Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#264066 Eχω απογοητευτεί πάντως, νόμιζα ότι αράζεις στο πρωινό, κάνεις checkin με το κινητό, κατεβάζεις το απλικέισο, λογκάρεις, στέλνεις παραγγελία και σκάει το γκομενάκι δασκαλεμένο απ τον ότσο με το σμουθίνι.

Αrkidia politismos :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#265705 Πες στους γυφτανεν οτι το κρεας δεν ειναι παρμεζανα για να το τριβουν στο πιατο. :s_laughat

Μισος θα μου ρθεις πισω :s_cry :s_cry :s_cry

Με το που σε δω στο ΕλΒεν ξεκιναω να χτυπαω τα αυγα με το συρμα για να τα ριξω στην κοτοσουπα (εστειλε αλανιαρα ου Πανους απ του χουριο) , να φας κατι προχειρο μεχρι το σπιτι. :eat:
Άβαταρ μέλους
By otso
#265710 mjacob kai μην ξεχασεις να αγορασεις
https://www.iittala.com/home και
http://www.arabia.fi/en
ακομα και στα σουπερ μαρκετ θα βρεις πραγματικα φοβερα. για δωρα μεχρι προικα για το χιπστεροσπιτικο σου
Άβαταρ μέλους
By otso
#265751 αφου σου λεει τσακωθηκε με τον αη βασιλη και του εφαγε τον ρουντολφ . που μενει ο αγιος; να μην τρως τα προιοντα σου γιατι λενε οτι η ζαχαρη ειναι ισχυροτερο ναρκωτικο απο την κοκαινη.

gianik δεν διαθετουμε μουλατες κυριε
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#265755 Γιάννη αυτές είναι οι αδερφές Dsquared2, λογικά σε καμιά Μύκονο.
By the way τι φοβερό νησί.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#265759 Το ξερω ρε συ , αυτες ειναι.. :lol:
Το μιτζακωβο τον εχω παντως για να πινει σμουθι στο Καλο Λιβαδι , φορωντας το σαλι του Geakou (αυτο που φοραγε στην τραπεζα λογω του a/c). :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By drdino
gianik έγραψε:φορωντας το σαλι του Geakou (αυτο που φοραγε στην τραπεζα λογω του a/c). :hmmm:

Χοντρό
+
ωωωω τι του πεεεεεεε :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By otso
#265768 σιγα το φοβερο , για φασιον βικτιμ , ασε που σε οποια την επεφτα ηταν λεσβια τελικα
ασε που ο καθε κουρνοβλαχος πρεπει να πει οτι πηγε στο πουστρονησι για να παρει τα πανω του .
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
otso έγραψε:σιγα το φοβερο , για φασιον βικτιμ , ασε που σε οποια την επεφτα ηταν λεσβια τελικα

Το φοβερό στο νησί είναι ότι έχει για την έκταση σου, τις περισσότερες παραλίες και είναι όλες μια και μια.
Στη χώρα μέσα, το βραδάκι, βολτάρεις και με τον τόσο κόσμο, τα τόσα μαγαζιά, η ατμόσφαιρα είναι καταπληκτική.

Τώρα για τα σεξουαλικά τι να σου πω. Ήσουν μάλλον άτυχος. Εγώ πάντως όταν είχα πάει, μου την έπεφταν ΜΟΝΟ λεσβίες.
Άβαταρ μέλους
By drdino
Giuseppe Busso έγραψε: Εγώ πάντως όταν είχα πάει, μου την έπεφταν ΜΟΝΟ λεσβίες.

Εικόνα