Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimik
QsisVTS έγραψε:λες 10+ χρόνια να με ήθελε μόνο για να τη πηγαινοφέρνω; :help:

θα της παραχωρήσω το audi αν είναι να τη κρατήσω :tomato:

Από τα 18 μέχρι τα 21 με πηγαινοέφερνε το γκομενάκι γιατί είχε δίπλωμα και αυτοκίνητο :rtfm:

Το πλήρωσα μετά με την σύζυγο που ενώ είχε και δίπλωμα και αυτοκίνητο δεν ήθελε-θέλει να οδηγεί :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder

Όχι ρε, σε κρατάει γιατί είσαι γαμώ τα παιδιά! :s_yes
Απλώς δεν είναι σίγουρο πως θα πετύχεις τους στόχους σου. Αν έχει βολευτεί με την υπάρχουσα κατάσταση δηλαδή...
:s_dance
Άβαταρ μέλους
By markvag
stavrosg έγραψε:
QsisVTS έγραψε:μου λέει ότι της φαίνεται περίεργη η όπισθεν :lol:

:shifty: :innocent: :ninja:

Άσε... κι εγώ περίμενα καλύτερα από τον κιούση... :thumbsdown: :shifty: :shifty: :s_biggrin

Μα τίποτε δεν της έμαθε της κοπέλας από ... οδήγηση;;; :thumbsdown: :s_no :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By mrnoname
#266175 Δε μου αρέσει ότι διανυω την τρίτη εβδομάδα στη Σκωτία σε ξενοδοχείο γιατί δεν μπορώ να βρω σπίτι.
Δε μου αρέσει που μόλις έλαβα τηλεφώνημα από μεσιτικό γραφείο ότι το σπίτι για το οποίο ήμουν έτοιμος ΣΗΜΕΡΑ να καταθέσω εγγύηση δεν ειναι διαθέσιμο γιατί ο ιδιοκτήτης τελικά ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΔΙΑ χωρίς να το έχει στην περιγραφή. "Yeah, apologies for that sir"... :x Αμα σου γμσω τπτ θα δεις μετά συγγνώμες... :rant:
Δε μου αρέσει που όλα εδώ πάνω καθυστερούν παραδειγματικά και ο χρόνος και τα έξοδα :lipsealed: τρέχουν.

Μου αρέσει που οι δικοί μου άνθρωποι ειναι καλά στην υγεία τους. Στο τέλος, αυτό μετράει.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Anonymous Founder έγραψε:

Όχι ρε, σε κρατάει γιατί είσαι γαμώ τα παιδιά! :s_yes
Απλώς δεν είναι σίγουρο πως θα πετύχεις τους στόχους σου. Αν έχει βολευτεί με την υπάρχουσα κατάσταση δηλαδή...
:s_dance

θέλει να οδηγήσει, το βλέπω ότι θέλει
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#266184 ρε σεις οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να οδηγήσουν, απλά λόγω συνθηκών δεν είχε γίνει τόσο καιρό

κάλλιο αργά βέβαια

έτσι κι αλλιώς κάνουμε πολλές βόλτες με το αμάξι γιατί μας αρέσει, οπότε μπορώ να την υποχρεώσω :whistlink:

να φτιάξω βέβαια το ασφαλιστήριο για νέο οδηγό και είμαστε κομπλέ
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 10 Ιουν 2016, 16:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#266185 Ναι ρε. Τόσο πολυ ήθελε που κοντεύει να κανει παιδιά πριν μάθει.

Εγώ παντως παίζω reverse psychology.
Θέλει να οδηγεί μονο αυτή για εγώ πίνω πολυ :shifty:
Τελευταία επεξεργασία από mjacob και 10 Ιουν 2016, 16:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#266186 το θέμα είναι στα €€ φίλος (και να μπορέσει να πάρει δικό της όχημα)

άμα δεν είσαι senior vice president analyst ceo και δε στα ακουμπάνε και οι γονείς σου, μπορείς να αργήσεις και λίγο
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#266191 θες να ξαναπάμε την ανάλυση με τους μισθούς και το κόστος ζωής (να έχεις να συντηρείς και να νοικιάζεις δικό σου σπίτι από τα 19 σου);

θα μας πάρει πάλι μέρες :lol:
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 10 Ιουν 2016, 16:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#266194 Βρε Qsis αν ηθελε, αν γουσταρε θα το ειχε κανει απο τα 18-20, που και παλι σιγουρο δεν ειναι.

Σαν την δικια μου, ειχε διπλωμα απο τα 18 και οδηγησε οταν η δουλεια της πηγε 4 χιλιομετρα μακρυα στα 39!
Βελτιωθηκε πολυ οταν εσπασα το χερι οπου για 3 μηνες δεν επιασα τιμονι και πλεον οδηγει καθημερινα και οδηγει καλα. Προβλημα εχει μονο στα παρκιν των σουπερμαρκετ γιατι τις κολωνες και τα τοιχακια τα βαζουν πολυ κοντα στα αυτοκινητα :lol: :lol: .

Αλλα αν ειμαι μαζι δεν υπαρχει περιπτωση να πιασει τιμονι.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#266195 τη σταμάτησαν νομίζω αλλά έχουν μαζευτεί πολλοί που περίμεναν οπότε δε ξέρω πότε θα τελειώσει η ιστορία

το πρόβλημα ήταν ότι δεν έπαιρναν υπερωρίες (γιατί έκαναν εξετάσεις μόνο σε ώρα υπερωριών οι κόμηδες :shifty: )

τώρα νομίζω για να ξεμπουκώσει λίγο το θέμα πάνε σε κάποιες ώρες εντός κανονικού ωραρίου γιατί μάλλον χλωμό να ξαναδούν εξτραδάκια

πάντως το λάδι από ότι μαθαίνω δεν έχει προσαρμοστεί σε τιμές κρίσης :lol:
Άβαταρ μέλους
By mjacob
QsisVTS έγραψε:θες να ξαναπάμε την ανάλυση με τους μισθούς και το κόστος ζωής (να έχεις να συντηρείς και να νοικιάζεις δικό σου σπίτι από τα 19 σου);

θα μας πάρει πάλι μέρες :lol:

Τίποτα απο αυτά δεν χρειάζονται για να βγάλεις δίπλωμα.

Ούτε σπίτι. Ούτε δικό σου αυτοκινητο.

Αν ειναι και θέλεις δλδ.
Αν δεν θέλεις, περιμένεις να μπορείς να εχεις S3 και ρετιρέ στα ΝΠ πρώτα :shifty: