Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#261215 Δεν ξέρω ποιος το είπε αυτο αλλά εχω βαρεθεί να ακούω για το μεγαλείο της στρατηγικής του Hamilton που βοηθήθηκε και "λίγο " απο το λάθος της red bull

.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
vengas έγραψε:γαμώτο, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έτσι το είπαν...!! :s_crazy

Το άκουσα και εγώ ,αλλά δεν θυμάμαι ποιο απο όλα τα αστέρια το είπε

.
Άβαταρ μέλους
By mmarkom
#261253 Το είπε ο χοντρούλης με τα γυαλιά, πως ευτυχώς η πίστα είναι φιλική με τα λάστιχα αλλιώς οι Μονεγάσκοι θα άλλαζαν λάστιχα 2 φορές το χρόνο.
Εγώ πάντως πιστεύω πως με την επιλογή της κατάλληλης γόμας και στρατηγικής οι πάμπτωχοι Μονακότες μπορεί να την έβγαζαν και με 1.
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#261399 Εχουμε καταλαβει φυσικα οτι ο μονος λογος που ξεκινησαν να παρακολουθουν F1 οι νυν παρουσιαστες της ΕΡΤ ηταν ο Αυρτον Σενα και οταν αυτος εφυγε, επαψαν να πολυβλεπουν. Γι' αυτο και δεν τους νοιαζει τι εγινε σε αυτο το μικρο διαστημα 1995-2015 που καποιοι ασχετοι προσπαθουσαν να μιμηθουν τον Θεο.

(Προφανως δεν ειναι κακο να δειχνουν την αγαπη τους προς το Βραζιλιανο, απλως κατα τη γνωμη μου εκτιθενται στο οτι δεν εχουν ασχοληθει και τοσο με την F1 τις τελευταιες δυο δεκαετιες)

Και επιτελους τι θα γινει με τη Φόρσε; Σημερα αντεξα τρια φορσε πριν κλεισω ηχο και βαλω sky εστω και με χρονοκαθυστερηση
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#261845 Εγώ πάλι παρακολουθώ ήχο από ΕΡΤ και από εικόνα ό,τι προλάβουν οι φευγαλέες ματιές που ρίχνω της οθόνης. Καταλαβαίνεται λοιπόν τι ψάρια πιάνω φέτο :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
#266603 Ο γελοίος ο Crofty στο Sky προσπαθεί να σπρώξει τον Πάλμερ και λέει δεν μπήκε στο Q2 αλλά κατάφερε να νικήσει τον τιμ μεητ του για δεύτερη φορά στα δοκιμαστικά :lol:
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#267236 Ειδαμε χθες εναν αγωνα απο αυτους που ακομα και εμεις οι θεατες σκεφτομαστε πολλα σεναρια στρατηγικης, κανουμε υπολογισμους (οσο μπορουμε), βαζουμε το μυαλο μας να δουλεψει ρε αδερφε.

Εχουμε συζητησει στο τοπικο του Καναδα πιο αναλυτικα...

Λοιπον βλεποντας χθες τη μεταδοση επιασα τον εαυτο μου να αναμενει ματαια ενα σχολιο που να δειχνει οτι αυτοι οι ανθρωποι εχουν διαθεση να παρουν χαμπαρι τι βλεπουν, τι συμβαινει στον αγωνα, ποια τα πιθανα σεναρια... Να δειξουν οτι καπου εστιαζουν την προσοχη τους.

Κανενα σχολιο για την προσπαθεια εκμεταλευσης απο πλευρας Φερραρι του vsc.
Κανενα σχολιο απο πριν που να δειχνει οτι σκεφτονται πως παιζει ο Χαμιλτον να παει μονο για ενα πιτ στοπ.
Κανενα σχολιο-εστιαση στο ρυθμο του Χαμιλτον που να δειχνει οτι εχουν αγωνια αν θα εχει καλο γυρολογιο για 45 γυρους με τα κιτρινα.
Κανενα σχολιο για το μικρο ρυθμο μειωσης της διαφορας απο πλευρας Φεττελ στο τελευταιο στιντ παρα τα κατα 13 γυρους πιο φρεσκα κιτρινα...

Γενικα σχεδον καμια συμμετοχη στη ροη του αγωνα, καμια διορατικοτητα. Μεγαλη ραθυμια και αντε να περασει η ωρα...
Τελευταία επεξεργασία από Yugo_para_siempre και 13 Ιουν 2016, 17:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#267273 Δεν καταλαβα το σχολιο σου.

Απλα λεω τη γνωμη μου σαν απλος φιλος τους αθληματος.

Δεν ειμαι δημοσιογραφος, δεν εχω κανενα προσωπικο οφελος.

Αν διαφωνεις καπου πες μου.