Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#270077 εμένα πάντως ο προπάππους μου ήταν στρατιώτης καμιά 10ετια και Γκάβλωνε με το βασιλιά-στρατηλάτη :lol: , αυτό μου έχουν μεταφέρει οι δικοί μου (πήγαμε με το βασιλιά εκεί, κάναμε με το βασιλιά αυτό, κατακτήσαμε με το βασιλιά αυτά.. κοκ)

θα πέθαινα να άκουγα ιστορίες του, αλλά δε τον πρόλαβα ούτε μωρό μόνο τις κομμουνιστικές ιστορίες του παππού μου πρόλαβα

αλλά ήταν τυχερός (βέβαια δεν είχαμε και τρελές απώλειες) μόνο κουσούρι του ήταν μια σφαίρα στο χέρι του, το οποίο δε μπορούσε να σφίξει τελείως και να αρμέξει καλά τις γίδες :lol:

αλλά καμιά ιστορία σφαγής δεν έχω ακούσει και ήταν και τελείως αγράμματος να πεις ότι θα είχε μείνει κάνα ημερολόγιο
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
markvag έγραψε:
kubiak έγραψε:Η βιομηχανοποιηση ομως της εξοντωσης ανθρωπων μπορει ανετα να πιστωθει σε ναζι και ιαπωνες...

Χωρίς να έχεις άδικο, απλά σημειώνω ότι οι μεγαλύτερες σφαγές σε % του παγκόσμιου πληθυσμού έγιναν κατά τη διάρκεια των Μογγολικών κατακτήσεων... Ο ΒΠΠ ωχριά μπροστά σε αυτούς... και σκέψου ότι αυτοί οι τύποι είχαν σπαθιά και βέλη... :lipsealed:

Όχι ότι οι Γιαπωνέζοι, Γερμανοί, Σοβιετικοί και Κινέζοι δεν προσπάθησαν ειλικρινά να τους ξεπεράσουν...

Το να σου ζητήσω να εξηγήσεις το πως εξομοιώνεις τους 2 πρώτους με τους 2 επόμενους ειδικά σε θέματα εγκλημάτων πολέμου θα είναι μάλλον άσκοπο. Το έχεις γράψει τόσο πολλές φορές που πλέον είναι δόγμα
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#270287 οι ιάπωνες 5 εκατομμυριάκια έφαγαν όλους κι όλους (αλλοεθνείς)

στη λίστα πάντως με τους μεγαλύτερους δολοφόνους της ανθρωπότητας φιγουράρουν και ηγέτες κουμμουνιστικών κρατών, το αν έγιναν επί πολέμου αυτοί οι θάνατοι έχει σημασία;

http://www.dailymail.co.uk/home/moslive ... world.html

ή ο σοβιετικός στρατός όπου πήγε ήταν κυρίες;
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#270291 Η λίστα προφανώς και είναι αστεία. Δεν είδα πχ να έχει τη Βικτώρια για την πείνα στην Ιρλανδία, αλλά στο Στάλιν για να μας βγει το νούμερο έχουμε ακόμα και νεκρούς από γρίπη πολλαπλασιασμένους επί 10. Να μη μιλήσω για τον Τρούμαν με τις ατομικές του βόμβες. Νταξ ότι να'ναι
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#270293 εντάξει δέχομαι ότι υπάρχει μεροληψία σε αυτή τη λίστα (φυσικά και υπάρχει δηλαδή, δε το δέχομαι απλά), αλλά δεν πέθανε κόσμος στον κομμουνισμό;

είχαν το ίδιο προσδόκιμο ζωής οι κινέζοι επί μάο σε σχέση με άλλα κράτη;
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 21 Ιουν 2016, 16:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By dimik
QsisVTS έγραψε:εντάξει δέχομαι ότι υπάρχει μεροληψία σε αυτή τη λίστα (φυσικά και υπάρχει δηλαδή, δε το δέχομαι απλά), αλλά δεν πέθανε κόσμος στον κομμουνισμό;

Πότε; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#270296 Άλλο αυτό. Προφανώς και πέθανε κόσμος στον κομμουνισμό, όπως πεθαίνει κόσμος και θα πεθαίνει με κάθε σύστημα. Το θέμα είναι αλλού. Είναι το πάθος των ισοαποστασάκηδων να αθωώσουν (εμμέσως) το ναζισμό και τα τότε εγκλήματα πολέμου βάζοντας μονίμως και αυτόκλητα υποτιθέμενα εγκλήματα πολέμου από κομμουνιστάς.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#270300 @ντιμικ
τι πότε; από πείνα και διωγμούς; ζούσαν όλοι χαρούμενοι;

κατά την επανάσταση ο Στάλιν δε καβαλούσε τα τρένα και πήγαινε με τους άλλους κατσαπλιάδες και έσφαζαν τους αγρότες; (και δε μιλάμε καν για τίποτα μεγαλογαιοκτήμονες, αλλά μη ταξικά συνειδηοτοποιημένους χωριάταρους που δεν ήταν αρκετά συνεργάσιμοι και δεν είχαν καταλάβει ότι ήταν χρέος τους να ταίζουν τους μπαχαλάκηδες στις πόλεις )

@κορτο

ναι δεν είναι το ίδιο, δεν είναι εγκλήματα πολέμου για να είμαστε ακριβείς, αλλά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

και επειδή η λίστα δεν αναφέρει τους γάλλους, άγγλους, αμερικάνους (μόνο εκεί το λεοπόλδο έβαλαν που ήταν πλήρως ψυχοπαθής απο ευρωπαίους..που για να λέμε του στραβού το δίκιο η ευρώπη είναι το μεγαλύτερο παράσιτο στην ιστορία του κόσμου) είναι όντως μεροληπτική, αλλά αυτό δεν αθωώνει τους άλλους

επίσης κανένας πλην των νεοναζί στις μέρες μας δε προσπαθεί να αθωώσει τους ναζί, μάλιστα όχι μόνο αυτό αλλά μάλλον τους φορτώνουν και πράγματα σε βαθμό που μπορεί να μην έκαναν (βλέπε τα θύματα του ολοκαυτώματος που με τις 10ετιες πολλαπλασιάστηκαν και ακόμα δε ξέρω αν έχουμε καταλήξει σε νούμερο, μπορεί στα εγγόνια μας να μιλάνε για κάνα δις εβραίους που τους φούρνισαν βραστούς με πατάτες για να τους φάνε)
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#270304 Αυτό συμβαίνει γιατί οι αμερικάνοι είναι αριθμολάγνοι. Στη λίστα που έδωσες έχει 30 μύρια στον Χίτλερ. Σόρι αλλά με την καμμία. Όσο για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω, αλλά δεν έχω το χρόνο να αρχίσω τόσο μεγάλη κουβέντα
Άβαταρ μέλους
By dimik
#270310 Ε ναι εδώ που τα λέμε είναι άλλη η φασιστική σφαίρα και άλλη η κομμουνιστική.
Η πρώτη είναι 7,92 και η άλλη 7,62 και αν βάλουμε και τα υπόλοιπα εγκλήματα θα έχουμε και 0.33 και 0.30.

Οι βιασμοί δε δεν θεωρούνται καν έγκλημα, απλά να ξαποστάσουν ήθελαν τα παλικάρια και να χαρούν τις απολαύσεις των φασιστοπεριοχών.

Για αυτό κάτι Λιθουανίες, Πολωνίες, Λετονίες συμπαθούν ακόμα περισσότερο τα SS παρά τους Ρώσους :lol: Α ναι και η Ουκρανία επίσης. Τόσο καλά πέρασαν.

Εκεί δεν έγιναν εγκλήματα όμως προς θεού, απλά στείλανε τους αντιφρονούντες στα γκούλαγκ για να ψοφήσουν.

Να δω πότε επιτέλους θα τα βάλουμε όλα στο επίπεδο που τους πρέπει, Κατυν, Αουσβιτς, Δρεσδη, Οραντουρ σιρ Γκλαν, Αν. Πρωσία, Ουκρανία, Ναντσινγκ και γενικά όλος ο κατάλογος είναι εγκλήματα, η ιδεολογία κάτω από την οποία έγιναν δεν έχει καμία σημασία, αυτό που έχει σημασία όμως είναι ότι κάποτε πρέπει να αναγνωριστούν όλα και να αποδωθούν τα του καίσαρως τω καίσαρι.
Άβαταρ μέλους
By krom
#270316 Λείπει ο ιαντ να ποστάρει όπερες, σιδ.σταθμούς, ΝΤΑΤΣΕΣ χωρίς ρεύμα και 16όροφα μπλόκια να τους βουλώσει όλους.

κρι :s_shout :sorry:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#270318 Αυτές οι συγκρίσεις και τα στατιστικά είναι ηλίθια.

Η ουσία είναι ότι όλες οι μεγάλες δυνάμεις στην ιστορία έχουν φάει κόσμο και κοσμάκη (άμαχο).

Απροπό Μαλτέζε οι βομβαρδισμοί των Συμμάχων στη Γερμανία ήταν πολύ περισσότερο έγκλημα πολέμου από τις ατομικές βόμβες.
Ακόμα και η καταστροφή του μοναστηριού στο Κασσίνο (ως πολιτιστικό μνημείο) που σαν γεγονός έχει περάσει τελείως γαργάρα.
Άβαταρ μέλους
By dimik
EDDIE_147 έγραψε:Αυτές οι συγκρίσεις και τα στατιστικά είναι ηλίθια.

Η ουσία είναι ότι όλες οι μεγάλες δυνάμεις στην ιστορία έχουν φάει κόσμο και κοσμάκη (άμαχο).

Απροπό Μαλτέζε οι βομβαρδισμοί των Συμμάχων στη Γερμανία ήταν πολύ περισσότερο έγκλημα πολέμου από τις ατομικές βόμβες.
Ακόμα και η καταστροφή του μοναστηριού στο Κασσίνο (ως πολιτιστικό μνημείο) που σαν γεγονός έχει περάσει τελείως γαργάρα.

Ναι αλλά εκεί τα μεγάλης ιστορικής και όχι μόνο αξίας κειμήλια και έργα τέχνης τα έσωσαν φασίστες :rtfm:

http://www.abbaziamontecassino.org/abbe ... abbey-wwii
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
dimik έγραψε:Α ναι και η Ουκρανία επίσης.

Ποια Ουκρανία; Αυτή που θέλει να ενωθεί με την Ρωσία ή η άλλη με τα Τάγματα με τις Σβάστικες; :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#270366 Θα με ενδιέφερε η τεκμηρίωση της άποψης ότι οι συμμαχικοί βομβαρδισμοί ήταν περισσότερο έγκλημα πολέμου από τις ατομικές βόμβες.