- 08 Ιουν 2016, 16:17
#264987
μου αρεσει η προσπαθεια να δειξουμε οτι ο Κουλης ειναι το ιδιο πολιτικο αποβρασμα με τον Αλεξη.
Ξεχναμε πως πηγαινε η οικονομια το τελος του 14 και ξεχναμε οτι η ΝΔ καταφερε να χαμηλωσει καποιους συντελεστες
δεν πειραζει την πατησαν οσοι ψηφισαν τον Αλεκση μας την παιχτουρα ,νομιζαν οτι θα τους σωσει και τωρα ο ιδιος και το παρεακι απολαμβανουν τον αερα απο τις πωλησεις που κανουν σε ολα τα επιπεδα ενω μας εχουν σκισει στους φορους.
δεν ηθελαν ΕΝΦΙΑ , οι γερμανοτσολιαδες θα τον μειωναν και το πουλεν τον αυξησε.
Δεν ηθελαν φορους και ΦΠΑ ,εβριζαν τους γερμανοτσολιαδες και τωρα ολοι στο 24.
δεν ηθελαν εισφορες και ολα παιρνουν αυξηση....καλυτερα ομως, Μητοτακης αφου.
Με Τσιπρα και ας πηγαινουμε στην δουλεια μας με ποδηλατα και ας εχουμε φαγητο με δελτιο.
αξιο ψυχικης αναλυσης να βλεπεις κοσμο να χαλαει 100 πληκτρολογια να πεισει για τον ΣΥΡΙΖΑ και μετα το σοκ που εχει παθει με την μαλ@κια που εκανε να θελει να μας πεισει οτι ολοι τους ειναι ιδιοι.
θα ηταν πιο αποδεκτο καποιοι να παραδεχτουν την μαλ@κια τους και να σωπασουν παρά να το παιζουν και γνωστες που μπορουν να διαμορφωσουν αποψη ενω τοσο καιρο μας επρηζαν με τον Θεο που θα μας εσωζε.
Αυτος ο κοσμος πλεον εχει χασει την αξιοπιστια του,δεν γινεται 2 χρονια να ουρλιαζεις για Τσιπρα και μετα να φωναζουν οτι ολοι ειναι ιδιοι.
Γιατι αυτος ο κοσμος ξερει και εμεις που προειδοποιουσαμε για το Συριζα ειμαστε ασχετοι;
αστειοτητες.
αναμεσα σε εναν που υποσχεται 10 και κανει 3 και εναν αλλο που υποσχεται 10 και δεν κανει τιποτα αλλά διαλυει ακομα 20,χιλιες φορες ο πρωτος.
τα υπολοιπα ειναι για να δειχνουν αυτοι οι πολιτικοι φάροι οτι καλα επραξαν τοτε,απλα δεν ηξεραν.
αστειοι.
Δημητρης