- 14 Ιουν 2016, 21:27
Κίκιζας . έγραψε:alexandros.K έγραψε:
Βασιζεται σε υλικο αγαθο
Βρε τσολια μου, η οδηγηση ειναι υλικο αγαθο, ναι ή οχι? Ασε τωρα τα υπολοιπα...
Οσο για το δωρεαν που ειπες παραπανω, δωρεαν το απολαμβανεις εσυ , αλλά καποιοι άλλοι επωμίζονται το κοστος αυτο
Δε νομιζω ομως να σε πτοεί [/quote]
Ναι, δωρεαν το απολαυσα εγω και καμποσοι αλλοι. Βασικα η εκδηλωση ηταν ανοιχτη, ασχετως αν και στην συγκεκριμενη ειχα προσωπικη προσκληση.
Και κατι αλλο επειδη προφανως δεν γνωριζεις...Αυτες τις εκδηλωσεις ειναι για το κοινο, δεν ειναι ουτε καν δημοσιογραφικες, γινονται ετσι κι αλλιως για να επικοινωνησουν καλυτερα τα προιοντα τους.
Και να μην ημουν εγω, θα ηταν καποιος/καποιοι αλλοι, χωρις παραλληλα να υπαρχει θεμα ως προς την στερηση ή μη της δυνατοτητας. Οποιος θελει και ενδιαφερεται, συμμετεχει, ακομα και εαν δεν ειχε ΚΑΝ προσκληση. Τωρα βεβαια εσυ τι ζορι τραβας και τι κομπλεξ κουβαλας, με ολο αυτο, για αυτο δεν μπορω να σε βοηθησω.
Αν τυχον σε διευκολυνει αυτο, να ξερεις οτι και αυριο το πρωι να ψωνιζα το αυτοκινητο που ηθελα, ΚΑΙ παλι
ανα πασα στιγμη θα ενημερωνομαι απο κοντα, και θα οδηγω οτι αυτοκινητο μπορω, ειτε ακριβοτερο, καλυτερο, ειτε και χειροτερο...
alexandros.K έγραψε: Οσο για το fb, ειχα μαγευτει απο αυτα που γραφεις και ηθελα να σε δω στην φατσα
Ειμαι σιγουρος οτι μαγευτηκες

, καθοτι εγω τουλαχιστον ειμαι ξεκαθαρος και δεν κρυβομαι πισω απο κανενα πληκτρολογιο. Σε καμποσες συναντησεις και με αρκτους χρηστες, ηδη και απο το αλλο forum.
Κατι αλλα θρασυδειλα τυπακια σαν την αφεντια σου ειναι, που κορδωνονται, επειδη η σχετικη διαδικασια τους κανει αφαντους, αλλα εαν και οποτε τυχον απο κοντα, ειστε κλασσικα, με την ουρα στα σκελια...

[/quote]
Σου μιλαω χαλαρα και πηρες θαρρος
Για να σου μιλησω στην γλωσσα σου μπας και το καταλαβεις
Εισαι μεγαλος γυφτος και
μεγαλος τζαμπατζης που πας και κοροιδευεις τις αντιπροσωπειες και τους υπαλληλους αυτων , για να κανεις βολτα τα αυτοκινητα που βλεπεις και ξερογλείφεσαι γιατι ποτε δεν θα μπορεσεις να αγορασεις ενα απο αυτα._
Οσο για το ποιος ειμαι, δεν ειμαι τοσο αφελης οσο εσυ να γραφω ονοματεπωνυμο σε καθε αναρτηση σου μου ιντερνετ
Αν καιγεσαι να με δεις απο κοντα ελα να με βρεις Γιαννενα που μενω μονιμα και τα υπολοιπα κανονιζονται