Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
g8777 έγραψε:Ειχε φτασει να παιρνει υπερωριες ακομα και οταν πηγαινε για χεσιμο με το καπελακι Scooteria και τα Τιφοζια του λεγαν και ευχαριστω του χαμουρη.

Ειδικά εγώ του έλεγα πάντα τα καλύτερα... :s_laughat
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#270381 Τωρα εχετε τον κλαψα τον Φεττελ (blue flags μπου χουυυ) και τον Κιμι με τα καντηλια και εχετε σουπερ line up..
Alo σηκω φυγε. Εισαι πολυ μεγαλος για αυτη την μικρη f1

< 3
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#270468 Και τι θα κάνεις μετά εσύ;

Θα ασχολείσαι με τους αγώνες αντοχής; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Same_old_story έγραψε:Και τι θα κάνεις μετά εσύ;

Ωχ, ποιος ξέρει πόσες πίτσες-ποπκορν-πατατογαριδακια-πιτογυρα θα καταναλώσει κατά τη διάρκεια ενός 6ωρου αγώνα..
Το Le Mans ας μην το πιάσουμε καλύτερα.. :help: :help:
Άβαταρ μέλους
By STK
Geo f1 έγραψε:Τωρα εχετε τον κλαψα τον Φεττελ (blue flags μπου χουυυ) και τον Κιμι με τα καντηλια και εχετε σουπερ line up..
< 3

Ειπε ο fan του οδηγου που εχει σε γκρινια ολοκληρη την εθνικη Ισπανιας στο μπασκετ, τον Αδωνι Γεωργιαδη και τη Ρουλα Βλαχοπουλου. Ταυτοχρονα.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
mikeerfol έγραψε:
Same_old_story έγραψε:Και τι θα κάνεις μετά εσύ;

Ωχ, ποιος ξέρει πόσες πίτσες-ποπκορν-πατατογαριδακια-πιτογυρα θα καταναλώσει κατά τη διάρκεια ενός 6ωρου αγώνα..
Το Le Mans ας μην το πιάσουμε καλύτερα.. :help: :help:

:lol: :lol: :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By g8777
REALZEUS έγραψε:
g8777 έγραψε:Ειχε φτασει να παιρνει υπερωριες ακομα και οταν πηγαινε για χεσιμο με το καπελακι Scooteria και τα Τιφοζια του λεγαν και ευχαριστω του χαμουρη.

Ειδικά εγώ του έλεγα πάντα τα καλύτερα... :s_laughat

Δια δεν εχει σημασια. Εισαι ρουβιτσα εξ αγχιστειας. Η Οδηγια του CDC ηταν σαφης: Κανε ενα μπογο με καπελακια, φανελακια, σωβρακακια , σκατακια της φοραδας, βγες στην αυλη με το σωβρακο , λουστα με πετρελαιο και βαλε φωτια. Ριξε και μια ζεμπεκια εν τω μεταξυ το Βρεχει φωτια στη στρατα μου για να πιασουν τα μαγια. :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
g8777 έγραψε:Κανε ενα μπογο με καπελακια, φανελακια, σωβρακακια , σκατακια της φοραδας, βγες στην αυλη με το σωβρακο , λουστα με πετρελαιο και βαλε φωτια. Ριξε και μια ζεμπεκια εν τω μεταξυ το Βρεχει φωτια στη στρατα μου για να πιασουν τα μαγια.

Σε μακερώσω ρε! Για τους υπαλλήλους πες ότι θες. Για την ΟΜΑΔΑ κουβέντα! :rtfm: Καπελάκι Αλόνσο; Χαχαχα. Καπελάκια ΜΟΝΟ Ferrari σκέτο! Kneel before the Cavallino!

Geo f1 έγραψε:Τωρα εχετε τον κλαψα τον Φεττελ (blue flags μπου χουυυ) και τον Κιμι με τα καντηλια και εχετε σουπερ line up..

Τους 2 αχώνευτους να μην έχουμε (Χαμιλτον-Αλόνσο) και όλα καλά. Άντε να φύγει να γλιτώσουμε και από την ρουβοσύνη... :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#270539 STK ο Γερμανος τον εχει ξεπερασει προ πολλου..Δυστυχως οι μερες που το σηκωνε με το διαστημοπλιο περασαν ανεπιστρεπτί..Και ξεσπαει στους backmarkers και τους γλαρους...Ο δικος μου τουλαχιστον εχει γινει πολυ cool τυπακι..και δεν βριζει στα team radio...( φατσουλα που σφυριζει)

< 3
Άβαταρ μέλους
By STK
Geo f1 έγραψε:STK ο Γερμανος τον εχει ξεπερασει προ πολλου..Δυστυχως οι μερες που το σηκωνε με το διαστημοπλιο περασαν ανεπιστρεπτί..Και ξεσπαει στους backmarkers και τους γλαρους...Ο δικος μου τουλαχιστον εχει γινει πολυ cool τυπακι..και δεν βριζει στα team radio...( φατσουλα που σφυριζει)

< 3

Ειδα με αυτο το απαυτωσες και ψοφησε.
Ο Vettel (αν και δεν του εχω καμια αδυναμια) εχει χαμογελασει μεσα σε ενα χρονο και κατι, οσο δε χαμογελασε ο Alonso συνολικα τοσα χρονια στη Ferrari. Εδω κανανε τη λαμακια στον Καναδα και χαζολογουσε με τον Σοκολατα για τους γλαρους,
για σκεψου αντιδραση του Alonso σε αναλογη περιπτωση...
Άβαταρ μέλους
By STK
Geo f1 έγραψε:Αν κρινοταν ο τιτλος στον Καναδα (και τον εχανε με τετοια στρατηγική) να τον εβλεπα να κανει πιτσι πιτσι με τον Χαμ και τι στον κοσμο...

< 3

Αν κρινοταν ο τιτλος στον Καναδα δε θα ειχε κανει κι αυτος λαθος στη στρατηγικη :roll:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#270701 Αν ήταν ο Alonso στη θέση του Vettel στον Καναδά θα είχε έρθει ο γλάρος να του κάτσει στο κράνος σε όλο τον αγώνα και τελικά θα κέρδιζε γιατί θα αποδεικνυόταν ότι θα ήταν το Άγιο Πνεύμα.