Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By JBT
KWSN-Men έγραψε:Τώρα που έχει δικό του thread, να τον κρατήσουμε εδώ να μιλάει φια ήχους και αισθήσεις τιμονιών, χώρους γονάτων και συγκριτικά καροτσιών μπεμπέ και να γλυτώσουμε τα υπόλοιπα θέματα;

Αμέσως με ήρθε αυτό στο μυαλό :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
morpheus έγραψε:

Όχι εγώ δεν μιλάω για το αποτέλεσμα... μιλάω για διασκέδαση, για αίσθηση, για πληροφόρηση ακόμα και για συναίσθημα όπως λες παρακάτω... Είναι το ΤΤ καλύτερο σε αυτά...?
Κίκιζας . έγραψε:Αμφισβητησα το συναισθημα ομως που βγαζει, οπως συναισθημα βγαζουν οι περισσοτερες ξεχωριστες κατασκευες. Και σημαντικο κομματι αυτου ειναι και ο γ@μημενος ο ηχος.

Δηλαδή ο ήχος του ΤΤ σου βγάζει περισσότερο συναίσθημα απο αυτόν της 718...?
Στα δικά μου αυτιά ισχύει το ανάποδο... Υποκειμενικό και περι ορέξεως...

Στο ΤΤS εχει ενδιαφερον ο ηχος του tfsi. Δεν ειναι οτι πιο σπορ εχω ακουσει, αλλα δεν με ξενερωνει δεν με χαλαει...Στην 982 εχω δει-ακουσει ΟΤΙ video υπαρχει και πραγματικα, οσο και να προσπαθω να...οικιοποιηθω το ακουσμα αυτο σε συγχρονη Porsche, δεν μπορω...
Προφανως και ειναι υποκειμενικο, για καμποσα αρρωστακια με την φιρμα, αυτος ο ηχος ειναι ενοχλητικος, αποκρουστικος, δεν αντεχεται ενα πραγμα... :omg:

morpheus έγραψε: Έτσι με τους τζιτζιφιόγκους... Οι ψαγμένοι petrolheads θα πάρουν TT...

Σου ευχομαι τοτε πραγματικα, συντομα να ψωνισεις με ανεση μια 982... :)

Εγω δεν αναφερομαι εξαλλου σε ολους με αυτη την ενσταση στα του ηχου...Για καποιους ο ηχος αυτος ειναι πορωτικος. Και για εμενα ειναι, με μια μικρη διαφορα στην χροια, ΑΛΛΑ μονο οταν παραγεται απο καποιο Subaru sti. Οχι απο Porsche...

morpheus έγραψε: Μείνε μαζί μας .... TTS vs 718... Με κούρασες...

Μην απευθυνεσαι σε εμενα τοτε, για να μην σου απανταω...
Άβαταρ μέλους
By italakias
KWSN-Men έγραψε:Τώρα που έχει δικό του thread, να τον κρατήσουμε εδώ να μιλάει φια ήχους και αισθήσεις τιμονιών, χώρους γονάτων και συγκριτικά καροτσιών μπεμπέ και να γλυτώσουμε τα υπόλοιπα θέματα;

Δικαιωμα του ειναι,σε ''φορουμ αυτοκινητου'' γραφει.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Κίκιζας . έγραψε: ΑΛΛΑ μονο οταν παραγεται απο καποιο Subaru sti. Οχι απο Porsche...
.

μεγαλη θεοποιηση αυτη η μποξεριλα παντως. Αλλος μυθος.Μαλλον ειναι πιασαρικο το ονομα.Μποξερ. Το λες και γιομιζει ο στομας σου.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
alexandros.K έγραψε:

Βασιζεται σε υλικο αγαθο

Βρε τσολια μου, η οδηγηση ειναι υλικο αγαθο, ναι ή οχι? Ασε τωρα τα υπολοιπα...

