Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#269593 Πρώτη φορά είδα σήμερα να θολώνουν τα τζάμια του αυτοκινήτου από έξω!

Πρίν από μήνες είχα αγοράσει ένα καθαριστικό για το A/C και σήμερα βρήκα ευκαιρία να το χρησιμοποιήσω. Έβαλα τον κλιματισμό στην χαμηλότερη θερμοκρασία, τοποθέτησα το spray στο πατάκι του συνοδηγού (οι οδηγίες στην συσκευασία έγραφαν να τραβηχτεί το κάθισμα το συνοδηγού μπροστά, να μαζευτεί και η πλάτη μπροστά και να τοποθετηθεί πίσω από το κάθισμα) το πάτησα και το άφησα να δουλεύει κάπου 10-15 min. Έκανα διάφορες δουλειές και όταν πήγα να δώ τι γίνεται, είδα τα τζάμια να έχουν θολώσει από έξω τόσο πολύ ώστε να μην μπορείς να δείς μέσα. Το περίεργο είναι ότι η σχετική υγρασία ήταν χαμηλή (μόλις 40%).

Η εξωτερική θερμοκρασία ήταν ~30οC και η θερμοκρασία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου 15οC. Φυσικά με σημείο δρόσου στους 18οC ήταν επόμενο να θολώσουν, αλλά δεν παύει να είναι κάτι που βλέπω πρώτη φορά σε αυτοκίνητο.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
alexandros.K έγραψε:Για δωσε info
Τι καθαριστικό ειναι αυτο

Για να μη χαλάσουμε το thread, δες εδώ.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#269771 με τα σημερινα δεδομενα απο καυσωνα παμε σε καταιγιδο παρτυ(ελπιζω δηλαδη μην δει ελλαδα και την κανει παλι για νοτια )και ξανα μανα καυσωνας :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Nikos! έγραψε:Το airco έχει να σβήσει από τη Τετάρτη.
Όαση το σπίτι.
< >

Έφυγες και ησύχασες από τα booρδέλα τα fan coils... Ευτυχώς δεν κάνει πολύ ζεστή και την παλεύουμε άνευ

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Scotch έγραψε:
Nikos! έγραψε:Το airco έχει να σβήσει από τη Τετάρτη.
Όαση το σπίτι.
< >

Έφυγες και ησύχασες από τα booρδέλα τα fan coils... Ευτυχώς δεν κάνει πολύ ζεστή και την παλεύουμε άνευ

< >

Ναι ρε φίλε! Τι μου θύμισες τώρα!!

Έφυγα και ηρεμησα!

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#269813 Εγώ κλασικά δεν έχω ανοίξει καθόλου Α/C στο σπίτι όλες αυτές τις μέρες. Μόνον στην δουλειά για λίγες ώρες.
Στο αυτοκίνητο εννοείται βέβαια, αλλά όσο λιγότερο, τόσο το καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#269819 Mία από τα ίδια. Βέβαια παίζει ρόλο αν κατοικείς στον τελευταίο όροφο του κτιρίου. Εκεί πονάς :lol: