Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#268031 Ωχ καταλαβα. :lipsealed:

Εικόνα

<+
Άβαταρ μέλους
By drdino
#268032 Stefan, είναι η δεύτερη φορά που το κάνεις, 2016 έχουμε, σε παρακαλώ σταμάτα, αυτό ούτε ο dmitspan δεν το κάνει.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#268035 Ενοχλάω κανένανα να αλλάξω λάδια? :hmmm:

To έγραψα από μόνος μου, είναι για να ικανοποιήσω το OCD μου. Πες το και γούρι άμα θες καθώς το χω κάνει σε όλα τα αυτοκίνητα που έχουν περάσει από τα χέρια μου.
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#268037 Γούρι ήταν και το αουντι? Ο μοντ απαραδεκτος, ούτε ένα μπινελικι
Άβαταρ μέλους
By drdino
Deleted User 1 έγραψε:Ενοχλάω κανένανα να αλλάξω λάδια? :hmmm:

To έγραψα από μόνος μου, είναι για να ικανοποιήσω το OCD μου. Πες το και γούρι άμα θες καθώς το χω κάνει σε όλα τα αυτοκίνητα που έχουν περάσει από τα χέρια μου.

Για την φωτογραφία της οθόνης με το κινητό μιλάω :protest: :rant:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#268046 Έλα μωρέ τώρα. Βαριέμαι screenshots.

Για τα λάδια έχεις να πεις τίποτα?
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#268049 Sorry για το off-topic, εμένα πιο πολύ με ενόχλησαν τα DOS XP που είδα. Για τα λάδια δεν χρειάζεσαι τίποτα ιδιαίτερα, αθάνατα είναι αυτά τα γαλλικά (νταπ νταπ με το χέρι στο καπό).
Άβαταρ μέλους
By drdino
#268051 Tα First είναι τα πρώτης τοποθέτησης κι είναι low saps, εσένα αυτό δεν σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα μιας και δεν έχεις dpf. Τα 9000 είναι λίγο πιο παχύρευστα επίσης στους 40 και στους 100 βαθμούς, αλλά έχουν χαμηλότερο flash point. :hmmm: Δεν θα καιγόμουν ιδιαίτερα για first στην θέση σου.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#268056 Άρα 9000 και τελειώνει το θέμα. Είναι και φθηνά.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#268063 @funky, τα talentia δεν επρεπε να προσεχεις εσυ?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#268066 Σοβαρη μπαλοτσα το talentia. :thumbsdown:

<+
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Deleted User 1 έγραψε:Ο καιρός γαρ εγγυc. :shifty:

...μυριζει μηπως ηττα, και για αυτο ψαχνεται για πιο ελευθερο φιλτρο, και καλα γι ατον ηχο? :shifty: :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#268635 Παρήγγειλα σήμερα το πρωί δεύτερο κλειδί με τηλεχειρισμό. 124€ το κλειδί και 20€ ο προγραμματισμός. Πολύ καλή τιμή νομίζω. Η Fiat για το 500 ζήταγε κάνα 250αρι αν θυμάμαι καλά.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Deleted User 1 έγραψε:Παρήγγειλα σήμερα το πρωί δεύτερο κλειδί με τηλεχειρισμό. 124€ το κλειδί και 20€ ο προγραμματισμός. Πολύ καλή τιμή νομίζω. Η Fiat για το 500 ζήταγε κάνα 250αρι αν θυμάμαι καλά.

Δεν σου εδωσαν δυο ιδια κλειδιά? Τσιπια νομιζω...