[/quote]Οσο για το δωρεαν που ειπες παραπανω, δωρεαν το απολαμβανεις εσυ , αλλά καποιοι άλλοι επωμίζονται το κοστος αυτο
Δε νομιζω ομως να σε πτοεί [/quote]

Ναι, δωρεαν το απολαυσα εγω και καμποσοι αλλοι. Βασικα η εκδηλωση ηταν ανοιχτη, ασχετως αν και στην συγκεκριμενη ειχα προσωπικη προσκληση.
Και κατι αλλο επειδη προφανως δεν γνωριζεις...Αυτες τις εκδηλωσεις ειναι για το κοινο, δεν ειναι ουτε καν δημοσιογραφικες, γινονται ετσι κι αλλιως για να επικοινωνησουν καλυτερα τα προιοντα τους.

Και να μην ημουν εγω, θα ηταν καποιος/καποιοι αλλοι, χωρις παραλληλα να υπαρχει θεμα ως προς την στερηση ή μη της δυνατοτητας. Οποιος θελει και ενδιαφερεται, συμμετεχει, ακομα και εαν δεν ειχε ΚΑΝ προσκληση. Τωρα βεβαια εσυ τι ζορι τραβας και τι κομπλεξ κουβαλας, με ολο αυτο, για αυτο δεν μπορω να σε βοηθησω.

Αν τυχον σε διευκολυνει αυτο, να ξερεις οτι και αυριο το πρωι να ψωνιζα το αυτοκινητο που ηθελα, ΚΑΙ παλι
ανα πασα στιγμη θα ενημερωνομαι απο κοντα, και θα οδηγω οτι αυτοκινητο μπορω, ειτε ακριβοτερο, καλυτερο, ειτε και χειροτερο... :whistlink:

alexandros.K έγραψε: Οσο για το fb, ειχα μαγευτει απο αυτα που γραφεις και ηθελα να σε δω στην φατσα :inlove: :s_roses

Ειμαι σιγουρος οτι μαγευτηκες :lol: , καθοτι εγω τουλαχιστον ειμαι ξεκαθαρος και δεν κρυβομαι πισω απο κανενα πληκτρολογιο. Σε καμποσες συναντησεις και με αρκτους χρηστες, ηδη και απο το αλλο forum.

Κατι αλλα θρασυδειλα τυπακια σαν την αφεντια σου ειναι, που κορδωνονται, επειδη η σχετικη διαδικασια τους κανει αφαντους, αλλα εαν και οποτε τυχον απο κοντα, ειστε κλασσικα, με την ουρα στα σκελια... :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
dimviii έγραψε:
Κίκιζας . έγραψε: ΑΛΛΑ μονο οταν παραγεται απο καποιο Subaru sti. Οχι απο Porsche...
.

μεγαλη θεοποιηση αυτη η μποξεριλα παντως. Αλλος μυθος.Μαλλον ειναι πιασαρικο το ονομα.Μποξερ. Το λες και γιομιζει ο στομας σου.

Η πλακα ξερεις πια ειναι με την γενικοτερη "boxerila"... ?

Mιλας γενικοτερα για σανους αμασητους, προβατα κτλ...

Οταν σου αποδυκνειει καποιος οτι τα διαφορα (για εργοστασιακα παντα μιλαω σε συγκρισεις) Evo ουδεποτε "καταπιναν" τις γρηγορες Porsche, μου το πας στα GT-R, την κανεις γυριστη... :lol:

Οταν σου λεω ως αρρωστος πορσακιας οτι ηταν τεραστια |λογοκρισία| η επικοινωνια marketing της Porsche αναφορικα με τον χρονο που πρωτοεκανε το GT-R στο ring, νομιζεις οτι το λεω ειρωνικα...

Οταν επισημαινω οτι απο 6κυλινδρος Boxer σε 4κυλινδρος (με turbo) ειναι ανηκουστο για εναν φανατικο πορσακια, οτι ο ηχος ειναι κακογουστο αστειο για συγχρονη Porsche, και οτι θεωρω Big time |λογοκρισία| την συγκεκριμενη αποφαση, ΤΡΩΩ ΣΑΝΟ ΜΗΠΩΣ? :lol:

Οταν αποφασισεις, ποτε τρωω σανο και ποτε οχι (εαν συμβαινει αυτο, γιατι μπορει και να τρωω συνεχεια! :lol: :metalo: ) εδω ειμαι να μου πεις... :)

P.S ...εσυ που ελεγες στο ερωτημα μου για βολτα/οδηγηση με 6cyl boxer, οτι "δεν χρειαζεται να οδηγησω τιποτα"... :whistlink:
Τελευταία επεξεργασία από Κίκιζας Γρηγόρης και 14 Ιουν 2016, 21:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By italakias
dimviii έγραψε:
.

