Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By GTS
#264172 Η συνολικη υψομετρικη διαφορα μετραει Μεγαλοπολη-Αθηνα (βεβαια αν αποφυγεις τις συχνες αυξομειώσεις). Καποιο ανεβασμα εχει σε εκεινο το κομματι όχι μεγαλο όμως.

Συμφωνω σε αυτές τις συνθηκες αυτοκινητοδρομου αυτό που βασικα καθοριζει την καταναλωση είναι ποσο μακρια 6η εχεις. Στο BMW 50αρα σχεδόν. Το αυτοματο με ακομα ποιο μακρια 8η εχει χαμηλοτερες καταναλώσεις.
Άβαταρ μέλους
By nEK
#264332 Εβαλα σημερα 32 λιτρα diesel avionτης εκο για δοκιμη.
Το εχετε δοκιμασει, αξιζει?
Άβαταρ μέλους
By elvet
nEK έγραψε:Εβαλα σημερα 32 λιτρα diesel avionτης εκο για δοκιμη.
Το εχετε δοκιμασει, αξιζει?

To V-power μου βγάζει περισσότερα χιλιόμετρα, χωρίς καμία άλλη διαφορά και είναι και φθηνότερο (τις Πέμπτες)
Άβαταρ μέλους
By babakos
#264654 Εγώ εχω δει διαφορά σε κατανάλωση και ποιότητα λειτουργιας (θορυβο) με το Elin Crystal. Το εχω δοκιμάσει για 3000 χλμ περιπου.

Πριν χρησιμοποιούσα BP.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#266362 Με αυτά και με εκείνα πέρασε πάλι μια εβδομάδα χωρίς πατήματα, αλλά ούτε και να προσπαθήσω για οικονομία. Απλά πήγαινα όσο έπρεπε και στην εθνική κλασικά λίγο παραπάνω.

Και κατάφερα να ισοφαρίσω ένα ιστορικό ρεκόρ: 8,6 λ/100 χλμ :s_crazy

Ενθυμούμαι την συζήτηση με τον αδερφό μου πριν από σχεδόν 10 χρόνια όταν τού είπα ότι θα πάω να δω ένα σ2κ και με λέει να το κάνω μια καλή δοκιμή στην εθνική κι άμα γράψει γύρω στο 14-15άρι, τότε να το σκεφτώ εάν θα έπρεπε να την τρέλα :s_shout :s_shout

10 χρόνια μετά και 85.000 χλμ (155.000 χλμ συνολικά) αργότερα δηλώνω απλά εκστασιασμένος με την αγορά μου :inlove:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#267740 Δεν θα το λεγα.. Κηφισιας το πρωι, Πεντελης σε peak, τετοια δρομολογια...

Γενικα δεν μπορω εχει παντου και παντα κινηση :(
Άβαταρ μέλους
By xenos
#268973 Επανέρχομαι. Ολη η διαδρομή με a.c:

Ελευσινα - Μεγαλόπολη:
Εικόνα

Ελευσινα - Καλαμάτα: (ρεκορ)
Εικόνα

<
Άβαταρ μέλους
By GTS
#268975 Καλες καταναλώσεις αλλα είναι μονο για το τμημα που εισαι στον αυτοκινητοδρομο, γιατι με το που μπεις στην Καλαματα η μεση καταναλωση καταστρέφεται. Χαλάνδρι δεν μενεις;
Άβαταρ μέλους
By xenos
#268977 Μα σε καθαρο ταξιδι ηθελα να μετρησω. Αθηνα μονο εχω 7.5-8.
Αλλα μου κανει εντυπωση για τα χλμ αυτα να καιει τοσο λιγο.

<