Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#262889 Δύσκολα θα βρεις αξιόλογη προσφορά με 12μηνη δέσμευση, δυστυχώς.
Αν δε συμπίπτει η ημερομηνία ενεργοποίησης των HD με την ημερομηνία ανανέωσης, τότε σίγουρα εσύ έκανες το "λάθος", αλλά είναι κι αυτοί μεγάλα λαμόγια. Προχτές πήρανε φίλο μου τηλέφωνο και του πρότειναν το εξής κορυφαίο: να προπληρώσει όλους τους λογαριασμούς μέχρι τη λήξη της δέσμευσης (είχε άλλους 9-10 μήνες, κάτι τέτοιο) και αυτοί ως αντάλλαγμα θα "αναλάμβαναν" την διαφορά από τον αυξημένο ΦΠΑ και το τέλος συνδρομητικής tv. Δεν του είπαν βέβαια ότι απλά θα εξέδιδαν συνολικό λογαριασμό με ημερομηνία 31/5 κι έτσι ούτως ή άλλως δεν θα μπορούσαν να επιβληθούν οι επιπλέον χρεώσεις :shifty: :shifty: :shifty:
Πονηροί οι βλάχοι της nova :lol:
Άβαταρ μέλους
By fokion
#262982 Μπιστολια δε νομιζω διασπαση σε νοβα και φορθνετ και συγχωνευση νοβα με ΟΤΕ και φορθνετ με vodafone ( αν θυμαμαι καλα ) ακουγεται...
Άβαταρ μέλους
By fokion
#262996 Δε διαφωνω.
Αλλα έμενα μαλλον σε καλο θα μου βγει.
Βλέπετε εφαγα κι εγω της φόλας της "υπό κρυπτόν" παράτασης κι ετσι αντί να λήξει τώρα, λήγει του χρόνου.....
Μπας και σουταρω την συνδρομιτική που τελικά δε χρειαζομαι και βαλω 50αρα μια που η voda εχει στην περιοχη μου....
Άβαταρ μέλους
By Serf
gianik έγραψε::lol:
Ψυχαρα ο Στεφαν , χρωσταω φωτογραφικη κληση Αττικη Οδο εως <40χλμ/ωρα...
:innocent:

Αφού μέχρι +30χαώ δεν αστράφτουν οι κάμερες της Αττικής Οδού, η προσφορά σου είναι οριακή :ninja: Άσε που στα 151χαώ με όριο 120χαώ φεύγουν διπλώματα, κτλ. Χλωμό να κάνεις μαϊμουνιά εκεί :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
gianik έγραψε:Αυτο δεν νομιζω οτι θα συμφερει τους καταναλωτες..

Και δεν νομίζω ότι θα νοιαστούν και πολλοί...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#264690 Μόλις έπεσε τηλ από το 13888..
Δίνουν 24άρι ιντερνετ , φουλ υπεραστικά αστικά και πλήρες πακέτο ΟΤΕTV ---------> Τελική τιμή με όλα , με τον νέο φπα 42,77€..
Εν τω μεταξύ , φίλος μου που μένει 2 στενά παρακάτω , έβαλε εδώ και 1 μήνα ΟΤΕ και του έδωσαν γραμμή από τις νέες καμπίνες που στήθηκαν (μία εκ των οποίων είναι 200μ από το σπίτι μου..)

Προφανώς με τις νέες τιμολογήσεις πολύς κόσμος υπαναχώρησε και τρέχουν (λόγω και καλοκαιριού) να κάνουν νέα συμβόλαια...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#264700 Πήραν και εμένα για την ίδια προσφορά και συμφώνησα!!

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#264703 Εξοπλισμός, εγκατάσταση κλπ δωρεάν;

.
Άβαταρ μέλους
By gianik
Asimov έγραψε:Εξοπλισμός, εγκατάσταση κλπ δωρεάν;

.

:(
Αυτο δεν το ρωτησα ο μλκς....
Νικο Παππα εσυ το ρωτησες; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#264705 Ναι, δωρεάν. Μονο το τέλος σύνδεσης πληρώνεις.

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
bibendum έγραψε:ρε παιδες δεν ειναι πολλα το 42.77 το μηνα; Και ας εχει τα παντα ολα;

40€ δίνω τώρα στην Νόβα. 3€ παραπάνω για να βλέπω F1, Moto GP, SBK δεν είναι τίποτα.

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#264708 Και τα 40 τα θεωρω πολλα. Ok δεν ειμαι ο καταλληλοτερος να κρινει μιας και δεν εχω καν τηλεοραση στο σπιτι αλλα μου φαινονται πολλα τα 40-45 ευρω το μηνα για τηλεφωνο-τηλεοραση.