Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
sknipper έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:....Για το βιογραφικό μου δεν θα είναι καλή σε καμία περίπτωση μια τέτοια αλλαγή, στην πράξη όμως μπορεί να προλάβω δυσάρεστες καταστάσεις κι αυτό είναι πιο σημαντικό.
Εξαρτάται και πως το παρουσιάζεις.

Ακριβώς!

sknipper έγραψε: Ποτέ βέβαια δεν θάβεις τον προηγούμενο και πάντα εκθειάζεις τον επόμενο.

Σημαντικό! :innocent: :lol:

Επίσης σημαντικό είναι να φύγεις φιλικά... Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστεί λίγο καλό προσωπικό PR... :iconcool:

Αλλά ξαναλέω, για εμένα ΠΡΕΠΕΙ η νέα δουλειά να είναι έστω και ένα κλικ καλύτερη από την προηγούμενη σε παροχές και όχι μόνο σε προοπτικές... :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#268225 ανεβαίνει και το ικα από μισθοδοσία ιουνίου για να δέσει το γλυκό :hmmm:

μισό % ο εργαζόμενος (άρα μείωση πληρωτέου) και μισό ο εργοδότης (σε πακέτο 101 μιλάω πάντα)
στο βασικό αυτό μεταφράζεται σε 3 ολόκληρα ευρώ μείον
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#268228 τους φόρους τους ανέβασα από το μάιο εγώ (αφού βέβαια προσπαθούσα να βγάλω άκρη με τα updates του προγράμματος που έκανε τα δικά του για μερικές μέρες.. τεσπα λύθηκε σχετικά σύντομα, αλλά θα προτιμούσα πιο σύντομα)

τώρα θα περιμένω να δούμε τι θα γίνει με δώρα επιδόματα (αν και μάλλον από φθινόπωρο αυτά)

είναι πάντως τραγικό να γίνονται συνεχώς αλλαγές στις κρατήσεις, αυτό σημαίνει ότι δεν πολυυπάρχει πλάνο σε βάθος χρόνου (φοβερή διαπίστωση θα μου πεις..) και ή κάνουμε δωράκια μειώνοντας τις εισφορές (νδ) ή τρέχουμε όπως όπως να κλείσουμε μετά τις τρύπες (σύριζα)
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 16 Ιουν 2016, 09:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#268230 δε τα χω δει όλα τα πακέτα, σε κάποια μου έλεγε η σιστερ ότι αυξήθηκε μόνο του εργοδότη..; :hmmm:
θααα τα δω κάποια στιγμή :lol: προς το παρόν ο,τι βγάζει η μισθοδοσία
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#270186 δύο μας έγραψαν αυτές τις μέρες (η μία εκτός αττικής, σε κοσμοπολίτικο θέρετρο) , φοβερή επιτυχία.. και καθόλου νεύρα και πανικός :roll:

σε παίρνει ο άλλος μες στο πανικό λες και μπορείς να κάνεις κάτι

και τώρα δεν παίζουν δεν έχει ενστάσεις και τέτοιες βλακείες σε 2 μέρες το πολύ στα βεβαιώνουν και αν διαφωνείς πάνε δικαστήριο
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#270272 πόσο θα πάει πάλι;

τώρα έχω νέο πρότζεκτ, να μοιράσω 11Κ σε 12 μήνες μειώνοντας αναλόγως αποδοχές/εισφορές σε 10κάτι άτομα

για μένα είναι η ζωή :shifty: