Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
georgetz έγραψε:Τα επόμενα φυσικό είναι να είναι μάλλον καλύτερα οδηγικά , τεχνολογία λέγεται :lol:

Συγκεκριμένα, κάθε γενιά Audi δείχνει να έχει εξαλείψει πλήρως την υποστροφή σε σχέση με την αδιάφορη έως και επικίνδυνη προηγούμενη γενιά. :lol:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#264957 Για την ακριβεια στο όριο θα υποστρέψει ελεγχόμενα και με απόλυτη ασφάλεια ενω γενικά έχει ενδιαφέρον στήσιμο.

< Note 2 >
Άβαταρ μέλους
By nass
funkyreverend έγραψε:
georgetz έγραψε:Τα επόμενα φυσικό είναι να είναι μάλλον καλύτερα οδηγικά , τεχνολογία λέγεται :lol:

Συγκεκριμένα, κάθε γενιά Audi δείχνει να έχει εξαλείψει πλήρως την υποστροφή σε σχέση με την αδιάφορη έως και επικίνδυνη προηγούμενη γενιά. :lol:

Σαν τις 911 ένα πράμα :lol:

@REALZEUS
To FD RX7 δεν είναι αυτό ? Μα είναι του 1990-1991 7-8 χρόνια πριν το ΤΤ (ή έστω του 1995 το concept σε κάποια έκθεση)
Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο το ΤΤ, αντιθέτως το RX7 πολύ γιαπωνεζίλα.
Το ΤΤ και το Focus έχουν την αμφίβολη διάκριση να είναι τα Mk1 σχέδιά τους πιο φρέσκα και ενδιαφέροντα από τα επόμενα, που, σε σύγκριση, δείχνουν βαρετά και συμβατικά.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#264970 Η πλάκα είναι πως προ βδομάδας είχα στείλει στον funky μήνυμα για το πόσο όμορφα (δεν) έχει γεράσει το ΤΤ mk1. :)
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
nass έγραψε:@REALZEUS
To FD RX7 δεν είναι αυτό ? Μα είναι του 1990-1991 7-8 χρόνια πριν το ΤΤ (ή έστω του 1995 το concept σε κάποια έκθεση)

Αυτό είναι. Το έβαλα επειδή ο Κωστής είπε ότι το ΤΤ ήταν μπροστά για την εποχή του δήθεν. Το ΤΤ το αυγό!!! :lol:

nass έγραψε:Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο το ΤΤ, αντιθέτως το RX7 πολύ γιαπωνεζίλα.

Θέμα γούστου είναι αυτό. Το ένα όμως μοιάζει για εντυπωσιακό exotic και το άλλο για φουσκωμένος Σκαραβαίος με τα κυκλικά του τόξα...

nass έγραψε:Το ΤΤ και το Focus έχουν την αμφίβολη διάκριση να είναι τα Mk1 σχέδιά τους πιο φρέσκα και ενδιαφέροντα από τα επόμενα, που, σε σύγκριση, δείχνουν βαρετά και συμβατικά.

Για το ΤΤ εκφράστηκα ήδη. Επειδή ανέφερες όμως το Focus Mk1, το οποίο ακόμα έχω, θα πω πως όντως είναι πιο αντισυμβατικό από το Μκ2, αλλά αν τα βάλεις δίπλα-δίπλα καταλαβαίνεις πιο είναι το νεώτερο όχημα. Ειδικά το Μκ2 f/l δείχνει αρκετά πιο φρέσκο.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
mirage έγραψε:Ρε συ Αλεξανδρε γιατί ΓΚιζεις τόσο πολυ;

< Note 2 >

Μήπως φταίει το vectra??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#264980 Να παει στα funniest παρακαλώ!!!!

< Note 2 >
Άβαταρ μέλους
By xenos
#265017 Έχει ένα TT mk1 συγγενής και δεν μου έχει φανεί καθόλου επικίνδυνο. :hmmm:
Αυτό που με είχε ενοχλήσει στην οδήγησή του ήταν ότι βλέπεις live τον δείκτη βενζίνης να πέφτει σαν στροφόμετρο! Λέω δεν παίζει, κάτι άλλο συμβαίνει. :dizzy:

rx7 fd3s :inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By GTS
#265096 Και στο δικο μου το εκανε αυτο οταν πηγαινα με τερμα γκαζι.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
mirage έγραψε:Για την ακριβεια στο όριο θα υποστρέψει ελεγχόμενα και με απόλυτη ασφάλεια ενω γενικά έχει ενδιαφέρον στήσιμο.

ουτε ο ΣΧ τετοια στρογγυλοποιηση :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#265135 Είχε σήμερα audi on tour στα Ιωάννινα και πήγα να ρίξω μια ματιά. Test drive δεν έδιναν δυστυχώς οπότε το μόνο ενδιαφέρον ήταν το καινούργιο Q2 ΕικόναΕικόναΕικόνα Μου φάνηκε ενδιαφέρον το σχέδιο σαν ψηλότερο ΤΤ κάπως, η πίσω γωνία θυμίζει λίγο cactus, καλό εσωτερικό, συμπαθητικοι χώροι για 4

.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#265146 Και Evoque και i20

< Note 2 >
Άβαταρ μέλους
By belgarion
g8777 έγραψε:Το πρωι ειχαν και R8 και ΤΤ. Ιδιωτων. Τι εγινε, τα πηραν;

Αφού δεν οδηγήσαμε ,το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε σε αυτο που δεν είχαμε ξαναδεί.Το r8 ήταν κλειδωμένο και στα άλλα είχαν χωθεί κάτι 15 χρονα που έβαζαν μουσική στο τέρμα

.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#265279 Δεν ξέρω, μπορεί να είναι το καλύτερο αυτοκίνητο του κόσμου (όχι βέβαια), αλλά είναι άθλιο εμφανισιακά. Μπαλότσα :vava: