Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By GTS
D-Jet έγραψε:
GTS έγραψε:
Κίκιζας . έγραψε:Υπαρχουν και αυτοι, υπαρχουν ομως και καποιοι αλλοι που αναζητουν κατι περισσοτερο απο το πιο ιδιαιτερο πιο μουρατο σηματακι στο καπω, απο τα υψηλα ποσοστα "κεφαλογυρισματος"...

Αυτοι θα παρουν καποια GTS/GT εκδοση ισως μετα την πρωτη τους Πορσε. Οποιος αγοραζει για πρωτη φορα καποιο αμαξι μονο την τιμη κοιταει. Επισης πολλες γυναικες θα το παρουν γιατι είναι καμπριο.

Αυτοί που ξέρουν θα πάρουν δεύτερο χέρι καλύτερο αυτοκίνητο.

Το entry level κάποτε είχε αντίκτυπο στη συντήρηση του αυτοκινήτου (πιο φτηνό αμάξι αλλά και πιο φτηνατζήδες ιδιοκτήτες). Αυτό είναι όλο...
Η Porsche είχε ανέκαθεν φανατικούς φίλους για κάθε μοντέλο ξεχωριστά που ήξεραν ακριβώς για πιο λόγο το ήθελαν αλλά και "ουρανοκατέβατους" που θα αγόραζαν ό,τι πιο εντυπωσιακό και λουσάτο για τους δικούς τους λόγους. Η γνώμη μου είναι ότι μπορεί να πετύχεις τέτοιους τόσο με boxster όσο και με 911R ).

Η διαφορά είναι ότι όσο αφορά τα νούμερα, λόγω χαμηλότερου κόστους θα δεις πολλούς άσχετους με boxster αλλά σαν ποσοστά νομίζω ότι οι ακριβές εκδόσεις (991R, turbo, gtXXX κλπ κλπ) πρέπει να μαζεύουν αναλογικά πολύ περισσότερους νεόπλουτους και κουτοφαντασμένους.

Δες ποιος είναι ο μέσος Αμερικάνος ιδιοκτήτης 911 ή, πολύ χειρότερα πλέον, ο μέσος Κινέζος...

GT εκδοση για ψαγμενο αγοραστη δεν παιζει ευκολα μεταχειρο γιατι συνηθως είναι ποιο ακριβα από τα καινουρια.
Οι φτηνατζηδες αγοραζουν τα φτηνα μεταχειρα σε χαμηλοτερη τιμη. Τα καινουρια φθηνα τα αγοραζουν πλούσιοι για την γυναικα τους (το Μποξστερ) ή για καμπριο αμαξι και μερικα παιδακια με οικονομικη ανεση που είναι από τα πρωτα τους αυτοκίνητα στην μαρκα αυτή. Εχω περασει αρκετη ωρα στην αντιπροσωπεια στο Λονδινο και είμαι σιγουρος για το προφιλ αυτων των αγοραστων. Οι ποιο ψαγμένοι που αγοραζουν καινουριο θα πανε σε καποιο Καρρερα S/4S κατευθείαν αν δεν θελουν τα GT κυριως γιατι τα τελευταια είναι σκληρα και δεν εχουν πισω καθίσματα. Βεβαια πολλοι από αυτους όταν ηταν σε μικροτερη ηλικια ειχαν αγορασει Μποξστερ.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Κίκιζας . έγραψε:
Διαβασα πολυ καλα τι εγραψες, και απαντησα, οτι δεν αγοραζουν ΟΛΟΙ με βαση το σημα...

δεν ειπα ολοι,ειπα οι περισσοτεροι.Αρα δεν διαβασες καλα. Και αυτο θα το δεις απο τις πωλησεις,πως αγοραζουν μια 4κυλινδρη πορσε.

Κίκιζας . έγραψε:Βαζω την θεση μου σε αυτη των οπαδων, αλλα και μελλοντικα καποια στιγμη ενδεχομενως σε αυτη των αγοραστων...Εκτος εαν ξερεις κατι περισσοτερο για εμενα, απο εμενα....

οι οπαδοι δεν εχουν σωστη κριση,για αυτο στα λεω.
Σου ευχομαι να παρεις μια 911,δεν το ειπα υποτιμητικα.

Κίκιζας . έγραψε:Μπορει να ειναι και η" πλυση εγκεφαλου", απο αρκετους κατοχους, που εχω συναντησει σε εκδηλωσεις της Porsche, ειτε σε εκθεσεις-παρουσιασεις νεων μοντελων, ειτε και σε πιστες, σε σχεση με αλλους κατοχους που
εχουν πρωτη εννοια να χαρτζηλικωνουν γερα τους παρκαδορους μονο και μονο για να ειναι παντα πρωτη μουρη εξω απο τις νυχτερινες πιστες... :lol: .

σε εκδηλωσεις σε πιστες θα βρεις 5-10- 20 πορσε. Οι αλλες 5.000 δεν θα πατησουν ποτε,δεν θα μαθουν ποτε για την εκδηλωση,και δεν τους ενδιαφερει μια τετοια εκδηλωση.Αυτο σου λεω.
εσυ συνεχιζεις να παιρνεις σαν μεσο χρηστη πορσε, αυτον που ειδες στα Μεγαρα με σεμι,ή τον αλλον που ειδες σε μια εκδηλωση.Οι αλλοι 5000 εξω απο το σκυλαδικο δεν ειναι δειγμα για σενα.

Κίκιζας . έγραψε:Moνο που η ενταση της οποιας διαφορετικοτητας, σε επιπεδο συμβιβασμου, για μια νεοτερη κατασκευη, ειναι μη συγκρισιμη για τις φτερουγες, περα βεβαια και απο το σημαντικα χαμηλοτερο κοστος (50κ ευρω αντι 70κ ευρω τουλαχιστον).
Eιναι δε, ΑΛΛΟ το ζητουμενο στις φτερουγες, σε σχεση με τις Porsche....

κανενας δεν εγραψε οτι το ζητουμενο ειναι ιδιο.Αυτο ελλειπε να ειναι ιδιο. :x
Διαφορετικο ζητουμενο,σε διαφορετικο κοινο,αλλα παλι το κοινο που ειναι συνειδητοποιημενο και ξερει τι αγοραζει ειναι η μειοψηφεια.

Κίκιζας . έγραψε:Eαν αυτο δεν το αντιλαμβανεσαι ως βαση, δεν εχει τοτε νοημα να συζηταμε περεταιρω για το θεμα....

μαλλον εσυ δεν καταλαβες οτι δεν συγκρινω πορσε με εβο.
Απλα σου ειπα οτι αυτο συμβαινει σε πολλες ειδικες κατασκευες.Δεν ειναι προνομιο της Πορσε να εχει ''μη συνειδητοποιημενους'' αγοραστες.

Κίκιζας . έγραψε:Προφανως πχ και το EvoX μπορει να ειναι συγκριτικα πιο "πλαδαρο", λιγοτερο πολεμικο, με λιγοτερο ακαριαιες αντιδρασεις , απο το EvoIX, η ουσια ομως -των υψηλων επιδοσεων σε καθε ειδους εδαφος, με φιλικο τροπο και μεγιστη δυνατη ρυθμισιμοτητα- παραμενει η ιδια, και φυσικα το πιο σφιχτο στησιμο μπορει
να διαφοροποιηθει ακομα και σχεδον ημιεργοστασιακο επιπεδο..

καθολου πιο πλαδαρο δεν ειναι,μια χαρα κοφτερο ειναι.

Κίκιζας . έγραψε:Εδω υπαρχει αφαιρεση δυο κυλινδρων απο τους εξι, υπαρχει εντελως διαφορετικος ηχος...Δεν μιλαμε πχ απλως για προσθηκη Turbo σε 6κυλινδρο Boxer....

μαλλον εχεις θεοποιησει τους 6 κυλινδρους. Κοιτα τα πενβε που απο 6 πηγαν σε 4 εαν πουλανε.

Κίκιζας . έγραψε:Αν στο επομενο Lancer ΕVO απο το δικο σου, καταργουσαν ΕΝΤΕΛΩΣ τον ηχο της σκαστρας, αλλα και το χαρακτηριστικο γουργουρισμα κινητηρα, και το φυσημα της τουρμπινας, και ολα αυτα τα χαρακτηριστικα μαζι, ΔΕΝ επαιζαν ουτε με αλλα γη Φ.Π.Ε , (ουτε και δυνατοτητα τοποθετησης αλλης σκαστρας πχ) πως θα σου φαινοταν?
Να εχεις εναν μονοτονο ηχο εντελως ασχετο με οτι εχεις συνηθισει στα EVO?

εαν ειναι πιο αποδοτικο,δεν με ενδιαφερει εαν κανει τσαφ-τσουφ η σκαστρα,ή πως γουργουριζει το μοτερ.
πιο γρηγορο ειναι? Ειναι.Πιο εξελιγμενο ειναι? Ειναι/ Παει πιο ευκολα γρηγορα ? Παει.Τελος.
Αυτος ειμαι εγω βεβαια,που κοιταω την ουσια,και οχι σαχλαμαρες περι ηχων/θρυλων Τομι Μακινεν που ειναι πιουριλα και θρυλος λογω πρωταθληματων,και λοιπες σαχλες.
Άβαταρ μέλους
By dstou
#269939 Ο αγοραστής μετάχειρου Πόρς σε μεγάλες αγορές όπως Β.Αμερική, Αγγλία, Κίνα έχει τελείως διαφορετικό προφίλ από αυτόν που αγοράζει φρέσκο πράμα. Και είναι τόσοι πολλοί οι λεφτάδες σε αυτές τις χώρες που το μαγαζί δεν προλαβαίνει καλά καλά με τα καινούργια. Για Κίνα δε, είναι αδιανόητο να πληρώσεις λεφτά για παλιατζούρα.
Αυτό πάλι που ο μέσος Ευρωπαίος θα καταλάβει τον εξακύλινδρο επίπεδο, ενώ το μέσο αμερικανάκι όχι, δεν το κατάλαβα. Θα το καταλάβει καλύτερα ο λιγούρης και όχι αυτός που όλη του τη ζωή οδηγάει 6 ή 8 κύλινδρους, ακόμη και αν πρόκειται για το αγροτικό του ή το Κάμρυ του που το έχει για το σούπερ και τη λαική? Χλωμό.
Έτερο κότερο τώρα. Νομίζω υποεκτιμάτε συντριπτικά το ποσοστό των ευρωπαίων που αγοράζουν κυρίως με βάση το σήμα. Και των Κινέζων πιστεύω. Παίζει πολύ πιο πολύ να σου πει ένα αμερικανάκι ' τι κάνεις ρε μάλαξ, πάρε με τα μισά λεφτά ένα Καμάρι ή ένα 370Ζ, και μη σε πιάνει κώτσο η Πορς' , παρά να το ακούσεις από κάποιον στα καθ' υμάς.
Απόδειξη? Τα μοντέλα που περνάνε από εδώ χωρίς να ακουμπήσουν καν, και παράλληλα, το σολντ άουτ που κάνουν τα μικρά πρίμιουμ στα μέρη μας.
Άβαταρ μέλους
By italakias
#269962 Οπα dimviii μας την βγαινεις πολυ ρεαλιστης αλλα βαλε και λιγο συναισθημα .
Αυτοκινητο οδηγεις ,δεν τρεχεις σε αγωνες ταχυτητας.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
italakias έγραψε:Οπα dimviii μας την βγαινεις πολυ ρεαλιστης αλλα βαλε και λιγο συναισθημα .
Αυτοκινητο οδηγεις ,δεν τρεχεις σε αγωνες ταχυτητας.

να βαλεις και συναισθημα,αλλα οχι αυτο πανω απο ολα.Γιατι ο Γρηγορης εδω λεει οτι δεν θα αγοραστει για τον ηχο,που θα χαθει το 6κυλινδρο πρα-πρα.
Εαν το αυτοκινητο ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο,δεν θα βαλω το συναισθημα πανω απο ολα, και δεν θα το αγορασω.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
dimviii έγραψε:
δεν ειπα ολοι,ειπα οι περισσοτεροι.Αρα δεν διαβασες καλα. Και αυτο θα το δεις απο τις πωλησεις,πως αγοραζουν μια 4κυλινδρη πορσε.

Ρε συ Δημητρη θα παιξουμε με τις λεξεις? :lol: Δεν διαφωνησα σε αυτο...Οτι δηλαδη οι περισσοτεροι ψωνιζουν τυφλα το σημα. Οτι οι περισσοτεροι με αυτους που εχεις μιλησει και δεν εχουν ιδεα γι ατο τι λεω, απλως δεν αποτελουν τους περισσοτερους ΓΕΝΙΚΑ κατοχους της μαρκας, καθοτι ακριβως το αντιθετο εχω εισπραξει απο κατοχους που εχουν παρεβρεθει σε εκδηλωση της μαρκας, και φιλους, γνωστους που εχουν αγορασει καινουργια ή μτχ...

dimviii έγραψε: οι οπαδοι δεν εχουν σωστη κριση,για αυτο στα λεω.

Αυτη ειναι μια λανθασμενη γενικευση, με την ιδια σιγουρια και εγω σου λεω οτι
και πολλοι κατοχοι ΔΕΝ εχουν σωστη κριση...

Εκτος εαν εσυ το θετεις σε ποσοστοση για τις διαφορες μεταξυ τους, δηλαδη για 60/40 , 70/30 ( κατοχοι / μη κατοχοι)
Οπως λοιπον υπαρχουν κατοχοι που ΔΕΝ ξερουν την τυφλα τους, αλλο τοσο υπαρχουν οπαδοι που ξερουν πολλα περισσοτερα ακομα και απο κατοχους που γνωριζουν αρκετα...

dimviii έγραψε: Σου ευχομαι να παρεις μια 911,δεν το ειπα υποτιμητικα.

Thnks :) , και Boxster/cayman να ειναι, μια χαρα, αρκει να ειναι 6κυλινδρη... :lol:
Και στα δικα σου, να υποθεσω ενα GT-R ή οτι αλλο θα ηθελες... :)

dimviii έγραψε: σε εκδηλωσεις σε πιστες θα βρεις 5-10- 20 πορσε. Οι αλλες 5.000 δεν θα πατησουν ποτε,δεν θα μαθουν ποτε για την εκδηλωση,και δεν τους ενδιαφερει μια τετοια εκδηλωση.Αυτο σου λεω.
εσυ συνεχιζεις να παιρνεις σαν μεσο χρηστη πορσε, αυτον που ειδες στα Μεγαρα με σεμι,ή τον αλλον που ειδες σε μια εκδηλωση.Οι αλλοι 5000 εξω απο το σκυλαδικο δεν ειναι δειγμα για σενα.

Δε διαφωνω σε τιποτε απο αυτα, περα ισως απο την αναλογια, αλλα και εκει δεν επιμενω...
Εγω συνεχιζω να μιλαω εστω για αυτο το 5-10% που εχει απομεινει (κατοχων και οπαδων μαζι)
και ειναι αυτο ουσιαστικα που υποστηριζει, που θυμαται και που αναγνωριζει την φιλοσοφια της porsche, εστω των τελευταιων 20 ετων...

dimviii έγραψε: κανενας δεν εγραψε οτι το ζητουμενο ειναι ιδιο.Αυτο ελλειπε να ειναι ιδιο. :x
Διαφορετικο ζητουμενο,σε διαφορετικο κοινο,αλλα παλι το κοινο που ειναι συνειδητοποιημενο και ξερει τι αγοραζει ειναι η μειοψηφεια.

Ουτε εδω διαφωνω...

dimviii έγραψε: μαλλον εσυ δεν καταλαβες οτι δεν συγκρινω πορσε με εβο.
Απλα σου ειπα οτι αυτο συμβαινει σε πολλες ειδικες κατασκευες.Δεν ειναι προνομιο της Πορσε να εχει ''μη συνειδητοποιημενους'' αγοραστες.

Προφανως αλλα εδω η "κοροιδια" (με την μεταβαση 4κυλινδρων απο 6κυλινδρα) ειναι πολυ μεγαλυτερη, εστω για αυτο το 5-10% που ανεφερα και πριν...

dimviii έγραψε: καθολου πιο πλαδαρο δεν ειναι,μια χαρα κοφτερο ειναι.

...συγκριτικα με το 9αρι ειπα...Θα εχουμε τωρα νεο γυρο αντιπαραθεσης? :lol: Αν ναι, αυτο να το μεταφερουμε στο αντιστοιχο τοπικο... :innocent:

dimviii έγραψε: μαλλον εχεις θεοποιησει τους 6 κυλινδρους. Κοιτα τα πενβε που απο 6 πηγαν σε 4 εαν πουλανε.

Εδω δεν ειναι "απλως" 6Cyl vs 4cyl. Ειναι ενας πολυ ιδιαιτερος ηχος Boxer 6κυλινδρου...Επιπλεον το ανεφερα και σε προηγουμενη τοποθετηση, ακομα και στα μοντελα της Bmw (πχ 3-series) , ακομα και σημερα, ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ να παρεις 6κυλινδρη 3αρα, απλως θα πρεπει να ανεβεις σε κυβικα/ιπποδυναμη και Budget.
Στις Boxster/Cayman ΔΕΝ εχεις, εκτος ισως εαν βγει σε ικανοποιητικο αριθμο παραγωγης, επερχομενη εξακυλινδρη ατμοσφαιρικη GTS εκδοση, περα απο τις πιθανες -πολυ περιορισμενης παραγωγης- Spyder/GT4 δευτερης γενιας...

dimviii έγραψε: εαν ειναι πιο αποδοτικο,δεν με ενδιαφερει εαν κανει τσαφ-τσουφ η σκαστρα,ή πως γουργουριζει το μοτερ.
πιο γρηγορο ειναι? Ειναι.Πιο εξελιγμενο ειναι? Ειναι/ Παει πιο ευκολα γρηγορα ? Παει.Τελος.
Αυτος ειμαι εγω βεβαια,που κοιταω την ουσια,και οχι σαχλαμαρες περι ηχων/θρυλων Τομι Μακινεν που ειναι πιουριλα και θρυλος λογω πρωταθληματων,και λοιπες σαχλες.

Απο αυτο εκριβως, καταλαβαινει κανεις οτι προφανως κοιτας μονοδιαστατα την εννοια της ευχαριστησης στο οδηγικο κομματι, και ειναι δικαιωμα σου, αλλα οχι τατοχρονα να μην αποδεχεσαι οτι υπαρχει -εστω ενα μειοψηφικο- ποσοστο οδηγων που επιθυμει ΚΑΙ τις "σαχλαμαρες" περι ηχων!!!
Και ΙΔΙΩΣ αυτες οι "σαχλαμαρες" βρισκονται σε πολυ μεγαλυτερο ποσοστο σε τετοιου ειδους αυτοκινητα (sportscars) σε σχεση με τα καλυτερα hot-hatch και τις γρηγοροτερες φτερουγες...

Οπως και στην επομενη κατηγορια, των supercar, ο V12 ειναι αυτος που ξεχωριζει! Μπορει εσενα να μην σε χαλασει ποτε αν αντικατασταθει απο εναν ακομα πιο γρηγορο V8 biturbo...Για καποιους ομως ΔΕΝ ειναι αυτο το ζητουμενο, δηλαδη το να κανει το 0-100km πχ σε 3,2sec αντι 3,7sec... :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By nass
Κίκιζας . έγραψε:Αν στο επομενο Lancer ΕVO απο το δικο σου, καταργουσαν ΕΝΤΕΛΩΣ τον ηχο της σκαστρας,

Τον ήχο ποιάς ? :hmmm:

O ήχος των (μαμά) Evo σε όλες τις εκδόσεις τους είναι το λιγότερο αδιάφορος και τολμώ να πω, μια και αυταπόδεικτα είμαι αγοραστής Evo περισσότερο από ό,τι εσύ υποψήφιος "κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως και ενδεχομένως" αγοραστής Πόρσε, ότι ο ήχος δεν είναι κριτήριο για κανέναν (ΟΚ ας πούμε εξαιρουμένου ενός 1%... όσο δηλαδή και το αντίστοιχο ποσοστό στην 718 :iconcool: ) υποψήφιο αγοραστή Evo.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#270299 Αν αρχίσουν παράπονα για τον ήχο θα βάλει χέρι η Akrapovic με κάποια τιτανίου και θα τον κάνει ελκυστικό για τους παραπονιάρηδες.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
nass έγραψε:
Κίκιζας . έγραψε:Αν στο επομενο Lancer ΕVO απο το δικο σου, καταργουσαν ΕΝΤΕΛΩΣ τον ηχο της σκαστρας,

Τον ήχο ποιάς ? :hmmm:

O ήχος των (μαμά) Evo σε όλες τις εκδόσεις τους είναι το λιγότερο αδιάφορος και τολμώ να πω, μια και αυταπόδεικτα είμαι αγοραστής Evo περισσότερο από ό,τι εσύ υποψήφιος "κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως και ενδεχομένως" αγοραστής Πόρσε, ότι ο ήχος δεν είναι κριτήριο για κανέναν (ΟΚ ας πούμε εξαιρουμένου ενός 1%... όσο δηλαδή και το αντίστοιχο ποσοστό στην 718 :iconcool: ) υποψήφιο αγοραστή Evo.

...βαλε ενα μηδενικο πισω απο το 1 και εισαι ενταξει... :whistlink:

Με τον αντιστοιχο αφοριστικο δικο σου τροπο, θα απαντησω οτι οποιοσδηποτε που κατεχει ή θελει καποια στιγμη να εχει ενα σπορ-γρηγορο αυτοκινητο, ΔΕΝ τον ενδιαφερει ΚΑΘΟΛΟΥ ή σχεδον, ο ηχος του κινητηρα-εξατμισης, τοτε δεν ανηκει ΚΑΝ στην κατηγορια των ανησυχων, ψαγμενων οδηγων, αλλα στον κλασσικο μεσο Ελληνα οδηγο...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#270325 Το να μην σε ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ ή σχεδον (sic) ο ήχος =/= το να μην σε χαλάει η 718.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#270327 @drdino
Λες δηλαδη το αντιθετο του "ισουται" ετσι ? Εγω λεω ακριβως οτι ισουται, απαντωντας ουσιαστικα με τον ιδιο τροπο που τοποθετειται ο nass, και φτιαχνω αλλη μια εξισωση:

To να μην σε χαλαει η 718 (πουθενα) = Kλασσικος μεσος Ελληνας οδηγος
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Άβαταρ μέλους
By nass
Κίκιζας . έγραψε:Με τον αντιστοιχο αφοριστικο δικο σου τροπο, ..

Ειδες τι ενοχλητικος που γινεσαι πκλλες φορες ? :s_wink

Για τον "ηχο της σκαστρας των Evo" δεν σχολιασες :whistlink: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
nass έγραψε:
Κίκιζας . έγραψε:Με τον αντιστοιχο αφοριστικο δικο σου τροπο, ..

Ειδες τι ενοχλητικος που γινεσαι πκλλες φορες ? :s_wink

Για τον "ηχο της σκαστρας των Evo" δεν σχολιασες :whistlink: :lol:

Eγω ειμαι ενοχλητικος? :lol: Αρα λες "κοιτα τον ενοχλητικο", κατσε να γινω εγω περισσοτερο! :metalo: :lol:

Με αυτα που γραφεις δηλαδη τι περιμενεις? "και τολμώ να πω, μια και αυταπόδεικτα είμαι αγοραστής Evo περισσότερο από ό,τι εσύ υποψήφιος "κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως και ενδεχομένως" αγοραστής Πόρσε...

...δεν μας ελυσες βεβαια ακομα την απορια, που ως αυταποδεικτα εισαι αγοραστης (και αρα για εσενα by default ο αγοραστης ΠΑΝΤΑ ξερει καλυτερα απο τον οπαδο...)
οταν πριν 4-5 χρονια σε πετυχαμε στα Μεγαρα, και μπηκες καποια στιγμη στην πιστα με το EVO, σου ειπαμε μετα, 3 ατομα , εγω ο jntaras απο το αλλο forum και ενας φιλος του, "ενας ηχος που ακουγοταν απο την μεταδοση, σαν να ειναι απο τα διαφορικα, ειναι οκ?, γιατι ακουγοταν περιεργα", μας ελεγες "ποιος ηχος, δεν ακουσα κατι..." :innocent:
Άβαταρ μέλους
By g8777
και αρα για εσενα by default ο αγοραστης ΠΑΝΤΑ ξερει καλυτερα απο τον οπαδο.

Ελα ντε. Ναςς παιδακι μου αναψε το αιρκοντισω. :(

Πως σου ρθε αυτο τωρα;; :s_dunno