QsisVTS έγραψε:Geo f1 έγραψε:(Αδιαθεσια,καρδιακο επεισοδιο κλπ?)
ή να πήρε φωτιά;
Kαι να έπαθε έπειτα έπειτα καρδιακό επεισόδιο από το σοκ.
QsisVTS έγραψε:Geo f1 έγραψε:(Αδιαθεσια,καρδιακο επεισοδιο κλπ?)
ή να πήρε φωτιά;
ας περιμένουμε να πεί το μαύρο κουτί ποιές ήταν οι τελευταίες του λέξεις, πχ κάτι σαν - με φάγατε πούστηδες, γιατί ως γνωστόν όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες ή ότι όσοι μπλέκουν σε περίεργα κυκλώματα συνήθως έχουν και ημερομηνία λήξης.
panos2171 έγραψε:QsisVTS έγραψε:Geo f1 έγραψε:(Αδιαθεσια,καρδιακο επεισοδιο κλπ?)
ή να πήρε φωτιά;
Kαι να έπαθε έπειτα έπειτα καρδιακό επεισόδιο από το σοκ.
21 quadra έγραψε:Ας θυμηθούμε τον δικηγόρο στην υπόθεση Παντελίδη που είπε ότι περιμένουν τα αποτελέσματα από το μαύρο κουτί να δούν ποιός οδηγούσε και τις τελευταίες κινήσεις του οδηγού που έκανε στο αυτοκινήτου, αν πάτησε γκάζι ή φρένο κλπ.![]()
Με αυτό το σκεπτικόας περιμένουμε να πεί το μαύρο κουτί ποιές ήταν οι τελευταίες του λέξεις, πχ κάτι σαν - με φάγατε πούστηδες, γιατί ως γνωστόν όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες ή ότι όσοι μπλέκουν σε περίεργα κυκλώματα συνήθως έχουν και ημερομηνία λήξης.
QsisVTS έγραψε:panos2171 έγραψε:QsisVTS έγραψε:Geo f1 έγραψε:(Αδιαθεσια,καρδιακο επεισοδιο κλπ?)
ή να πήρε φωτιά;
Kαι να έπαθε έπειτα έπειτα καρδιακό επεισόδιο από το σοκ.
η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό τη κότα;
Anonymous Founder έγραψε:To είχαν κάνει και θέμα οι Mythbusters, πώς να διαφύγεις από αυτοκίνητο που έχει πέσει στο νερό. Πιστέψτε με, αν δεν προλάβεις ν' ανοίξεις την πόρτα, και αν ο χώρος της μηχανής πάρει νερά (άρα αχρηστευτεί η μπαταρία οπότε δεν ανοίγουν τα παράθυρα), τον έχεις πιει κανονικά!
![]()
Τα σφυράκια του Pitt είναι η λύση. Εγώ έχω και έναν ελβετικό σουγιά μαζί μου που θα βοηθούσε, αλλά τα σφυράκια είναι ακόμη καλύτερα.
g8777 έγραψε:Belgarion στο μπορμπαgagge τι έχεις; Γιατί δε θες να δεις τι έχει ο Pitt. ΔΕ ΘΕΣ.
Pitt έγραψε:JBT έγραψε:Ένας καλός τρόπος για να σβήσει η φωτιά είναι να πατήσεις τέρμα το γκάζι για να αναπτύξεις ταχύτητα. .
Μήπως έτσι τροφοδοτείς με περισσότερο οξυγόνο την φωτιά;
JBT έγραψε:Pitt έτσι κάνουν στην Γαλλία.
Ρώτα να μάθεις
Anonymous Founder έγραψε:Σωστό αυτό που γράφεις για την πίεση, αλλά όταν έχει γεμίσει με νερό η καμπίνα, το αυτοκίνητο θα είναι και αρκετά βαθιά επίσης, οπότε θα έχεις κι άλλο πρόβλημα...
Σεισμικ θα δωσω ενα χιντ εδω. https://www[…]
https://www.youtube.com/shorts/56lrnME8j8Y Cher ,[…]
https://x.com/ElPredestinato/status/2110629536320[…]
Πήγα να πω ότι αυτό δεν είναι τσιμεντόλιθοι αλλά μ[…]
https://www.youtube.com/shorts/vcntELZrJNU κομπλε[…]
Μουσατε αυτο σου ταιριαζει εσενα https://www.tra[…]