Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JBT
Pitt έγραψε:Αν είναι όπως τα λες, περιμένεις να προστατευθούν τα παιδιά από τα ούρα με τις ωτασπίδες; :dizzy:

an baleis polles sta rou8ounia? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#264598 αν βάλεις στα ρουθούνια, τότε μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις 100% επιτυχία στο να τα πιουν :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By otso
#264603 ο πιττ ειπε
Άστα να κολυμπήσουν και να πιούν θαλασσινό νερό, καλό θα τους κάνει
ο οτσο απαντησε
σε ερημες παραλιες ναι , σε κοσμικες το μισο νερο ειναι ουρα ρε πιττ στην ελλαδα ολοι πανε θαλασσα για να κατουρισουν
ο πιττ απαντησε
Αν είναι όπως τα λες, περιμένεις να προστατευθούν τα παιδιά από τα ούρα με τις ωτασπίδες;
απο κει και περα χαθηκε η μπαλα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#264606 Ναι. Εκει που εβαλα τα χερια μου πριν θα πλασω κουλουρακια με τις ωτασπιδες μετα. Θα μας κλεισει το υγειονομικο mirage.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
-O otso ρώτησε
και για θαλασσα πιττ τα παιδια να χρησιμοποιουν κατι για τις βουτιες;

-ο πιττ ειπε
Τα παιδιά δεν χρειάζονται ωτασπίδες, εκτός αν έχουν κάποια ευαισθησία και παθαίνουν συνεχώς ωτίτιδες.
Άστα να κολυμπήσουν και να πιούν θαλασσινό νερό, καλό θα τους κάνει.
-ο οτσο απαντησε
σε ερημες παραλιες ναι , σε κοσμικες το μισο νερο ειναι ουρα ρε πιττ στην ελλαδα ολοι πανε θαλασσα για να κατουρισουν
-ο πιττ απαντησε
Αν είναι όπως τα λες, περιμένεις να προστατευθούν τα παιδιά από τα ούρα με τις ωτασπίδες;

Γιατί βρε χάθηκε η μπάλα; Τι εννοούσες να χρησιμοποιήσουν τα παιδιά, αν όχι ωτασπίδες; Μήπως δεν κατάλαβα κάτι; :hmmm:

Συμφωνώ με τον mirage για τις ωτασπίδες. :s_thumbsup
Επίσης οι σιλικόνης δημιουργούν μια πίεση μέσα στο αυτί που με τρελαίνει και μου φέρνει πονοκέφαλο.
Φαντάζομαι καλύτερες είναι αυτές που βολεύουν τον καθένα...
Άβαταρ μέλους
By Pitt
g8777 έγραψε:Οχι Pitt. Καλυτερες ειναι αυτες που προτεινα εγω.

Γιατί, για να μη μας κλείσει το υγειονομικό; Να πλένεις τα χέρια σου! :rtfm:

Σκέψου ότι οι σιλικόνης δεν πωλούνται ως μίας χρήσης, αλλά υποτίθεται ότι είναι reusable.
Φαντάζεσαι μέσα στα εργαλεία τις χρησιμοποιημένες ωτασπίδες με το κερί για να τις ξαναβάλεις στ' αυτιά σου; Bleah... :lol:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#264624 Εγώ έχω custom made με ειδικό φίλτρο για να ακούω συνομιλίες. Παρολα αυτά για εμένα κορυφαίες σε άνεση είναι αυτές και πολλές φορες επιλέγω αυτές αντί για τις δικές μου.
www.howardleight.com/earplugs/laser-lite

< Note 2 >
Άβαταρ μέλους
By mirage
Pitt έγραψε:Για τι δουλειά τις θέλεις; Για προστασία από θόρυβο εργαλείου ή για να γλυτώσεις την μουρμούρα;
Οι Peltor Optime III της 3Μ είναι καλές και κάνουν και για τα δύο...

Τα παιδιά δεν χρειάζονται ωτασπίδες, εκτός αν έχουν κάποια ευαισθησία και παθαίνουν συνεχώς ωτίτιδες.
Άστα να κολυμπήσουν και να πιούν θαλασσινό νερό, καλό θα τους κάνει.

Ασχετο αλλά αυτού του τύπου οι ωτοασπιδες χάνουν σε απόδοση αν φοράς γυαλιά.

< Note 2 >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#264938 Πόσο πιθανό/δύσκολο/δαπανηρό/Orwellικό είναι μία εταιρεία να καταγράφει τις τηλεφωνικές συνομιλίες του προσωπικού της;
Άβαταρ μέλους
By markvag
#265057 Πιθανό;;; Όχι και τόσο, αν και όχι αδύνατο, έχω την εντύπωση πως ένας από τους παλαιότερους εργοδότες μου ίσως να έκανε κάτι τέτοιο, σε συνδυασμό με κάμερες και μικρόφωνα... :help:

Δύσκολο;;; Δεν νομίζω πολύ... :lipsealed:

Δαπανηρό;;; Και πάλι όχι κάτι τρελό (φαντάζομαι)

Οργουελικό;;; Τέρμα :help: :rant:

Να προσθέσω και τελείως άρρωστο...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#265085 Στέκομαι στα "όχι απίθανο", "όχι πολύ δύσκολο" και "όχι πολύ δαπανηρό" (γιατί από τ' άλλα είμαστε full :lol: ).
Άβαταρ μέλους
By GTS
Scotch έγραψε:Στέκομαι στα "όχι απίθανο", "όχι πολύ δύσκολο" και "όχι πολύ δαπανηρό" (γιατί από τ' άλλα είμαστε full :lol: ).

Πρεπει να ειναι οχι ακριβο αλλα χρειαζεται μονο σε συγκεκριμενες εργασιες.