Και το τρολινγκ χόμπι είναι. :D
Και το τρολινγκ χόμπι είναι. :D
kovathe έγραψε:Πραγματικα πάντως δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβατε με τα τεστ ντραιβ του κικιζα..
Κι εγω παντα σκρολαρω τα σεντόνια του γιατί βαριεμαι να διαβάζω αλλά αμα έτσι τη βρίσκει εσείς που κολλατε ακριβως.
Ο καθένας όπως τη βρίσκει, άλλος λιώνει στη γυμναστική, άλλος κυνηγάει πιπινια, άλλος πίνει μπυρονια σα νεράκι κι άλλος έχει χόμπυ να οδηγάει τεστ ντραιβς και να γράφει αναλύσεις.
Αν χαλιεσαι δε διαβάζεις και δεν απαντας.
Εσυ να υποθεσω ανηκεις στην τριτη κατηγορια με τα μπυρονια.
Το καταλαβα ρε μαγκα απαυτα που γραφεις στο τοπικ περι γυμναστικης αμαλαχειναουμε.
Κίκιζας . έγραψε:morpheus έγραψε: Μείνε μαζί μας .... TTS vs 718... Με κούρασες...
Μην απευθυνεσαι σε εμενα τοτε, για να μην σου απανταω...
Μην το παίζεις θιγμένος, δεν σου πάει.
Θα απευθύνομαι σε σένα όσο εσύ πετάς τις χοντράδες.
Και ξέρεις οτι ΔΕΝ είμαι απο αυτούς που είναι η χαρά τους να σου τη λένε και να σε κράζουν ακόμα και όταν διαφωνούμε...
Όταν λοιπόν παραδέχεσαι οτι η 718 παραμένει καλύτερη σε όλα όσα μετράνε σε μια σπορ κατασκευή άλλα θεωρείς καλύτερη επιλογή ένα υποδεέστερο σύνολο όπως το ΤΤ (άσχετα με το branding και το όποιο κύρος και παπαριές, εδώ μιλάμε καθαρά για την ουσία) και χαρακτηρίζεις όσους θα προτιμούσαν το καλύτερο σύνολο ως ψωνάρες και τζιτζιφιόγκους, επειδή εσένα δεν σου αρέσει ο ήχος του...
Όχι απλά κουραστικός... κάτι πολύ χειρότερο γίνεσαι άλλα θα το αποφύγω με όση ευγένεια και υπομονή μου έχει μείνει...
Κίκιζας . έγραψε:Στο ΤΤS εχει ενδιαφερον ο ηχος του tfsi. Δεν ειναι οτι πιο σπορ εχω ακουσει, αλλα δεν με ξενερωνει δεν με χαλαει...Στην 982 εχω δει-ακουσει ΟΤΙ video υπαρχει και πραγματικα, οσο και να προσπαθω να...οικιοποιηθω το ακουσμα αυτο σε συγχρονη Porsche, δεν μπορω...
Κίκιζας . έγραψε:Σου ευχομαι τοτε πραγματικα, συντομα να ψωνισεις με ανεση μια 982...![]()
Τι είναι η 982...?
Αν και όταν κάποια στιγμή αλλάξω τη 228, δεδομένου οτι θα το επιτρέπουν και οι συνθήκες, έχω σκοπό προσανατολιστώ σε κάτι αμιγώς σπόρ και διασκεδαστικό...
Μία μεταχ. 981 cayman είναι αυτή τη στιγμή η πρώτη στη λίστα μου...
Επιφυλάσσομαι και θα ήθελα να οδηγήσω όπως έχω ξαναπεί την 718 (απλή και S) για να δω πως συμπεριφέρεται αυτό το γαμάτο σύνολο με αυτό το μοτέρ, μέχρι τότε δεν έχω άποψη, άλλα σίγουρα βολεύει ο κυβισμός για την Ελλάδα...
Το τρίτο υποψήφιο είναι κάτι που θα με κρατήσει σε γνώριμο αμάξωμα...
Σε καμία περίπτωση πάντως δεν θα με κάλυπτε ένα fwd biased χαντεξάτο Audi και ας έχω αδυναμία στη μάρκα...
Γιάυτο σου λέω οτι εγω δεν μιλάω για σηματάκια άλλα για την ουσία...
Όπως επίσης ξέρω απο πρώτο χέρι πως είναι να λυσσάς τον 6κύλινδρο με κάθε ευκαιρία...
morpheus έγραψε:χαρακτηρίζεις όσους θα προτιμούσαν το καλύτερο σύνολο ως ψωνάρες και τζιτζιφιόγκους, επειδή εσένα δεν σου αρέσει ο ήχος του...![]()
Κλασσικό παράδειγμα αυτού που έλεγα στη ., ότι ανάγει την προσωπική του άποψη σε "παγκόσμια σταθερά", το οποίο, εμένα τουλάχιστον, με ενοχλεί.
Συνεχίστε
nass έγραψε:morpheus έγραψε:χαρακτηρίζεις όσους θα προτιμούσαν το καλύτερο σύνολο ως ψωνάρες και τζιτζιφιόγκους, επειδή εσένα δεν σου αρέσει ο ήχος του...![]()
Κλασσικό παράδειγμα αυτού που έλεγα στη ., ότι ανάγει την προσωπική του άποψη σε "παγκόσμια σταθερά", το οποίο, εμένα τουλάχιστον, με ενοχλεί.
Συνεχίστε
Δεν είναι δηλαδή;
Κίκιζας . έγραψε:Στο ΤΤS εχει ενδιαφερον ο ηχος του tfsi. Δεν ειναι οτι πιο σπορ εχω ακουσει, αλλα δεν με ξενερωνει δεν με χαλαει...Στην 982 εχω δει-ακουσει ΟΤΙ video υπαρχει και πραγματικα, οσο και να προσπαθω να...οικιοποιηθω το ακουσμα αυτο σε συγχρονη Porsche, δεν μπορω...
Βρε ., χτίζεις μια ολόκληρη επιχειρηματολογία για τον ήχο της Cayman από τα...βίντεο που έχεις ακούσει στο youtube?
Δοκίμασες να αλλάξεις ηχεία? Μήπως φταίνε αυτά?
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
Nikos! έγραψε:
Δοκίμασες να αλλάξεις ηχεία? Μήπως φταίνε αυτά?
rx8_drifter έγραψε:Niko το καταλάβαμε οτι προσπαθείς να του πουλήσεις SONY, λίγο τακτ
#hearingisbelieving
< >
morpheus έγραψε:
Μην το παίζεις θιγμένος, δεν σου πάει.
Θα απευθύνομαι σε σένα όσο εσύ πετάς τις χοντράδες.
Και ξέρεις οτι ΔΕΝ είμαι απο αυτούς που είναι η χαρά τους να σου τη λένε και να σε κράζουν ακόμα και όταν διαφωνούμε...
Θιγμενος καθολου...Ενοχλημενος ναι, καθοτι οτιδηποτε και εαν λεω, ακομα και εαν λεω τις μεγαλυτερες μαλακιες εδω μεσα σε σχεση με ολους, εγω δεν προσβαλλω ουτε μειωνω λεκτικα τον αλλο.
Δεν λεω πχ στον αλλο, αν δεν συμφωνω με κατι, "λες μαλακιες" , αλλα ουτε καν "προσπαθεις να τρολλαρεις", οταν τουλαχιστον απεναντι σου εχω καθε καλη και ειλικρινη διαθεση να εξηγησω οσο καλυτερα και πιο κατανοητα μπορω...
Anyway, παμε παρακατω...
morpheus έγραψε: Όταν λοιπόν παραδέχεσαι οτι η 718 παραμένει καλύτερη σε όλα όσα μετράνε σε μια σπορ κατασκευή άλλα θεωρείς καλύτερη επιλογή ένα υποδεέστερο σύνολο όπως το ΤΤ (άσχετα με το branding και το όποιο κύρος και παπαριές, εδώ μιλάμε καθαρά για την ουσία) και χαρακτηρίζεις όσους θα προτιμούσαν το καλύτερο σύνολο ως ψωνάρες και τζιτζιφιόγκους, επειδή εσένα δεν σου αρέσει ο ήχος του...![]()
Όχι απλά κουραστικός... κάτι πολύ χειρότερο γίνεσαι άλλα θα το αποφύγω με όση ευγένεια και υπομονή μου έχει μείνει...
Ok, συμφωνοι, απλως επειδη τυχαινει να μιλαμε για ενα προιον το οποιο παραδοσιακα τουλαχιστον, περα απο
επιδοσεις-αποτελεσματικοτητα στην κατηγορια, προσφερει ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, καποιοι αρεσκονται στο να οδηγουν και να εισπρατουν κατι τετοιο...Απο την στιγμη που δεν μιλαμε απλως για ενα καθημερινο εργαλειο μετακινησης, ή για μια λευκη συσκευη που απλως θελουμε να κανει μια συγκεκριμενη διαδικασια...
Τα περι "τζιτζιφιογκων" και "ψωναρες" αφορουν καθε ειδους κατηγορια προιοντος, οπου για τον εκαστοτε ενδιαφερομενο, ΠΡΩΤΗ εννοια δεν ειναι η ουσια, η συνολικη ποιοτητα-χαρακτηριστικα του προιοντος, αλλα
η ΤΑΜΠΕΛΑ, το σημα. Και του στυλ οσο πιο μεγαλο ειναι και φαινεται, τοσο το καλυτερο...Ειδικα οταν και το προιον ειναι υποδυεστερο απ' οτι ηταν (ναι εστω και στο ηχητικο, 981vs982 παροτι εσενα δεν ενδιαφερει, ή δεν σε χαλαει, αυτο δεν αποτελει γενικο δεδομενο...)
morpheus έγραψε: Τι είναι η 982...?
ο εσωτερικος κωδικος της 718...Εκ παραδρομης αντι να πω νεα 718, ειπα 982, το ιδιο πραγμα εννοω -και ειναι- βασικα...
morpheus έγραψε: Αν και όταν κάποια στιγμή αλλάξω τη 228, δεδομένου οτι θα το επιτρέπουν και οι συνθήκες, έχω σκοπό προσανατολιστώ σε κάτι αμιγώς σπόρ και διασκεδαστικό...
Μία μεταχ. 981 cayman είναι αυτή τη στιγμή η πρώτη στη λίστα μου...
Μακαρι και στο ευχομαι...Φανταζομαι 981 , αντι πχ 982 ως μτχ και αρα πιο προσιτη...
morpheus έγραψε: Επιφυλάσσομαι και θα ήθελα να οδηγήσω όπως έχω ξαναπεί την 718 (απλή και S) για να δω πως συμπεριφέρεται αυτό το γαμάτο σύνολο με αυτό το μοτέρ, μέχρι τότε δεν έχω άποψη, άλλα σίγουρα βολεύει ο κυβισμός για την Ελλάδα...
Για να αποδεχτεις ισως και σε ενα βαθμο τον συλλογισμο-γκρινια μου, καλυτερα θα ηταν να οδηγησεις ΠΡΩΤΑ μια οποιαδηποτε boxster/cayman ακομα και την "βασικη" 2,7 και ΕΠΕΙΤΑ, μια 718...Παροτι και αναποδα εαν γινει πιστευω οτι θα με καταλαβεις...
Αρκει να οδηγησεις και 6κυλινδρο αλλα και το 4κυλινδρο Boxer...morpheus έγραψε: Το τρίτο υποψήφιο είναι κάτι που θα με κρατήσει σε γνώριμο αμάξωμα...![]()
Σε καμία περίπτωση πάντως δεν θα με κάλυπτε ένα fwd biased χαντεξάτο Audi και ας έχω αδυναμία στη μάρκα...
Γιάυτο σου λέω οτι εγω δεν μιλάω για σηματάκια άλλα για την ουσία...
Όπως επίσης ξέρω απο πρώτο χέρι πως είναι να λυσσάς τον 6κύλινδρο με κάθε ευκαιρία...
Mα εκει ακριβως ειναι που προτρεχεις, και θεωρεις δεδομενα καποια πραγματα για το νεο TTS, τα οποια δεν ισχυουν ηδη συμφωνα με τα τεχνικα χαρακτηριστικα που εχουν δημοσιευτει για την λειτουργεια του νεου haldex, ποσο μαλλον και στην πραξη που το διεπιστωσα ο ιδιος, καποιος που αν θυμουνται μερικοι, ηδη απο το αλλο forum, ειχα αρκετα ερωτηματικα ως προς την παιχνιδιαρικη ή εστω ευχαριστη λειτουργια του και κατα ποσο κοντα ή μακρια ειναι η γενικοτερη συμπεριφορα του σε σχεση με αυτοκινητα που φερουν 3 διαφορικα...
P.S Για 6κλινδρο boxer μιλας? Και δεν σε εχει στοιχειωσει?
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
Κίκιζας . έγραψε:Ενοχλημενος ναι, καθοτι οτιδηποτε και εαν λεω, ακομα και εαν λεω τις μεγαλυτερες μαλακιες εδω μεσα σε σχεση με ολους, εγω δεν προσβαλλω ουτε μειωνω λεκτικα τον αλλο.
Δεν ισχύει, μια χαρά και προσβάλλεις και ειρωνεύεσαι και μειώνεις.
Παραδείγματα πρόσφατα αρκετά.