Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By GTS
xenos έγραψε:
Scotch έγραψε:Μόνο πιεστικό δεν έχουν αυτά;

Έχει και ένα δεύτερο που πετάει αφρό και έχει μια βούρτσα μπροστά. Μόνο με νερό δεν καθαρίζει τπτ.

Δεν καθαριζει τελεια αλλα καθαριζει στο 90% στο δικο μου δεν εχω βαλει ποτε βουρτσα και παω στο diy διπλα απο τον σταθμο Αγ Παρασκευης. Ειμαι ευχαριστημενος αρκει να του δωσεις λιγο χρονο μετα απο το ψεκασμα με σαπουνονερο. Επισης μετα απο καθε ταξιδι βγαινω στην Δουκ Πλακεντιας και κατευθειαν για ψεκασμα να βγαλω τα μυγακια.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#268785 Μήπως δεν το έχεις αφήσει ποτέ να βρωμίσει αρκετά; :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#268818 Καλά παιδιά δοκιμάστε το σύστημα που έχει στην Αγ.Παρασκευής στο ρευμα προς Μεσογείων και θα δείτε .¨Οσο βρώμικο και να είναι το αμάξι καθαρίζει καλά χωρίς βουρτσα.
Και το δικό μου είναι και μαυρο...
Άβαταρ μέλους
By xenos
kostis20 έγραψε:Καλά παιδιά δοκιμάστε το σύστημα που έχει στην Αγ.Παρασκευής στο ρευμα προς Μεσογείων και θα δείτε .¨Οσο βρώμικο και να είναι το αμάξι καθαρίζει καλά χωρίς βουρτσα.

Στο ίδιο πας και εσύ δίπλα στο μετρό; Να πάω ρε παιδιά, 3' είμαι από εκεί, αλλά γίνεται της πόρνης πάντα!

Τι κάνετε; Νερό, αφρό (χωρίς βούρτσα τπτ) και μετά ξέβγαλμα; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By GTS
xenos έγραψε:Μήπως δεν το έχεις αφήσει ποτέ να βρωμίσει αρκετά; :whistlink:

Και αυτό γιατι το βαζω παντα σε γκαραζ. Σε ταξιδι θα προσπαθήσω να το πλυνω στα γρηγορα (πχ εχει DIY car wash και στην Καλαματα) ώστε να μην μαζεύονται τα μυγακια.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
xenos έγραψε:
kostis20 έγραψε:Καλά παιδιά δοκιμάστε το σύστημα που έχει στην Αγ.Παρασκευής στο ρευμα προς Μεσογείων και θα δείτε .¨Οσο βρώμικο και να είναι το αμάξι καθαρίζει καλά χωρίς βουρτσα.

Στο ίδιο πας και εσύ δίπλα στο μετρό; Να πάω ρε παιδιά, 3' είμαι από εκεί, αλλά γίνεται της πόρνης πάντα!

Στο ρευμα προς Μεσογείων,όχι προς Χαλανδρι. :rtfm:
Δεν πετάει αφρό ,πεταει νερο με κοκκους και μετά απιονισμένο. Ουτε σκούπισμα δε θέλει μετά.
Άβαταρ μέλους
By GTS
xenos έγραψε:

Καθολου βουρτσα.

Αφρο (σαπουνονερο δηλαδή) για 1 λεπτο. Το αφηνεις να κατσει οσο δεν σε πρηζει το μαγαζι (2-4 λεπτα).
Αφρο για 2 λεπτα. Το αφηνεις να κατσει όπως γραφω παραπανω.
Μετα ξεπλενεις με το πιεστικο. 2/4 λεπτα οσο χρειαζεται.

Για σκούπισμα, σκουπίζω τους καθρεφτες μονο και μετα βολτα Κηφισιάς ή Μεσογειων με ταχυτητα 50-80 χμω και αρκετο νερο θα φυγει με τον αερα. Σημαντικο είναι να φυγεις αμεσως ώστε να μην στεγνωσει, επισης δεν εχει νοημα να το σκουπίσεις με πετσετα γιατι δεν καθαριζει 100% και δεν κανει καλο για το χρωμα.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#268838 Σε τι απόσταση κρατάτε το πιεστικό (για να μη φύγει και το χρώμα μαζί με τα μυγάκια); Και για πόσα secs;
Άβαταρ μέλους
By GTS
Scotch έγραψε:Σε τι απόσταση κρατάτε το πιεστικό (για να μη φύγει και το χρώμα μαζί με τα μυγάκια); Και για πόσα secs;

Το μαγαζι εχει γερμανικη πιστοποιηση ότι δεν προκειται να βγαλει ποτε χρωμα το πιεστικο. Μου την εδειξε ο ιδιοκτητης. Για τα μυγακια όπως γραφω ριχνεις αφρο και τον αφηνεις να τα μαλακωσει για μερικα λεπτα. Μετα στο ξέπλυμα βγαινουν ποιο ευκολα και δεν χρειαζεται να πας το πιεστικο πολύ κοντα. Αν τα αφησεις για μια εβδομαδα εννοείται ότι ρισκάρεις αλλα βεβαια μπορει να του ριξεις σαπουνι και μετα να το αφησεις για 10-20 λεπτα και να το ξαναβαλεις μεσα για ξέπλυμα. Χανεις χρονο αλλα είναι ποιο ασφαλες.
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#268843 Στο labiko που λέτε πώς δουλεύει το σύστημα; Ρωτάω γιατί δεν έχω ξαναπάει σε τέτοιο πλυντήριο το αυτοκίνητο.Καταρχάς θέλει ψιλά ή έχει μηχάνημα που σου χαλάει άμα χρειάζεσαι; Έχει μηχάνημα που φυσάει αέρα άμα θέλεις να κάνεις το χώρο επιβατών και τη μηχανή;
Άβαταρ μέλους
By xenos
GTS έγραψε:(πχ εχει DIY car wash και στην Καλαματα)

Που;;;; :hmmm: :hmmm: :hmmm:

kostis20 έγραψε:Στο ρευμα προς Μεσογείων,όχι προς Χαλανδρι. :rtfm:
Δεν πετάει αφρό ,πεταει νερο με κοκκους και μετά απιονισμένο. Ουτε σκούπισμα δε θέλει μετά.

Ναι ρε προς μεσογείων, το κατάλαβα! :rtfm:

Θα σας δώσω ραντεβού να βρεθούμε εκεί για σεμινάριο! :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
xenos έγραψε:
GTS έγραψε:(πχ εχει DIY car wash και στην Καλαματα)

Που;;;; :hmmm: :hmmm: :hmmm:

:

Στην Φιλελληνων, λιγο πιο πανω απο τον ΑΒ
Άβαταρ μέλους
By xenos
#268989 Καλο; εχουμε feedback?

<
Άβαταρ μέλους
By panos2171
GTS έγραψε:
Για σκούπισμα, σκουπίζω τους καθρεφτες μονο και μετα βολτα Κηφισιάς ή Μεσογειων με ταχυτητα 50-80 χμω και αρκετο νερο θα φυγει με τον αερα. Σημαντικο είναι να φυγεις αμεσως ώστε να μην στεγνωσει, επισης δεν εχει νοημα να το σκουπίσεις με πετσετα γιατι δεν καθαριζει 100% και δεν κανει καλο για το χρωμα.

Γύρω στο δρόμο υπάρχει απίστευτη σκόνη, σίγουρα δε θα κολλήσει πάνω στα νερά; :hmmm: