Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By STK
Yugo_para_siempre έγραψε:Ειδαμε χθες εναν αγωνα απο αυτους που ακομα και εμεις οι θεατες σκεφτομαστε πολλα σεναρια στρατηγικης, κανουμε υπολογισμους (οσο μπορουμε), βαζουμε το μυαλο μας να δουλεψει ρε αδερφε.

Εχουμε συζητησει στο τοπικο του Καναδα πιο αναλυτικα...

Λοιπον βλεποντας χθες τη μεταδοση επιασα τον εαυτο μου να αναμενει ματαια ενα σχολιο που να δειχνει οτι αυτοι οι ανθρωποι εχουν διαθεση να παρουν χαμπαρι τι βλεπουν, τι συμβαινει στον αγωνα, ποια τα πιθανα σεναρια... Να δειξουν οτι καπου εστιαζουν την προσοχη τους.

Κανενα σχολιο για την προσπαθεια εκμεταλευσης απο πλευρας Φερραρι του vsc.
Κανενα σχολιο απο πριν που να δειχνει οτι σκεφτονται πως παιζει ο Χαμιλτον να παει μονο για ενα πιτ στοπ.
Κανενα σχολιο-εστιαση στο ρυθμο του Χαμιλτον που να δειχνει οτι εχουν αγωνια αν θα εχει καλο γυρολογιο για 45 γυρους με τα κιτρινα.
Κανενα σχολιο για το μικρο ρυθμο μειωσης της διαφορας απο πλευρας Φεττελ στο τελευταιο στιντ παρα τα κατα 13 γυρους πιο φρεσκα κιτρινα...

Γενικα σχεδον καμια συμμετοχη στη ροη του αγωνα, καμια διορατικοτητα. Μεγαλη ραθυμια και αντε να περασει η ωρα...

Πες τα ρε Yugo!
Ειναι αλλου ρε φιλε. Εδω πηγαν για διαφημισεις και δε θεωρησαν σημαντικο να μας ενημερωσουν οτι ο Vettel εκανε το δευτερο pit stop του.
Τελικα ισως να μην ειμαι και τοσο κακος που σχολιαζω ετσι, αφου τα βλεπουν και αλλοι...

http://autogrip.gr/spinning-around-gp-kanada-2016/

(δεν το κανω για να διαφημισω τη δουλεια μας, μερακι απλα βαζουμε δεν ειμαστε επαγγελματιες απλα μας αρεσει να το μοιραζομαστε, αν δε βαριεσαι ριχνεις μια ματια)
Άβαταρ μέλους
By g8777
#267393 Ανοιγεις Tv.
Βρισκεις stream συγχρονισμενο με την tv.
Μute στα παρτσακλα της ΕΡΤ.
Eικονα ERT ηχος Skysports.
There. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
mikeerfol έγραψε:Δεν το έχω δοκιμάσει ρε γμτ, βρίσκεις εύκολα stream συγχρονισμένο με tv; :hmmm:

Τα flash streams που κυκλοφορούν με το κιλό, αυτά με την κακή ανάλυση, είναι πολύ λίγο πίσω σε χρόνο.
2-3 δευτερόλεπτα σε σχέση με τη μετάδοση της TV, αν θυμάμαι καλά από την τελευταία φορά που τσέκαρα. Οπότε άνετα το βλέπεις έτσι όπως λέει ο g.
Βέβαια από τα 5-6 streams που θα βρεις στα ανάλογα sites, πρέπει να τα ανοίξεις όλα για να βρεις πιο είναι πιο μπροστά. Γιατί έχουνε και μεταξύ τους κάποια μικρή διαφορά.
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
Bayern7 έγραψε:
mikeerfol έγραψε:Δεν το έχω δοκιμάσει ρε γμτ, βρίσκεις εύκολα stream συγχρονισμένο με tv; :hmmm:

Τα flash streams που κυκλοφορούν με το κιλό, αυτά με την κακή ανάλυση, είναι πολύ λίγο πίσω σε χρόνο.
2-3 δευτερόλεπτα σε σχέση με τη μετάδοση της TV, αν θυμάμαι καλά από την τελευταία φορά που τσέκαρα. Οπότε άνετα το βλέπεις έτσι όπως λέει ο g.
Βέβαια από τα 5-6 streams που θα βρεις στα ανάλογα sites, πρέπει να τα ανοίξεις όλα για να βρεις πιο είναι πιο μπροστά. Γιατί έχουνε και μεταξύ τους κάποια μικρή διαφορά.

