμίζεται, γιατί χτες ήταν ωιδιο, αύριο τετράνυχος, μεθαύριο μαύρισε το φυτό που είχε προχτές ωίδιο και μετά θα έρθουν οι ψύλλοι και οι κοριοι να κάνουν πάρτυ, μέχρι να περάσει το καλοκαίρι η γυναίκα σου θα ξερει καλύτερα να μαγειρεύει τα αγαπημενα φαηγτά του g και θα έχει ξεχάσει καν ποιο σουβλατζίδικο προτιμάς, τους τελευταίους π.g. φίλους θα κάνεις να τους ξαναδεις 50 χρόνια γιατί την τελευταία φορά που πάτησαν το πόδι τους στο σπίτι σου, τους έφαγαν οι ψύλλοι και τρόμαξαν να καθαρίσουν, και θα έχεις το g να σου λέει "τρίψου με λίγο λινέλαιο, δυόσμο και μαντζουράνα, μην κάνεις σα παιδί", και ο τελευταίος και μοναδικός σου φίλος θα είναι ο Γεωπόνος,

ΤΟΤΕ

να σκεφτείς το κινέζικο ρητό.

Εικόνα

:hmmm: :hmmm:

:s_whiteflag

:s_sarcastic

:s_roses
Άβαταρ μέλους
By Asimov
g8777 έγραψε:Εικόνα

Μεγάλο βιβλίο.
Εικόνα

Τι να λέμε
Άβαταρ μέλους
By cabala10
Dodger έγραψε:
cabala10 έγραψε:
g8777 έγραψε:Θα ρθει και η δικιά σου σειρά... Μόνο Σεκογια δεν του πες του ανθρώπου να βάλει.

εχω μια εγκυκλοπεδια λεγεται κηπος λολ και εχει ολα τα δεντρα/φυτα που μπορουν να "πιασουν" στην ελλαδα αμα δεις κατι αλλα περιεργα :lol:

Δώσε λινκ/εξώφυλλο/στοιχεία....

πρακτικη εγκυκλοπαιδεια
ο κηπος
εκδοσεις κισσος-παν
οσο και να το εψαξα δεν το εχω βρει (αλλα δεν ξερω κιολας ειναι παλιο του 83)