djalma έγραψε:Πήρα κάτι πράγματα από prodirect και τα στείλανε με royal mail. Είχα διαβάσει εδώ ή σε άλλο forum ότι με το που έρθουν Ελλάδα τα αναλαμβάνει η ACS, σωστά? Ρωτάω γιατί θέλω να πάρω τηλέφωνο καθώς έβαλα σχεδόν λάθος ταχυδρομικό κωδικό και δεν θέλω να τα στείλουν πίσω. Ξέρει κανείς??
Όχι, πάντα κρατικός φορέας <-> κρατικός φορέας, άρα RM <-> ΕΛΤΑ
Το περιμενω αυριο-μεθαυριο,οποτε αναλογα ποιος θα μου το φερει ενημερωνω,αλλα αν βιαζεσαι δεν χάνεις κατι με ενα τηλεφωνο και σε ελτα και σε acs
" Sorry, this item can't be shipped to your selected address. Learn more. You may either change the shipping address or delete the item from your order. "
Το ίδιο αντικείμενο το είχα παραγγείλει, και το παρέλαβα 2 φορές μέσα στον Αύγουστο.
Ξέρει κανείς γιατί;
Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας

Sent from Corsair's brick
Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας

Μου εστειλαν να τυπωσω τι χρειαζεται να κολλησω στο κουτι πανω, και πληρωσαν ενα μερος απο τα εξοδα αποστολης.
Αν και δυσκολα θα ξαναγορασω ηλεκτρικη συσκευη απο amazon, ακριβως γιατι μπλεκεις σε περιπτωση που κατι χαλασει, εμεινα πολυ ικανοποιημενος απο την refund υπηρεσια τους!
stellar έγραψε:Επεστρεψα συσκευη που ειχα αγορασει απο το Amazon, απλα και μονο αναφεροντας το προβλημα που ειχε. Καμια αλλη ερωτηση!
Μου εστειλαν να τυπωσω τι χρειαζεται να κολλησω στο κουτι πανω, και πληρωσαν ενα μερος απο τα εξοδα αποστολης.
Αν και δυσκολα θα ξαναγορασω ηλεκτρικη συσκευη απο amazon, ακριβως γιατι μπλεκεις σε περιπτωση που κατι χαλασει, εμεινα πολυ ικανοποιημενος απο την refund υπηρεσια τους!
Πως ακριβώς μπλέκεις;Τι άλλο θα σου έκανε ένα φυσικό κατάστημα;
bill33 έγραψε:stellar έγραψε:Επεστρεψα συσκευη που ειχα αγορασει απο το Amazon, απλα και μονο αναφεροντας το προβλημα που ειχε. Καμια αλλη ερωτηση!
Το ρωτάς αυτό ? Από το απλό "εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, μισό λεπτό να σας δώσω το τηλέφωνο της αντιπροσωπείας", μέχρι το "δεν ξέρουμε, δεν ακούσαμε, δεν είδαμε" σε περιπτώσεις DOA (πάλι "να μιλήσετε με την αντιπροσωπεία"), σοβαρών προβλημάτων (ξανά μανά "η αντιπροσωπεία") κλπ κλπ....
Μερικές φορές αυτό το 7/14/30 days refund/Money back με το υπέροχο "no questions asked" μπορεί να κάνει μέρα-με-νύχτα διαφορά από άλλα καταστήματα....
The Ace έγραψε:bill33 έγραψε:stellar έγραψε:Επεστρεψα συσκευη που ειχα αγορασει απο το Amazon, απλα και μονο αναφεροντας το προβλημα που ειχε. Καμια αλλη ερωτηση!
Το ρωτάς αυτό ? Από το απλό "εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, μισό λεπτό να σας δώσω το τηλέφωνο της αντιπροσωπείας", μέχρι το "δεν ξέρουμε, δεν ακούσαμε, δεν είδαμε" σε περιπτώσεις DOA (πάλι "να μιλήσετε με την αντιπροσωπεία"), σοβαρών προβλημάτων (ξανά μανά "η αντιπροσωπεία") κλπ κλπ....
Μερικές φορές αυτό το 7/14/30 days refund/Money back με το υπέροχο "no questions asked" μπορεί να κάνει μέρα-με-νύχτα διαφορά από άλλα καταστήματα....
Για αυτό και εγώ δεν καταλαβαίνω πως μπλέκει με το αμαζον.
The Ace έγραψε:bill33 έγραψε:stellar έγραψε:Επεστρεψα συσκευη που ειχα αγορασει απο το Amazon, απλα και μονο αναφεροντας το προβλημα που ειχε. Καμια αλλη ερωτηση!
Οταν λεω μπλεκεις εννοω χρονικα. Περιμενα 15 μερες να μου ερθει. Αλλες 10, να γινει refund, και τωρα θα περιμενω αλλες 15 για το επoμενο.Οποτε αν βιαζεσαι..
Αλλιως τι αλλο να ζητησει κανεις, απο καποιον που σου κανει refund χωρις δευτερη σκεψη
The information you requested is currently unavailable. Please try again at a later time.
My Flickr