Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
kostis20 έγραψε:Και πάλι σαν το πρώτο ΤΤ δεν είναι κανένα....

Όντως. Τα μετέπειτα ήταν καλά αυτοκίνητα και όχι σκοτώστρες σαν το 1ο (που στα μάτια μου πάντα φάνταζε άσχημο και καρτουνίστικο)!
Άβαταρ μέλους
By mirage
#264628 Η ασχήμια η ίδια του Bauhaus το πρωτο ΤΤ not.
Και το νεο R8 δε με λέει κάτι.

< Note 2 >
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#264664 Το πρώτο το TT , ιδιαίτερα στην έκδοση Sport 240 , ήταν και καλό αυτοκίνητο εκτός απο διαχρονικα όμορφο ->

Εικόνα

Το mk2 R8 , ενώ προσπαθεί να πάρει ομοιογενώς το brand identity κατα τας γραφάς , δεν το καταφέρνει τόσο πετυχημένα
όσο το mk1. Οι φωτογραφίες το αδικούν πολύ ->

Εικόνα

ΥΓ περι R8 : έκπληκτος διαπιστώνω οτι απο τότε που πρωτοεμφανίστηκε , έπαιξαν αρκετά MY με αλλαγές στη μάσκα του
οι οποίες το έφτιαχναν σταθερά πιο σύνθετο και μάλλον πιο δύσμορφο και ανομοιογενές οπτικά με γραμμές που
, στα δικά μου μάτια , το χειροτερεύουν
Άβαταρ μέλους
By krom
#264667 Καρτουνίστικη σκοτώστρα. -
Άβαταρ μέλους
By mirage
#264679 Συμφωνώ απόλυτα με τον georgetz.

< Note 2 >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
georgetz έγραψε:ιδιαίτερα στην έκδοση Sport 240

Α ήταν η έκδοση που δεν έφερνε τετ-α-κε στην ευθεία; :lol:
Τα 2 και ειδικά το 3 είναι πολύ καλύτερα αυτοκίνητα οδηγικά. Τώρα το αισθητικό κομμάτι είναι θέμα γούστου.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#264727 Το πρώτο ΤΤ δεν το λες όμορφο αλλά ιδιαίτερο.
Το επόμενο (και το mk3 αντίστοιχα) έγιναν πιο "εύπεπτα" αλλά έχασαν μέρος της ιδιαιτερότητας του αρχικού design.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#264851 Καλά ρε Δία χαλάρωσε...Σίγα τη μυγοσκοτώστρα .Στα πρώτα πρώτα μοντέλα έγιναν ελάχιστα περιστατικά που δεν αποδείχθηκε και ποτέ ότι έφταιγε εντελώς το αμάξι και μετά έβαλαν τη πίσω αεροτομή και άλλαξαν τις ρυθμίσεις των αναρτήσεων.
Μη γράφουμε ότι να ναι.
Και εγώ έχω πάει με TT roadster 225 ps Αθήνα Μέτσοβο και ζω ακόμα... :lol: :lol:
Κατά τα άλλα τρελό design ειδικά την εποχή που παρουσιαστηκε ...
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#264861 Τα επόμενα φυσικό είναι να είναι μάλλον καλύτερα οδηγικά , τεχνολογία λέγεται :lol:

Το design όμως δεν είναι στάνταρ ότι θα είναι καλύτερο , και εν τέλει δεν ήταν. :hmmm:

Πόσο μάλλον , όταν έχουμε με γραμμές που δείχνουν οτι κάποιος μελέτησε ιστορία Audi,
είχε έμπνευση και όρεξη για να δημιουργήσει κάτι διαχρονικό και όχι απλά contemporary.

Personally, δεν υπάρχει κανένας δισταγμός για ποιο TT θα επέλεγα ή για το ποια σχεδιαστική
γενιά Audi με ικανοποιεί πιο πολύ, με τις λογικές πάντα εξαιρέσεις . :s_howdy

ΥΓ και επειδή καταλαβαίνω οτι έχουν περάσει χρόνια και λησμονούμε το πόσο διαφορετικό ήταν το TT Quattro Sport
-> http://www.pistonheads.com/news/ph-germ ... -can/30815
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
kostis20 έγραψε:Και εγώ έχω πάει με TT roadster 225 ps Αθήνα Μέτσοβο και ζω ακόμα...

Δεν είναι λογική αυτή. Άλλοι μπήκαν σε Σκαραβαίους και ζούνε ακόμα... :lol:

kostis20 έγραψε:Καλά ρε Δία χαλάρωσε...Σίγα τη μυγοσκοτώστρα .Στα πρώτα πρώτα μοντέλα έγιναν ελάχιστα περιστατικά που δεν αποδείχθηκε και ποτέ ότι έφταιγε εντελώς το αμάξι και μετά έβαλαν τη πίσω αεροτομή και άλλαξαν τις ρυθμίσεις των αναρτήσεων.
Μη γράφουμε ότι να ναι.

Δεν είχαν τι να κάνουν και είπαν να κάνουν τις αλλαγές αυτές να περάσει η ώρα τους; :roll:

kostis20 έγραψε:Κατά τα άλλα τρελό design ειδικά την εποχή που παρουσιαστηκε ...

Εικόνα

vs

Εικόνα

Σαν θλιμμένος γλόμπος είναι το καημένο :lol:
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 08 Ιουν 2016, 13:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By drdino
#264893 Υστερίες, όπως όταν ξαφνικά άρχισαν να βρίσκουν τα 306/xsara επικίνδυνα.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#264894 Ρε συ Αλεξανδρε γιατί ΓΚιζεις τόσο πολυ;

< Note 2 >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
EDDIE_147 έγραψε:Το πρώτο ΤΤ δεν το λες όμορφο αλλά ιδιαίτερο.
Το επόμενο (και το mk3 αντίστοιχα) έγιναν πιο "εύπεπτα" αλλά έχασαν μέρος της ιδιαιτερότητας του αρχικού design.

Το πρώτο ΤΤ το λες πανέμορφο. Τα υπόλοιπα ήταν χάλια.
Προφανώς το βασικό πλεονέκτημα ήταν η εμφάνισή του και τα σχετικά φτηνά άλογα. Κατά τ' άλλα μηδέν εις το πηλίκον, αυτοκίνητο για ποζεριά κατά βάση.
Αξίζει σαν μεταχειρισμένο, γιατί είναι φθηνά και δεν δείχνουν την ηλικία τους. Κάποιοι ακόμη ρίχνουν γκομενάκια με δαύτα, ακόμη και στις καλές περιοχές.
:ninja: :oops: