Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
trident1971 έγραψε: Λογω δουλειας και εκθεσης δεν προλαβαινω τιποτα. :(

Για το προβλημα δεν ξερω να σου πω, αλλα πολυ χαρηκα που βρηκες δουλεια! Σιδεροκεφαλος Θοδωρη! :)
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
trident1971 έγραψε:
21 quadra έγραψε:Οι βίδες λέγονται torque to yield, είσαι σίγουρος ότι το αμάξι σου φοράει τέτοιες βίδες ?

Εχω καπου ενα pdf που γραφει 35 Νm + (90-92 μοιρες) + Release all bolt +35Nm +(90-92 μοιρες)
Αυτο το "release all bolt" τι σημαινει πληρες ξεσφιξιμο? :hmmm:

Παραφλου ειχε, νερο εχει μονο τωρα που το γεμισα. Λογω δουλειας και εκθεσης δεν προλαβαινω τιποτα. :(

Σημερα (Πεμπτη) μετα απο διαδρομη Σπιτι/Κεντρο/Π.Φαληρο/παραλιακη/Βουλα/Αεροδρομιο, ειχε πιει ολο το νερο του δοχειου διαστολης και πολυ λιγο απο το ψυγειο. Ξαναγεμισα με απιονισμενο.
Θα δω το ΣΑΒΚΟ μηπως το ξεπλυνω το κυκλωμα, κανω κατι για καθαρισμα.

Ναί, εννοεί ξεσφίξιμο, ναι είναι TTY οι βίδες, φοβάμαι ότι έχει φλατζάρει κανονικά και όπως λέει και ο . ( HF ) όσο πιο γρήγορα τόσο πιο καλά γιατί δεν ξέρεις και σε πιό σημείο είναι η διαρροή, από ότι συμπεραίνω πρέπει να είναι διαρροή νερού προς τον θάλαμο καύσης γιαυτό και δεν βλέπεις λάδια στα νερά ή νερά στα λάδια, αν είναι αυτό θέλει προσοχή γιατί αν μεγαλώσει το ρήγμα και περάσει περισσότερο νερό υπάρχει ο κίνδυνος της υδραυλικής και τότε αποχαιρετάς όλο το μοτέρ.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
rocsta έγραψε:Πάνε βρε τζιγέρι σε έναν ταπετσέρη να σου φτιάξει με 15 ευρώ, και άσε τα online για το επόμενο ζευγάρι παπούτσια.

Θα την βαλει ο ταπετσερης??Εφαγα φλασια για φραντζη..Ολο και καποιος θα εχει εκει ε?? :oops:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#266037 Έχουν, αλλά με κάτω από 60 ευρώ δεν καθαρίζεις.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Geo f1 έγραψε:online που μπορω να βρω φουσκα του λεβιε ταχυτητων για το cmax? :oops:

Έψαξες και δεν βρήκες; Βλέπω ότι έχει ένα σωρό. Δες εδώ.

Geo f1 έγραψε:Και δεν πιανουν τα χερια μου να την βολεψω καπως με καμια κολλα κλπ.

Μαλωμένος είσαι με τον πεθερό; :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Pitt έγραψε:
Geo f1 έγραψε:online που μπορω να βρω φουσκα του λεβιε ταχυτητων για το cmax? :oops:

Έψαξες και δεν βρήκες; Βλέπω ότι έχει ένα σωρό. Δες εδώ.

Πιττ μου, εψαξα στο antalaktikaonline και λιγο google. Ebay οχι δεν κοιταξα (γενικα δεν παιρνω απο εξω τους τελευταιους μηνες)
Εμενα ειναι του 2010 με 1η κυκλοφορια του 2012.
Ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#266043 οπ!! Μαγικη λεξη!!
ΠΕΘΕΡΟΣ.

Τον ειχα μονο για σπιτικες δουλειες.
Δεν τον ειχα σκεφτει στην πυλωτη.

2πλο ευχαριστω λοιπον.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#266161 Είναι σαν το δικό μου, με το πλαίσιο. Δεν κάνουν αυτά του ebay. Δεν το γλυτώνεις το 60αρι (και αν βρεις γιατί εμένα τότε μου είχαν πει παραγγελία και τελικά βρήκα μέσω ενός γνωστού στο Ν. Κόσμο ένα τελευταίο). Πάντως πρέπει να είναι κοινό πρόβλημα :thumbsdown:

.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Asimov έγραψε:... Δεν κάνουν αυτά του ebay. ...

Γιατί δεν κάνει; :hmmm:

Αυτό υποτίθεται ότι είναι για το μοντέλο του Γιώργη. Έχει ένα σωρό σαν κι' αυτό.

Εικόνα

Και στο Amazon έχει.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#266261 Γιατί δεν έχει το πλαίσιο που έχει το μοντέλο του geof1 (και το focus μου)

.