Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#269825 Πως τη παλεύετε με τόση ζέστη και υγρασία στο σπίτι?

To a/c δημιουργεί μια πολύ πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Δε τη παλεύω με τη ζέστη καθόλου.

< >
Άβαταρ μέλους
By italakias
#269827 Τα κλιματιστικα κοστιζουν για καποιους.
Οταν δουλευα επαρχια προτιμησα να μενω σε φθηνο ξενοδοχειο με κλιματισμο μερα -νυχτα και να τρωω εξω παρα σε δωματιο χωρις κλιμα και να μαγειρευω.
Με αυτον τον τροπο απολαμαβανα τον υπνο και το φαι μου σαν αρχοντας,αμαλαχειναουμε.
Άβαταρ μέλους
By italakias
#269830 Να κλεινεις τα παντζουρια και τις πορτες την ημερα και να τα ανοιγεις το βραδακι.
Εγω αυτην την στιγμη ετσι εχω κανει και εχω βαλει εναν ανεμηστηρα ο οποιος με αυτον τον τροπο δεν μου φερνει ζεστο αερα αλλα καπως δροσερο.
Άβαταρ μέλους
By gianik
italakias έγραψε:Να κλεινεις τα παντζουρια και τις πορτες την ημερα και να τα ανοιγεις το βραδακι.
Εγω αυτην την στιγμη ετσι εχω κανει και εχω βαλει εναν ανεμηστηρα ο οποιος με αυτον τον τροπο δεν μου φερνει ζεστο αερα αλλα καπως δροσερο.

Δεν βολευει αυτο. Αν θελω να κανω ερωτα (οχι sex) το βραδυ θα με παιρνει ματι η γειτονια; :protest:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#269929 Χθες το βράδυ στις 11 και μισή είχε 32 βαθμούς στο μπαλκόνι και 26,5 βαθμούς μέσα στο σπίτι. Έκλεισα το a/c και μετά το ματς την έπεσα. Το πρωί στις 8:30 το σπίτι είχε 28,5 βαθμούς και έξω είχε 31!!

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#270619 εδω στην αθηνα παντως δεν το βλεπω να ερχεται παλι με ζεστες θα την βγαλουμε
απο παν ελληνια κακοκαιρια στο τελος θα χτυπησει μονο το ιονιο ετσι οπως παει
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#270623 εγώ σήμερα έχω ξενερώσει γιατί θα αφήσω την ωραία δροσούλα μου για κάνα 2ωρο και θα ρίξω περπάτημα μες στο καυασαέριο :rant:

σπίτι πάντως στο δωμάτιο μου που έχω βαρβάτο a/c για τα μέτρα του δωματίου είμαι μια χαρά αν και αντέχω και χωρίς αυτό, εκτός αν αρχίσω να παίζω με τον υπολογιστή που γίνεται κόλαση (βέβαια το χειμώνα τσάμπα θέρμανση :rant: )