Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#264711 Εξαρτάται με τι το μετράς. Πριν πάω στην Νόβα έδινα 85€ το δίμηνο μονο για τηλέφωνο και ίντερνετ. Μετα έπεσα στα 80€ και με τηλεόραση. Πλέον πάω στα αρχικά λεφτά με αυτά που μου αρέσουν.

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By gianik
#264839 εγώ τώρα δίνω 50 με το full πακέτο nova ...(την οποία κρατώ μόνο κ μόνο για την Euroleague)
Αν όμως τον Σεπτέμβρη πάρω διαρκείας για την Πανάθα , γεια σας.... :s_bye
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
gianik έγραψε:εγώ τώρα δίνω 50 με το full πακέτο nova ...(την οποία κρατώ μόνο κ μόνο για την Euroleague)
Αν όμως τον Σεπτέμβρη πάρω διαρκείας για την Πανάθα , γεια σας.... :s_bye

Ετσι!
Το δικο μου πακετο εχει μονο τα novacinema1 + novasports1.
Απο την αρχη προτιμουσα τον ΟΤΕ για το πακετο αλλα δεν μου εκαναν την τιμη που κανουν τωρα.
Προτιμω να βλεπω τσου-λου και Ισπανικο ( Vamos Madrid :metalo: ειδικα αν φυγει ο αχωνευτος ) μαζι με τα μηχανοκινητα.

Κατι ειπαν στην γυναικα για δωρεαν ιντερνετ στο κινητο με αυτην την προσφορα, αλλα δεν καταλαβε αν ειναι σε καρτοκινητο η πρεπει να αλλαξει σε προγραμμα :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#265028 Πάει, μας γμησες geo! :rant: Εμείς βλέπουμε τα σκυλάκια και ζακ/κουάκ. :(

otetv έχει 2-3. :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#265033 Ρε συ geo, παραπληροφορείς!
-4 μέρες για nickelodeon Day of play, γράφει.
Που το είδες το κλείσιμο :dizzy:

.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#265171 Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι γράφει αυτό που λέω, το βλέπω αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Αν αυτό σημαίνει κλείσιμο, τότε η πεθερά σου και αυτή στη δουλειά είναι πολύ μπροστά...

.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#265177 http://www.nickelodeon.gr/nea/story/318 ... tin-ellada

Βρε geo, βρε geo...

.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#265183 Παιδια ζητω συγγνωμη για την παραπληροφορηση αλλα και για την επιπολαιοτητα μου.

Μου ειπε η πεθερα μου οτι κλεινει και μου δειξε την αντιστροφη μετρηση. Εγω χαζευα Ντορα με την μικρη και φευγαλεα ειδα το -5 και θεωρησα οτι ετσι θα ναι.