Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#266795 Εγω χρησιμοποιω αρωματικα αλατα. Αυτα που πουλανε για τις ντουλαπες και ειναι συνηθως σε πουγκακι. Τα πουλανε σε μαγαζια με σαπουνια
Άβαταρ μέλους
By famas
#266809 Καλό αυτό που λέει ο bibendum, αλλά εγώ έχω κάτω από το κάθισμα το οργανικό στο δοχείο απο λαμαρίνα. Κρατάει για πάνω από ένα χρόνο αποδεδειγμένα.

.
Άβαταρ μέλους
By famas
mjacob έγραψε:Το ποιο?

http://www.carshop.com.gr/p.Organiko-ar ... 30067.html

Το μυστικό είναι να μην το βλέπει ο ήλιος και να μην το έχεις από τη πρώτη μέρα τέρμα ανοικτό.
Τελευταία επεξεργασία από famas και 12 Ιουν 2016, 18:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#266877 Θανατηφορο. Το ειχα κλειστο πίσω στο πορτ μπαγκαζ και βρωμοκοπουσε ολο το αμαξι την αλλη μερα...
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#267631 Υπάρχει κάποιο προϊόν και γενικά τρόπος για τοπικό γιαλισμα/κερωμα χωρίς αλιφαδορους και φασαριες; Ίσα ίσα να φεύγουν μικρά σημάδια από κουτσουλιες και ότι μ@λ@κιες πέφτουν από τα δέντρα.

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#268235 Ανακάλυψα το labiko κι εκεί που είχα να το πλύνω από πέρσυ το έχω πλύνει 2 φορές σε 2 εβδομάδες :lol: :metalo: Κάνω και τις 4 επιλογές στο πλύσιμο με τη σειρά όπως τις λέει και χαλάω 3-4€
Είδα ότι έχει και βιολογικό, θα τον τιμήσω καμιά μέρα.
Άβαταρ μέλους
By famas
bibendum έγραψε:Εγω τελικα πηρα εξωτερικο καλυμμα απο Autoplus με 17.99 το οποιο δεν εχει καμια απολυτως με το 3ευρω του jumbo. Μαλιστα ειναι αρκετα βαρυ και στρωνεται πολυ ευκολα και γρηγορα.

Ο μόνος φόβος είναι η κλοπή, αλλά έβαψα με μπογιά τον αριθμό κυκλοφορίας και στις δύο μεριές.
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By xenos
Dimitris_P έγραψε:Ανακάλυψα το labiko κι εκεί που είχα να το πλύνω από πέρσυ το έχω πλύνει 2 φορές σε 2 εβδομάδες :lol: :metalo: Κάνω και τις 4 επιλογές στο πλύσιμο με τη σειρά όπως τις λέει και χαλάω 3-4€
Είδα ότι έχει και βιολογικό, θα τον τιμήσω καμιά μέρα.

Έχει όμως αυτή την κολωβουρτσα που δεν μου κάνει καλή εντύπωση. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By xenos
Scotch έγραψε:Μόνο πιεστικό δεν έχουν αυτά;

Έχει και ένα δεύτερο που πετάει αφρό και έχει μια βούρτσα μπροστά. Μόνο με νερό δεν καθαρίζει τπτ.