Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
drdino έγραψε:
markvag έγραψε:Ιδίως σε συνθήκες που δεν ακούς καλά τον άλλον (πχ από ασύρματο, οδηγώντας μία θορυβώδη γκουμούτσα :iconcool: ) βοηθάει πάρα πολύ

Καταλαβαίνω ότι πέρασε η περιόδος του έρωτα και τα πράματα είναι πιο πεζά τώρα, αλλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο θορυβώδης η 3αρα. :hmmm:

Μμμμμ κακίες... :svivhaha: Εννοούσα για τον Θάνο αν είναι σε κανένα πυροσβεστικό... μμμμ κατευθείαν... :s_tongue

dimik έγραψε:
gianik έγραψε:Bravo Mike Whiskey...

Bravo Echo Bravo Echo Kilo Alfa :rtfm:

Ακριβώς! :rtfm: :rtfm: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
gianik έγραψε:Τέλος τα οφ τοπικ.

Μου αρέσει που το λες αυτό εδώ (ακούγεται αστείο αφού το θέμα του τοπικού είναι ολίγον αόριστο και όχι συγκεκριμένο) :lol:
Δεν μου αρέσει που δεν το λες στο τοπικό με τα παιδικά καροτσάκια... :shifty:

markvag έγραψε:
drdino έγραψε:
markvag έγραψε:Ιδίως σε συνθήκες που δεν ακούς καλά τον άλλον (πχ από ασύρματο, οδηγώντας μία θορυβώδη γκουμούτσα :iconcool: ) βοηθάει πάρα πολύ

Καταλαβαίνω ότι πέρασε η περιόδος του έρωτα και τα πράματα είναι πιο πεζά τώρα, αλλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο θορυβώδης η 3αρα. :hmmm:

Μμμμμ κακίες... :svivhaha: Εννοούσα για τον Θάνο αν είναι σε κανένα πυροσβεστικό... μμμμ κατευθείαν... :s_tongue

Δεν μου αρέσει που η 3άρα είναι θορυβώδης σαν πυροσβεστικό... :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#266730 :protest: :protest: :protest: :protest: :rant: :rant:

Θα το πω στην μπεμπέκα μου και θα σας κρατάει μούτρα! :rtfm: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
#266812 μου αρεσε η χθεσινη βολτα, αν και συντομη , στη Θεσσαλονικη by night :)

μου αρεσε που ειδα και φνωστες φατσες μετα απο καιρο

ειδα και φοιτηττες μας να κοπιαζουν μεχρι αργα στη βιβλιοθηκη ....

καποια στιγμη ολοι το παιρνουν αποφαση, καλο το καυλαντισμα στη βιβλιοθηκη,, αλλα αν δεν κλειστεις σπιτι, πτυχιο δεν εχει :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#266821 Μου αρεσε το 1ο μας φετινο μπανιο στη θαλασσα..
Μου αρεσε το φαγητο μετα το μπανιο στον Προεδρο , στην Λ.Καλαμακιου... :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#266851 Μου άρεσε η εκδρομή με το σχολείο στο the ranch στο Σοφικο Κορινθίας. Κάναμε ιππασία, τοξοβολία, αναρρίχηση, κολύμπι στην πισίνα, παίξαμε μπάσκετ και τένις. Επερασαμε όμορφα όμορφα! :-)

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By g8777
blackpug106 έγραψε:
καποια στιγμη ολοι το παιρνουν αποφαση, καλο το καυλαντισμα στη βιβλιοθηκη,, αλλα αν δεν κλειστεις σπιτι, πτυχιο δεν εχει :iconcool:

Εγω παλι λειτουργουσα εντελως αναποδα. Σπιτι δεν σταυρωνα σελιδα μετα το μισαωρο. Αρχιζα να μαλακιζομαι με τηλεοραση, μουσικη υπολογιστη κτλ. Οταν εσφιξαν τα κωλια και βρηκα το κολπο με τις ωτασπιδες (νταξ, νισαφι, κλικ κλακ τα στυλα σβου οι σβηστηρες φςςς η σελιδα ψουψουψου ο ενας με τον αλλονα :rant: :shifty: στη βιβλιοθηκη ακουγοταν στα 187 db) ουτε που καταλαβαινα ποτε περασε το οχταωρο. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#266903 Το κόλπο με τις ωτοασπίδες αξίζει αν όντως δεν βάζεις κώλο κάτω στο σπίτι και έχεις διάβασμα σε μάθημα αποστήθισης. Σε μάθημα με ασκήσεις,σχέδια που χρειάζεται λίγο συνεργασία δεν γίνεται. Βιβλιοθηκάρα >>>> Σπίτι για πολλούς λόγους.

blackpug106 έγραψε:μου αρεσε που ειδα και φνωστες φατσες μετα απο καιρο

ειδα και φοιτηττες μας να κοπιαζουν μεχρι αργα στη βιβλιοθηκη ....

Το λιγότερο πιθανό άτομο στο λιγότερο πιθανό μέρος την λιγότερο πιθανή ώρα . :inlove:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#266969 Υπάρχουν άνθρωποι που διαβάζουν στη βιβλιοθήκη;;;; :dizzy: :omg:

Εγώ όσους ήξερα που πήγαιναν, για καμάκι ήταν εκεί... είχαν ήδη διαβάσει σπίτι... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
markvag έγραψε:Υπάρχουν άνθρωποι που διαβάζουν στη βιβλιοθήκη;;;; :dizzy: :omg:

Εγώ όσους ήξερα που πήγαιναν, για καμάκι ήταν εκεί... είχαν ήδη διαβάσει σπίτι... :lol: :lol:

Από όσους γνωστούς και φίλους έχω πάντως την βιβλιοθήκη την επέλεγαν συνήθως μόνο οι φοιτητές του Αριστοτελείου, όλοι οι άλλοι σε Γιάννενα, Πάτρα, Ξάνθη, Κομοτηνή και Αθήνα διάβαζαν σπίτι τους. :lol:

Η αλήθεια είναι πάντως ότι στην κεντρική βιβλιοθήκη στο Αριστοτέλειο είχε θέματα προς απασχόληση :inlove:
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
JasonLouk έγραψε:
Το απιθανο άτομο στο απιθανο μέρος την απιθανη ώρα . :inlove:

Fixed :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By mirage

Εγώ όσους ήξερα που πήγαιναν, για καμάκι ήταν εκεί... είχαν ήδη διαβάσει σπίτι... :lol:

Συμβαίνουν. Εγώ ξέρω πολλούς. Φυσικά το ενα δεν αποκλείει το άλλο...

< Note 2 >
Άβαταρ μέλους
By Bayern7

:lol: :lol:
+1
Κι εγώ ποτέ δεν πήγα στη βιβλιοθήκη.... για διάβασμα. :shifty: