Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#264412 Είναι αλήθεια αυτο :inlove: :inlove: Βασικά η 4GC δε μου αρέσει για ένα περίεργο λόγο. Κατι με χαλάει στη βασική γραμμή στις πόρτες και στο πίσω μέρος.Καλά για τη 3GT δε συζητάμε καν. Αντε να αρέσει στο pik... :lol:
Το δικό μου μου αρέσει πολύ περισσοτερο.Το θέμα είναι οτι εχει βγει απο το 2008 ...
Η 4αρα coupe & cabrio πάντως είναι απίστευτες...Και η Audi μου συνεχίζει με f/l (αισθητικά)απο το 2007 :dizzy:
Επίσης ένα αλλο θέμα είναι οτι το 2008 είχε να παρουσιασει και κάτι απο άποψη κινητηρων με τη καθολική χρήση turbo όταν η BMW πχ είχε ακόμα κατα το 90% της γκαμας ατμόσφαιρα.Τώρα και με τη τετρακίνηση να μπαίνει όλο και περισσοτερο στο περιθώριο σε αρκετές χώρες και με το xdrive σε κάποιες άλλες χώρες να έχει εδραιωθεί δε ξέρω τι θα πουλήσει τελικά η Audi...
Άβαταρ μέλους
By dimik
#264413 Είναι αλήθεια ότι έχει μείνει μηχανολογικά αλλά και σχεδιαστικά μια 10ετία πίσω και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό.

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο θελκτικό Audi αυτή την εποχή.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
dimik έγραψε:Είναι αλήθεια ότι έχει μείνει μηχανολογικά αλλά και σχεδιαστικά μια 10ετία πίσω και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό.

Δεν νομίζω ότι θα συμφωνήσω για το εσωτερικό. Οδηγησα το νέο Α4 με την οθόνη στον πίνακα οργάνων και μια χαρά μου φάνηκε αισθητικά και ποιοτικά. Το εξωτερικό όντως είναι αναμασημα του ίδιου σχεδίου

.
Άβαταρ μέλους
By dimik
belgarion έγραψε:
dimik έγραψε:Είναι αλήθεια ότι έχει μείνει μηχανολογικά αλλά και σχεδιαστικά μια 10ετία πίσω και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό.

Δεν νομίζω ότι θα συμφωνήσω για το εσωτερικό. Οδηγησα το νέο Α4 με την οθόνη στον πίνακα οργάνων και μια χαρά μου φάνηκε αισθητικά και ποιοτικά. Το εξωτερικό όντως είναι αναμασημα του ίδιου σχεδίου

.

Ναι για αυτό ίσως έχεις δίκιο, είχα μείνει στο προηγούμενο μοντέλο
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#264431 Το εσωτερικό καλό είναι οκ. Το εξωτερικό design είναι παρωχημένο...Και δεν είναι μόνο το Α4.To A6 ας πούμε,ειδικά το sedan είναι παντελώς αδιάφορο στις βασικές εκδόσεις. Και από πωλήσεις δεν πρέπει να τα έχει πάει καλά.
Μετά πάει και σου βγάζει και το Α3 sedan :dizzy:
Δε ξέρω .Είδα και κάτι spy shots απο το Α5 sportback ,ίδιο με το δικό μου μοιάζει αν και κάτι μου λεει οτι το δικό μου θα είναι πιο ωραίο :inlove:
Άβαταρ μέλους
By dimik
kostis20 έγραψε:Το εσωτερικό καλό είναι οκ. Το εξωτερικό design είναι παρωχημένο...Και δεν είναι μόνο το Α4.To A6 ας πούμε,ειδικά το sedan είναι παντελώς αδιάφορο στις βασικές εκδόσεις. Και από πωλήσεις δεν πρέπει να τα έχει πάει καλά.
Δε ξέρω .Είδα και κάτι spy shots απο το Α5 sportback ,ίδιο με το δικό μου μοιάζει αν και κάτι μου λεει οτι το δικό μου θα είναι πιο ωραίο :inlove:

To όμορφο Α6 κατά την γνώμη μου ήταν του 2003, μετά σαν να το μπαστάρδεψαν με μερσέντες
Άβαταρ μέλους
By mirage
#264435 Το Α3 sedan παιζει να είναι το πιο ωραίο και ενδιαφερον Audi αυτή την στιγμή.

< Note 2 >
Άβαταρ μέλους
By kostis20
dimik έγραψε:
kostis20 έγραψε:Το εσωτερικό καλό είναι οκ. Το εξωτερικό design είναι παρωχημένο...Και δεν είναι μόνο το Α4.To A6 ας πούμε,ειδικά το sedan είναι παντελώς αδιάφορο στις βασικές εκδόσεις. Και από πωλήσεις δεν πρέπει να τα έχει πάει καλά.

To όμορφο Α6 κατά την γνώμη μου ήταν του 2003, μετά σαν να το μπαστάρδεψαν με μερσέντες

To C5 εννοείς?
Άβαταρ μέλους
By dimik
kostis20 έγραψε:
dimik έγραψε:

To C5 εννοείς?

Nαι, μου άρεσε πολύ αυτό το αυτοκίνητο, υπήρχε στην οικογένεια κι είχα ταξιδέψει αρκετά με αυτό.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
dimik έγραψε:
kostis20 έγραψε:
dimik έγραψε:

To C5 εννοείς?

Nαι, μου άρεσε πολύ αυτό το αυτοκίνητο, υπήρχε στην οικογένεια κι είχα ταξιδέψει αρκετά με αυτό.

Και εμένα !Ειδικά πίσω.
Άβαταρ μέλους
By GTS
georgetz έγραψε:
mirage έγραψε:Το Α3 sedan παιζει να είναι το πιο ωραίο και ενδιαφερον Audi αυτή την στιγμή.

< Note 2 >

+1

To A3 sedan είναι το μονο που δεν μου αρεσει σε αντιθεση με το sportsback. To νέο Α4 μου αρεσει στο βορειο Αμερικανικο φορτωμενο βασικο σπεκ με τον διλιτρο τούρμπο κουατρο. Το Α6 αδιαφορο συμφωνω. Μονο το RS6 είναι ενδιαφερον.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS

TT και φυσικά R8.
Άβαταρ μέλους
By dimik
REALZEUS έγραψε:

TT και φυσικά R8.

πολύ ειδικά αυτοκίνητα για σχετικά περιορισμένο κοινό, όχι αυτά που θα φέρουν κασέρι στα ταμεία. Όχι ότι το ΤΤ είναι κάτι το ιδιαίτερο σχεδιαστικά, το προηγούμενο ήταν ποιο πρωτότυπο τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#264577 Και πάλι σαν το πρώτο ΤΤ δεν είναι κανένα....Και το νέο ψιλοαδιάφορο σχέδιο έχει. :(