Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#270666 Μου είναι εντελώς αδύνατο να κοιμηθώ χωρίς a/c από αρχές Ιουνίου έως και τέλη Σεπτεμβρίου. Πάντα στους 25 και στη χαμηλή σκάλα και σβήνει μόνο 5 με 6 το πρωί για να ξεκουραστεί το μηχάνημα. Συνήθως καλοκαίρι εγώ κοιμάμαι με το σώβρακο και η διπλανή μου, όταν υπάρχει τέτοια, είναι σκεπασμένη με καμιά light κουβέρτα. To 3ημερο η διπλανή μου σκεπαζόταν με το κάλυμμα του κρεβατιού γιατί δεν έπαιζε κουβέρτα στο σπίτι! :lol: Δεν μπορώ να καταλάβω την ευαισθησία των γυναικών στο a/c. Μιλάμε για πολύ σοβαρή εφεύρεση. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Deleted User 1 έγραψε:Μου είναι εντελώς αδύνατο να κοιμηθώ χωρίς a/c από αρχές Ιουνίου έως και τέλη Σεπτεμβρίου.

Αν επιτρέπεται, που υπηρέτησες; Νευροκόπι, Νυμφαίο; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#270676 Ρε στεφαν!! Θα πουντιασεις!!!

Εγω αποφευγω το ac οσο μπορω. Στη δουλεια ειναι το μεγαλο αγγουρι. Εγω τα κλεινω και οι υπολοιποι τα ανοιγουν..
Σπιτι με ανεμιστηρα οροφης και σεντονακι...
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Geo f1 έγραψε:Ρε στεφαν!! Θα πουντιασεις!!!

Εγω αποφευγω το ac οσο μπορω. Στη δουλεια ειναι το μεγαλο αγγουρι. Εγω τα κλεινω και οι υπολοιποι τα ανοιγουν..

Πες μας τώρα πως κοιμάσαι με το σάλι :s_tongue
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#270681 Καλά αν μου κλείσεις a/c στο γραφείο μόλις απέκτησες νο1 εχθρό. Παίζει πολύ φασισμός με αυτό το θέμα. Στην παλιά δουλειά που είχαμε κλιματιστικά δαπέδου, είχα ψήσει την υπεύθυνη του προμηθειών και μου έβαλε ένα επιτοίχιο 18αρι έξτρα. Μιλάμε για πολύ κρύο. :metalo:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#270694 Εννοείται αφήνουμε πάντα ένα δάχτυλο ανοιχτό παράθυρο ταυτόχρονα με το a/c για να μην ξεραθεί τελείως ο αέρας στον κλειστό χώρο. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#270699 Ύπνος χωρίς AC δεν παίζει, μπορεί να μείνω άυπνος για μέρες αν έχει έστω κι έναν βαθμό πάνω από ότι θεωρώ φυσιολογικό.
Πυτζάμες κλπ δεν το συζητώ, ούτε για πλάκα.

Πιτσιρικάς τον χειμώνα με χιόνι και -φέυγα το βράδυ κοιμόμουν πάντα με το παράθυρο λίγο ανοικτό.
Άβαταρ μέλους
By drdino
Geo f1 έγραψε:Ρε στεφαν!! Θα πουντιασεις!!!

Παίζεις και συνέχεια με τον θερμοστάτη;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
dimik έγραψε:Ύπνος χωρίς AC δεν παίζει, μπορεί να μείνω άυπνος για μέρες αν έχει έστω κι έναν βαθμό πάνω από ότι θεωρώ φυσιολογικό.
Πυτζάμες κλπ δεν το συζητώ, ούτε για πλάκα.

Πιτσιρικάς τον χειμώνα με χιόνι και -φέυγα το βράδυ κοιμόμουν πάντα με το παράθυρο λίγο ανοικτό.

Thank you! :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
drdino έγραψε:
Παίζεις και συνέχεια με τον θερμοστάτη;

Ναι!! 23 εκεινοι 26 εγω!Και δωστου :rant: