Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JBT
#266569 Η μέση μου πρέπει να είναι όσο το δυνατόν σε όρθια θέση.

Γι'αυτό είπα να έβλεπα κάτι σε τρέκινγκ...
Άβαταρ μέλους
By JBT
#266576 Η μέση μου είναι σάπια... Από πάνω μέχρι κάτω.

Πρέπει να κάθομαι ξεκούραστα. Είναι ένας λόγος που μέχρι τώρα δεν άλλαξα το σπαστό που έχω τώρα κι ας ζορίζομαι να κάνω οποιαδήποτε απόσταση (μιλάμε είναι παντελώς άθλιο ε :lol: :lol: ). Από την στιγμή που κάθομαι καλά όμως... Δεν με πειράζει :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#266585 Επένδυσε σε ένα καλό σπαστο και θα πάθεις πλάκα τι αποστάσεις θα κάνεις.

< >
Άβαταρ μέλους
By JBT
#266587 Σε άλλα δεν υπάρχει περίπτωση λες να είναι η μέση μου όρθια ε;
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#266599 Γιατί κάθεται τόσο λάθος και καταστρέφει τα γόνατα της η κοπελιά, δεν βρέθηκε κάποιος να τις ρυθμίσει την σέλα και να της εξηγήσει μερικά βασικά πράγματα ?

Όσο για το ροζάκι, περνάει από την γειτονία πιπίνι με ρόζ σκουτεράκι με ροζ καλαθάκι κράνος σε ροζάκι φυσικά και ροζ φορεσιά με ροζ παπουτσάκια, σκέτη bi-bi bo.
Άβαταρ μέλους
By skous
JBT έγραψε:Η μέση μου είναι σάπια... Από πάνω μέχρι κάτω.

Πρέπει να κάθομαι ξεκούραστα. Είναι ένας λόγος που μέχρι τώρα δεν άλλαξα το σπαστό που έχω τώρα κι ας ζορίζομαι να κάνω οποιαδήποτε απόσταση (μιλάμε είναι παντελώς άθλιο ε :lol: :lol: ). Από την στιγμή που κάθομαι καλά όμως... Δεν με πειράζει :s_biggrin

Μηπως τοτε δεν κάνει το ποδήλατο;
Π.χ. Αν εχεις κηλη (ες) οι περισσότεροι γιατροί είναι εναντίων του ποδηλάτου λόγω καταπόνησης σε λακούβες κλπ (ούτε λόγος για off road)

< >
Άβαταρ μέλους
By JBT
#266646 Όχι νταξ το παλεύω. Απλά δεν θα προτιμήσω ποδήλατο που θα πρέπει να σκύβω. Απλό.

Ίσως από βδομάδα να πάω να οδηγήσω όλα τα είδη και να βγάλω πόρισμα :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#266650 Υπάρχουν ποδήλατα με γεωμετρία κάπως τσοπερική που προβλέπεται τα πόδια σου να φτάνουν ολόκληρα στο πάτωμα. Ο άξονας των πενταλιών είναι αρκετά πιο εμπρός από τη σέλα ώστε να τεντώνει το πόδι στο πεντάλι και η στάση είναι πολύ άνετη και καθιστή. Νομίζω τα λένε και ολλανδικoύ τύπου αυτά τα ποδήλατα.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#266683 Τις προάλλες είδα και tandem. Βέβαια ο πισινος καθόταν κανονικά.
Άβαταρ μέλους
By travelman
#269652 Για αυτούς το περιμέναμε όλοι...

άντε και για αυτούς που παρά το κρύο έχουν φτιάξει σύστημα χρόνια τώρα

Καλά αυτοί δεν μπορούν και αλλιώς με τα δίς που είναι

Ε ναι, σε αυτούς δεν το είχα καθόλου!!

Στιγμιότυπα από τους νέους...υπερποδηλατόδρομους στο Λονδίνο. Εντυπωσιακή η κίνηση ποδηλάτων για χώρα που 10 χρόνια πριν το ποδήλατο ήταν αξιοθέατο ή για μουρλούς, από την άλλη εξίσου εντυπωσιακά τα μποτιλιαρίσματα των ΙΧ, οπότε το πράγμα πηγαίνει από μόνο του. Ο υπερποδηλατόδρομος ακόμα και ...υπέρ, ακόμα και καινούργιος, ακόμα και εγγλέζικος δεν είναι ότι καλύτερο αλλά ακόμα και αυτόν τον ελάχιστο χώρο πρέπει να έχουν παίξει ξύλο για να τον πάρουν.

Απορώ πάντως εάν υπήρχαν τέτοιες υποδομές στην Ελλάδα εάν θα γέμιζαν αντιστοίχως με ποδήλατα :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By markvag
travelman έγραψε:
Απορώ πάντως εάν υπήρχαν τέτοιες υποδομές στην Ελλάδα εάν θα γέμιζαν αντιστοίχως με ποδήλατα :hmmm:

Όχι, γιατί δεν θα χωρούσαν από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα... :protest:

Βλέπω στη Θεσσαλονίκη, οι ποδηλατόδρομοι που φτιάχτηκαν ένα φεγγάρι στο κέντρο έγιναν ένα ωραιότατο πάρκινγκ...
Άβαταρ μέλους
By egobrain
markvag έγραψε:Βλέπω στη Θεσσαλονίκη, οι ποδηλατόδρομοι που φτιάχτηκαν ένα φεγγάρι στο κέντρο έγιναν ένα ωραιότατο πάρκινγκ...

ε, τωρα, θα βρεις πουθενα αλλου την εμπειρια να πας απο την ποδηλατολωριδα στη δωδεκανησου και να περιμενεις χεσμενος την στιγμη που θα σου 'ρθει με τακλιν μια πορτα?