Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By otso
#265765 ξερω απο που εισαι γι αυτο τα εγραψα , αμα πειραξε μενα που καηκε η πεντελη ποσο μαλλον εσενα .

μιλαω γι αυτην https://www.google.gr/search?q=%CF%86%C ... DfEQsAQIJg
Άβαταρ μέλους
By htanso21
otso έγραψε:ξερω απο που εισαι γι αυτο τα εγραψα , αμα πειραξε μενα που καηκε η πεντελη ποσο μαλλον εσενα .

μιλαω γι αυτην https://www.google.gr/search?q=%CF%86%C ... DfEQsAQIJg

Σε αυτή κάηκε το σπιτι μιας θειας μου... πριν ενα - δυο χρονια καταφεραν να φυγουν απο το κοντέινερ που τους ειχε δωσει τοτε το κράτος.
θύμαμαι είχε κατέβει και ο στρατός με πεζοπόρα τμήματα.
Εν τω μεταξύ εχθές είχε μια μικρή παλι στην Πεντελη...
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#265994 Δε μου αρέσει που σταματημένος σε φανάρι της Βουλιαγμένης μου τη φόρεσε ηλίθια που ήθελε να στρίψει αριστερά και δεν υπολόγισε ότι δεν χωράει ανάμεσα στη νησίδα και στην αμαξάρα μου :s_hang Δεν έκοψε καν το όρθιο βόδι, επιτάχυνε κιόλας για να προλάβει το αριστερό πράσινο:
Εικόνα1
Εικόνα2
Την έβλεπα να έρχεται και σκεφτόμουνα "του πούστη, θα κόψει". Ναι ου. Ζώον.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#266027 Να της γαμούσα δε νομίζω (δεν ήταν αθλητική και αδύνατη :innocent: και βιαζόμουνα να πάρω το μικρό γκομενάκι απο το νηπιαγωγείο, δεν είχα χρόνο να νταραβερίζομαι με ζώα...), αλλά ένα μπινελικάκι της έριξα.
Τώρα πρέπει να χάσω 2 μέρες από τη ζωή μου να τραβολογιέμαι στα εξουσιοδοτημένα και ποιος ξέρει πόσες μέρες να κυκλοφορώ χωρίς καθρέφτη μέχρι να γίνουν τα τυπικά :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#266049 αυτές μόλις τις δεις ότι πάνε να χωθούν τις κλείνεις και ας ενδέχεται να χωράνε, ας περιμένουν λίγο δε θα πάθει ο κώλος

στα περί οδήγησης...

μου αρέσει που η ζουζούνα μου πήγε επιτέλους να πάρει δίπλωμα :inlove:
πέρασε τα θεωρητικά τα οποία διάβαζε λες και έδινε εξετάσεις ( :dizzy: ) αφού δε μπορεί να ξεφύγει από το ότι είναι κωλόφυτο και τώρα ξεκίνησε τα πρακτικά :inlove: :inlove:

μου λέει ότι της φαίνεται περίεργη η όπισθεν :lol:

άντε να το πάρει να μπορώ να πίνω όταν βγαίνω (περισσότερο) , έχω μεγάλα σχέδια για αυτή
θα της μάθω να ξεκινάει σπινάρωντας στα φανάρια, να οδηγεί με ταριφόχερο κρεμασμένο απ'έξω, να καταλαβαίνει πότε ψήνεται ο διπλανός για κόντρα και ελπίζω να τη βγάλω και εθνική το καλοκαίρι να πιάσει και καμιά 200αρα :inlove: :inlove: :inlove:

είμαι πολύ χαρούμενος που θα μειώσω την οδήγησή μου, θα βρω και καμία μόντα να μην οδηγώ και το πρωί για δουλειά και όλα καλά, θα οδηγώ ξανά για απόλαυση

αν της κάνω μάθημα κάνα 2ωρο τουλάχιστον κάθε απόγευμα πιστεύω ότι σε 5-6 μήνες θα πετάει
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 10 Ιουν 2016, 12:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#266050 Δεν προλάβαινα να την κλείσω, ήμουν σταματημένος σε τυπικό φανάρι της Βουλιαγμένης (στο ρεύμα προς Γλυφάδα, αμέσως μετά τα πολυκλαδικά της Ηλιούπολης) και αυτή ήρθε από πίσω γκαζωμένη. Είναι ζήτημα να την πρόσεξα 2-3 δευτερόλεπτα πριν με χτυπήσει :x
Ανάμεσα στα μπινελίκια όταν κατέβηκα από το αμάξι ήταν και αυτό: "καλά, θα σου έπεφτε ο κώλος να περίμενες λίγα δευτερόλεπτα να ανάψει το φανάρι ή έστω να κόψεις ταχύτητα και να περάσεις φυλαγμένα;" και η απάντηση ήταν "μα νόμιζα ότι χωρούσα". Είχε ένα παρτάλι vw fox (για όνομα...) με πινακίδες Καλαμάτας το σούργελο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#266051 Απέλαση σε κάτι τέτοιες πατσαβούρες. Που πας μωρή κάμπια άμα δεν ξέρεις που χωράει και που όχι το ριμάδι σου? Αν ήταν τίποτα άλλο θα ήξερε μέχρι τελευταίου χιλιοστού τις διαστάσεις. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Deleted User 1 έγραψε:Απέλαση σε κάτι τέτοιες πατσαβούρες. Που πας μωρή κάμπια άμα δεν ξέρεις που χωράει και που όχι το ριμάδι σου? Αν ήταν τίποτα άλλο θα ήξερε μέχρι τελευταίου χιλιοστού τις διαστάσεις. :shifty:

Παπούτσι; :s_dunno :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
QsisVTS έγραψε:αυτές μόλις τις δεις ότι πάνε να χωθούν τις κλείνεις και ας ενδέχεται να χωράνε, ας περιμένουν λίγο δε θα πάθει ο κώλος

στα περί οδήγησης...

μου αρέσει που η ζουζούνα μου πήγε επιτέλους να πάρει δίπλωμα :inlove:
πέρασε τα θεωρητικά τα οποία διάβαζε λες και έδινε εξετάσεις ( :dizzy: ) αφού δε μπορεί να ξεφύγει από το ότι είναι κωλόφυτο και τώρα ξεκίνησε τα πρακτικά :inlove: :inlove:

μου λέει ότι της φαίνεται περίεργη η όπισθεν :lol:

άντε να το πάρει να μπορώ να πίνω όταν βγαίνω (περισσότερο) , έχω μεγάλα σχέδια για αυτή
θα της μάθω να ξεκινάει σπινάρωντας στα φανάρια, να οδηγεί με ταριφόχερο κρεμασμένο απ'έξω, να καταλαβαίνει πότε ψήνεται ο διπλανός για κόντρα και ελπίζω να τη βγάλω και εθνική το καλοκαίρι να πιάσει και καμιά 200αρα :inlove: :inlove: :inlove:

είμαι πολύ χαρούμενος που θα μειώσω την οδήγησή μου, θα βρω και καμία μόντα να μην οδηγώ και το πρωί για δουλειά και όλα καλά, θα οδηγώ ξανά για απόλαυση

αν της κάνω μάθημα κάνα 2ωρο τουλάχιστον κάθε απόγευμα πιστεύω ότι σε 5-6 μήνες θα πετάει

Ελπίζω να τα πας καλύτερα από εμένα. Σε 4 περιπτώσεις (είμαι και γκαντέμης γαμώτ! :rant: ) ξεκίνησαν να οδηγούν αφού είχαμε χωρίσει.
Για την ακρίβεια για τις 3 ισχύει αυτό, για την 4η και τελευταία, δεν έχω στοιχεία. Και δεν έχω καμία όρεξη και να μάθω.
:s_hang
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#266076 λες 10+ χρόνια να με ήθελε μόνο για να τη πηγαινοφέρνω; :help:

θα της παραχωρήσω το audi αν είναι να τη κρατήσω :tomato: