Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#270929 ΤΟΜΑΤΑ θέλει να φάει ο άνθρωπος.
Οχι να πλύνει το κώλο του.

Πες στην υπηρεσία να σε αλλάξει πόστο.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#270930 Αυτά με τον κωλο εσύ μας τα μαθες. Επειδή θα φάει Ντομάτα και όχι θειαφι να βάλει πράσινο σαπούνι. ΤΈΡΜΑ.

Εσύ που ήσουν χθες μεταξύ 9 πρωί 9 βράδυ;
Άβαταρ μέλους
By Asimov

.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
g8777 έγραψε:Αυτά με τον κωλο εσύ μας τα μαθες. Επειδή θα φάει Ντομάτα και όχι θειαφι να βάλει πράσινο σαπούνι. ΤΈΡΜΑ.

Εσύ που ήσουν χθες μεταξύ 9 πρωί 9 βράδυ;

καλα χαλαρωσε δεν ειπαμε να κανει τα φυτα του αεκ
Άβαταρ μέλους
By mjacob
g8777 έγραψε:Εσύ που ήσουν χθες μεταξύ 9 πρωί 9 βράδυ;

Ανταλλάσαμε ερωτικά PM με τον εντυς.
Έχω πλήρες αρχείο με time stamps
Άβαταρ μέλους
By xenos
#270961 Εγω ψεκασα με σαπουνονερο κ λιγο οινοπνευμα κ μου τα γαμησε τα φυτα. Μαυρισαν τα φυλλα. Τώρα εχω ξεσκιστει στα δηλητηρια αλλα ο τιγρης εκει... Νταμπ.

<
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#270963 Πες τα ρε xenos. Φλομώνουν τον κόσμο με χιπστεροκοκτεηλ πράσινα σαπούνια και οινοπνεύματος, για να τρέχεις μετά σε ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ δήθεν, και να σου ζητάνε ο,τι θέλουν.

Πάρε εκει κανα confidor αμαλαχειναουμε να κανεις τη δουλίτσα σου
Άβαταρ μέλους
By bibendum
mjacob έγραψε:... και να σου ζητάνε ο,τι θέλουν.

...

Ζητανε οτι θελουν η αναλογως τι βλεπουν; :shifty:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
g8777 έγραψε:Θα ρθει και η δικιά σου σειρά... Μόνο Σεκογια δεν του πες του ανθρώπου να βάλει.

εχω μια εγκυκλοπεδια λεγεται κηπος λολ και εχει ολα τα δεντρα/φυτα που μπορουν να "πιασουν" στην ελλαδα αμα δεις κατι αλλα περιεργα :lol:
Άβαταρ μέλους
By mjacob
bibendum έγραψε:Ζητανε οτι θελουν η αναλογως τι βλεπουν; :shifty:

Το λαϊκό παιδί δεν έχει ανάγκη. μου πήρατε όλοι ΜΠΕΜΠΕΚΕΣ και κυκλοφοράτε.

g8777 έγραψε:Xenos είπαμε να ραντισουμε, όχι να τα βάλουμε σε κρεματοριο. Πολύ μικρή ποσότητα.

Εγώ τώρα ετοιμάζω ένα μίγμα result, fendona, confidor και κάτι ακόμα, να γίνουν όλα έντυς. :inlove: :s_roses
Άβαταρ μέλους
By g8777
mjacob έγραψε:Εγώ τώρα ετοιμάζω ένα μίγμα result, fendona, confidor και κάτι ακόμα, να γίνουν όλα έντυς. :inlove: :s_roses

Κανονικά θα πρεπε να πω "Στασου, μυγδαλα " αλλά ρίξε εκεί πράμα. Γαρνιρισε το και με Roundup, Gramoxone να ηρεμήσεις. ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΜΕΙΣ. :s_drinks