Ετσι. Απολυτα συγχρονισμενο δεν εχω βρει. Αλλα η διαφορα είναι μικρη. Βλέπεις τη φαση στην ΕΡΤ και μετα από λιγο ακους και την περιγραφή-εξηγηση-στιχομυθια του team radio. Εγω ετσι βλεπω πλεον, όπως εχω ξαναγραψει, και στις διαφημισεις (αθλια) εικονα από το flash.
Δεν εχω βεβαια δοκιμασει το BBC radio, μήπως αυτό είναι απολυτα συγχρονισμενο; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#269564 Νταξ, εχασα τον αγωνα live και τον εγραψε ο αποκωδικοποιητης.

Εικόνα

:omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg:

"Γιατι μιλανε στον Κιμι οταν παει να κανει προσπεραση? :x :x "

Γιατι τα team radio μεταδιδονται με χρονοκαθυστερηση μηπως;; :s_laughat

Καπου εκει πατησα το fast forward 3 φορες (x16 ) και απολαυσα αγωνα. :s_yes

Ουτε να με πλωρωσεις δεν το ξανακανω το λαθος. Ευτυχως που τους πληρωνω εγω δλδ. :s_airkiss
Άβαταρ μέλους
By the_sigman
#269579 Έχω απορία παίδες. Αν ο Rosberg είχε το πρόβλημα του Hamilton, με την ομάδα να μη μπορεί να του δώσει λύση μέσω team radio, ο Crofty θα ήταν υπέρ ή κατά της απαγόρευσης των team radio? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#269580 Οι ατάκες "Η Sauber είναι ο Πανιώνιος της F1" και "Θα είναι Κυριακή όταν κερδίσει η Ferrari" θα μείνουν χαραγμένες στην ιστορία. Όχι ότι το είδα από την ΕΡΤ ( :s_laughat ) , στο fb τα διάβασα.

:s_whiteflag :s_whiteflag

edit @sig

κλασσικό sky, είμαι σίγουρος πως αν ήταν όλα καλά με το Hamilton και μόνο ο Kimi είχε το θέμα δε θα κουνιόταν φύλλο :lol:
Άβαταρ μέλους
By the_sigman
mikeerfol έγραψε:edit @sig

κλασσικό sky, είμαι σίγουρος πως αν ήταν όλα καλά με το Hamilton και μόνο ο Kimi είχε το θέμα δε θα κουνιόταν φύλλο :lol:

Κάτι είπαν, αλλά μάλλον το έκαναν για να ενισχύσουν τη άποψή τους :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By elteo
mikeerfol έγραψε:Οι ατάκες "Η Sauber είναι ο Πανιώνιος της F1" και "Θα είναι Κυριακή όταν κερδίσει η Ferrari" θα μείνουν χαραγμένες στην ιστορία. Όχι ότι το είδα από την ΕΡΤ ( :s_laughat ) , στο fb τα διάβασα.

:s_whiteflag :s_whiteflag

edit @sig

Πραγματικά αρχίζεις να αναπολείς ΤΠ .... :vava:
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
fokion έγραψε:Μπας και πηρε πουθενα το ματι σας να εχουν ανεβασει το race?

Οσα βρηκα ηταν το quali..

Εγώ έκανα μία εγγραφή εδώ, το κατέβασα κ μόλις το είδα (άσχετα αν ήταν χαλια)

http://sportscult.org/index.php?page=torrents