Τι ,εφαγες σκονη στο παρμπριζ απο κανα Σουμπαρου; :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Κίκιζας . έγραψε:
dimviii έγραψε:
.

Η πλακα ξερεις πια ειναι με την γενικοτερη "boxerila"... ?

Mιλας γενικοτερα για σανους αμασητους, προβατα κτλ...

Οταν σου αποδυκνειει καποιος οτι τα διαφορα (για εργοστασιακα παντα μιλαω σε συγκρισεις) Evo ουδεποτε "καταπιναν" τις γρηγορες Porsche, μου το πας στα GT-R, την κανεις γυριστη... :lol:

Οταν σου λεω ως αρρωστος πορσακιας οτι ηταν τεραστια |λογοκρισία| η επικοινωνια marketing της Porsche αναφορικα με τον χρονο που πρωτοεκανε το GT-R στο ring, νομιζεις οτι το λεω ειρωνικα...

Οταν επισημαινω οτι απο 6κυλινδρος Boxer σε 4κυλινδρος (με turbo) ειναι ανηκουστο για εναν φανατικο πορσακια, οτι ο ηχος ειναι κακογουστο αστειο για συγχρονη Porsche, και οτι θεωρω Big time |λογοκρισία| την συγκεκριμενη αποφαση, ΤΡΩΩ ΣΑΝΟ ΜΗΠΩΣ? :lol:

Οταν αποφασισεις, ποτε τρωω σανο και ποτε οχι (εαν συμβαινει αυτο, γιατι μπορει και να τρωω συνεχεια! :lol: :metalo: ) εδω ειμαι να μου πεις... :)

P.S ...εσυ που ελεγες στο ερωτημα μου για βολτα/οδηγηση με 6cyl boxer, οτι "δεν χρειαζεται να οδηγησω τιποτα"... :whistlink:

μποξεριλα ρε μνια. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
Κίκιζας . έγραψε:
alexandros.K έγραψε:

Βασιζεται σε υλικο αγαθο

Βρε τσολια μου, η οδηγηση ειναι υλικο αγαθο, ναι ή οχι? Ασε τωρα τα υπολοιπα...

Οσο για το δωρεαν που ειπες παραπανω, δωρεαν το απολαμβανεις εσυ , αλλά καποιοι άλλοι επωμίζονται το κοστος αυτο
Δε νομιζω ομως να σε πτοεί [/quote]

Ναι, δωρεαν το απολαυσα εγω και καμποσοι αλλοι. Βασικα η εκδηλωση ηταν ανοιχτη, ασχετως αν και στην συγκεκριμενη ειχα προσωπικη προσκληση.
Και κατι αλλο επειδη προφανως δεν γνωριζεις...Αυτες τις εκδηλωσεις ειναι για το κοινο, δεν ειναι ουτε καν δημοσιογραφικες, γινονται ετσι κι αλλιως για να επικοινωνησουν καλυτερα τα προιοντα τους.

Και να μην ημουν εγω, θα ηταν καποιος/καποιοι αλλοι, χωρις παραλληλα να υπαρχει θεμα ως προς την στερηση ή μη της δυνατοτητας. Οποιος θελει και ενδιαφερεται, συμμετεχει, ακομα και εαν δεν ειχε ΚΑΝ προσκληση. Τωρα βεβαια εσυ τι ζορι τραβας και τι κομπλεξ κουβαλας, με ολο αυτο, για αυτο δεν μπορω να σε βοηθησω.

Αν τυχον σε διευκολυνει αυτο, να ξερεις οτι και αυριο το πρωι να ψωνιζα το αυτοκινητο που ηθελα, ΚΑΙ παλι
ανα πασα στιγμη θα ενημερωνομαι απο κοντα, και θα οδηγω οτι αυτοκινητο μπορω, ειτε ακριβοτερο, καλυτερο, ειτε και χειροτερο... :whistlink:

alexandros.K έγραψε: Οσο για το fb, ειχα μαγευτει απο αυτα που γραφεις και ηθελα να σε δω στην φατσα :inlove: :s_roses

Ειμαι σιγουρος οτι μαγευτηκες :lol: , καθοτι εγω τουλαχιστον ειμαι ξεκαθαρος και δεν κρυβομαι πισω απο κανενα πληκτρολογιο. Σε καμποσες συναντησεις και με αρκτους χρηστες, ηδη και απο το αλλο forum.

Κατι αλλα θρασυδειλα τυπακια σαν την αφεντια σου ειναι, που κορδωνονται, επειδη η σχετικη διαδικασια τους κανει αφαντους, αλλα εαν και οποτε τυχον απο κοντα, ειστε κλασσικα, με την ουρα στα σκελια... :svivhaha:[/quote]
Σου μιλαω χαλαρα και πηρες θαρρος
Για να σου μιλησω στην γλωσσα σου μπας και το καταλαβεις
Εισαι μεγαλος γυφτος και μεγαλος τζαμπατζης που πας και κοροιδευεις τις αντιπροσωπειες και τους υπαλληλους αυτων , για να κανεις βολτα τα αυτοκινητα που βλεπεις και ξερογλείφεσαι γιατι ποτε δεν θα μπορεσεις να αγορασεις ενα απο αυτα._

Οσο για το ποιος ειμαι, δεν ειμαι τοσο αφελης οσο εσυ να γραφω ονοματεπωνυμο σε καθε αναρτηση σου μου ιντερνετ
Αν καιγεσαι να με δεις απο κοντα ελα να με βρεις Γιαννενα που μενω μονιμα και τα υπολοιπα κανονιζονται
Άβαταρ μέλους
By dimviii
italakias έγραψε:
dimviii έγραψε:
.

Τι ,εφαγες σκονη στο παρμπριζ απο κανα Σουμπαρου; :shifty:

σημερα πρεπει να ηπιες λιγο παραπανω. :lol:
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#267735 το ξαναποσταρω γιατι παραπανω βρηκε οπως να ναι
Αναφέρομαι στον Κικιζα

Εισαι μεγαλος γυφτος και μεγαλος τζαμπατζης που πας και κοροιδευεις τις αντιπροσωπειες και τους υπαλληλους αυτων , για να κανεις βολτα τα αυτοκινητα που βλεπεις και ξερογλείφεσαι γιατι ποτε δεν θα μπορεσεις να αγορασεις ενα απο αυτα._

Οσο για το ποιος ειμαι, δεν ειμαι τοσο αφελης οσο εσυ να γραφω ονοματεπωνυμο σε καθε αναρτηση μου στο ιντερνετ
Αν καιγεσαι να με δεις απο κοντα ελα να με βρεις Γιαννενα που μενω μονιμα και τα υπολοιπα κανονιζονται
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
alexandros.K έγραψε:το ξαναποσταρω γιατι παραπανω βρηκε οπως να ναι
Αναφέρομαι στον Κικιζα

Οσο για το ποιος ειμαι, δεν ειμαι τοσο αφελης οσο εσυ να γραφω ονοματεπωνυμο σε καθε αναρτηση μου στο ιντερνετ

Ετσι ειναι για εσενα το χαλαρα? Να ειρωνευεσαι και να κοροιδευεις σε προσωπικο επιπεδο, χωρις να υπαρχει αφορμη και δικαιωμα επι προσωπικου?

Koιτα, στο επιπεδο σου προφανως και δεν θα πεσω...Βασικα αποδεικνυεται οτι δεν αξιζε ΚΑΝ να σου απαντησω απο πριν...

Εσυ καιγεσαι, και ψαχνεις να με βρεις στο fb οχι εγω... :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#267788 Πραγματικα πάντως δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβατε με τα τεστ ντραιβ του κικιζα..
Κι εγω παντα σκρολαρω τα σεντόνια του γιατί βαριεμαι να διαβάζω αλλά αμα έτσι τη βρίσκει εσείς που κολλατε ακριβως.
Ο καθένας όπως τη βρίσκει, άλλος λιώνει στη γυμναστική, άλλος κυνηγάει πιπινια, άλλος πίνει μπυρονια σα νεράκι κι άλλος έχει χόμπυ να οδηγάει τεστ ντραιβς και να γράφει αναλύσεις.
Αν χαλιεσαι δε διαβάζεις και δεν απαντας.