Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
xenos έγραψε:Εγώ είχα κάνει κάποτε το εξής τεστ. Έβγαλα όλο το φιλτροκούτι, πνίχτες κλπ. Έβαλα μια χοάνη που έκανε έτσι πορωτικό ήχο. :inlove: Νόμιζες ότι πάει σφαίρα!

Μετά από πολύ καιρό το ξανα έκανα εργοστασιακό. Το αμάξι πήρε τα πόδια του κατευθείαν. :lipsealed: :lol: Από τότε λέω μέχρι κανα φιλτράκι στο κουτί και τέλος.

Το αμάξι ακούγεται σαν τον bialbero της 105series. Άλλη φάση.
Σαν καρμπυρατεράτο με χοάνες κάνει. Πατάω γκάζι και σκάνε κάτι ακαριαία ΠΑΦ-ΠΑΦ και σου σηκώνεται ...η τρίχα...
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Κίκιζας . έγραψε:...με το Peugeot τι γινεται? Τωρα του ριχνεις καμμια καροτσα στα φαναρια? :s_biggrin

Το άνοιγμα ψήνεται.

Πιστεύω στα μπαμ με έχει, αλλά αν εγώ βρίσκομαι άνω των 4.000σαλ με οποιαδήποτε σχέση, θα είμαι μπροστά. Όσο ανεβαίνουν τα km/h ο Twin Spark φορτώνει.
Πάντως του Στέφανου, χωρίς να μπήκα στη θέση του οδηγού, μου φάνηκε ακόμη σφιχτό και κάπως detuned. Έχει υπόβαθρο για τους 130 ίππους του 308 προφανώς. Εκεί δεν τίθεται θέμα πιστεύω.
Άβαταρ μέλους
By italakias
Giuseppe Busso έγραψε:
xenos έγραψε:Εγώ είχα κάνει κάποτε το εξής τεστ. Έβγαλα όλο το φιλτροκούτι, πνίχτες κλπ. Έβαλα μια χοάνη που έκανε έτσι πορωτικό ήχο. :inlove: Νόμιζες ότι πάει σφαίρα!

Μετά από πολύ καιρό το ξανα έκανα εργοστασιακό. Το αμάξι πήρε τα πόδια του κατευθείαν. :lipsealed: :lol: Από τότε λέω μέχρι κανα φιλτράκι στο κουτί και τέλος.

Το αμάξι ακούγεται σαν τον bialbero της 105series. Άλλη φάση.
Σαν καρμπυρατεράτο με χοάνες κάνει. Πατάω γκάζι και σκάνε κάτι ακαριαία ΠΑΦ-ΠΑΦ και σου σηκώνεται ...η τρίχα...

Σχεδον ολα τα αυτοκινητα παρομοιο ηχο κανουν οτα νβαζεις εξατμιση ή φιλτρα κλπ.
Απλος μπασος στρογγυλος ηχος που οσο ανεβαινουν οι στροφες απλα αυξανεται το επιπεδο θορυβου,καμια σχεση με τις παλιες αλφα των καρμπυρατερ και το οποιοδηποτε καρμπυρατερατο.

Και κατι ακομη,οσον αφορα τον bialbero ,οταν οδηγησα μια αλφα με τετοιο μοτερ το τελευταιο πραμα που μου εκανε εντυπωση ηταν ο ηχος και δεν ακουγα ΠΑΦ-ΠΑΦ
Προσωπικα θεωρω των ηχο των φιατ και λαντσια της εποχης πιο καβλιαρικο αν και αυτα ειναι γουστα.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#269479 ...για 4κυλινδρα Ιταλικα συνολα, θα συμφωνησω...Μικρες εντωμεταξυ διαφορες στην χροια τους οι κινητηρες imo μεταξυ Lancia και Fiat, αλλα υπαρκτες, τοσο ωστε καποιος ψαγμενος Ιταλοφιλος, να τις ξεχωριζει...

Εμενα παντως μου εχει μεινει ο ηχος απο τα 131 Abarth... :inlove:

Αλλα ενταξει μιλαμε για ψυλλους στα αχυρα...Ολα τα Ιταλικα με διπλα καρμπυρατερ ακουγονταν περιφημα...

Τωρα ψαχνεις -πλην συγχρονων AR- με την καραμπινα για να πετυχεις ενα ευηχο 4κυλινδρο καθημερινο συνολο... :sorry:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147

Τιμής ένεκεν...

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#270035 ΓΚίκιζα εσύ; :s_sarcastic

Λοιπόν, τώρα που βγήκε το νέο κάμπριο της ΦΙΑΤ, θα πέσουν οι τιμές από την Μπαρκέτα αισθητά. Σκέφτομαι ίσως να έπαιρνα μια...

Ανέκαθεν με άρεσε αυτό το πριπρί... :s_music
Άβαταρ μέλους
By markvag
#270411 Λέγε, ποιον πρέπει να σκοτώσουμε για να συμμετέχουμε σε αυτό το test drive! :rtfm: :rtfm: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
markvag έγραψε:Λέγε, ποιον πρέπει να σκοτώσουμε για να συμμετέχουμε σε αυτό το test drive! :rtfm: :rtfm: :lol:

Μάρκο μου, δεν μου αρκεί ένα test drive. Προτιμώ να δουλέψω σκληρά και να αγοραστεί για καθημερινή χρήση.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#270441 Θολωσε λιγο η οθονη στο ταμπλω του 147...μαλλον χαλασαν τα πιξελ...υπαρχει ευκολη λυση?..δεν ξερω μηπως είναι πρόβλημα λογισμικού και περνει από reset?
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
GTS έγραψε:Θολωσε λιγο η οθονη στο ταμπλω του 147...μαλλον χαλασαν τα πιξελ...υπαρχει ευκολη λυση?..δεν ξερω μηπως είναι πρόβλημα λογισμικού και περνει από reset?

Το είχα πάθει και εγώ πέρσι το χειμώνα. Στις μικρές οθόνες που δείχνει τη θερμοκρασία του κλιματιστικού στην κονσόλα. Ήταν από υγρασία. Το άφησα εκτεθιμένο στον ήλιο και έφτιαξε. Είχα ρωτήσει και μάστορα όμως πριν και ήθελε βασιλικά έξοδα η αλλαγή κονσόλας.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#270454 Μιλαμε για τωρα τελευταια. Μηπως γινεται κατι με reset (αν υπαρχει κατι τετοιο και δεν εχει καει η οθονη)?
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
GTS έγραψε:Μιλαμε για τωρα τελευταια. Μηπως γινεται κατι με reset (αν υπαρχει κατι τετοιο και δεν εχει καει η οθονη)?

Βγάλε φωτογραφία