Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#262673 Βασικά ο Evans κοπιαρει τον Clarkson,ο Ματ τον Χαμοντ και ο May απλά λείπει.Μόνο το βίντεο με το Ariel Nomad μου άρεσε αλλά και αυτο μέχρι το σημείο που άρχισαν αυτά με τους παπαράτσι.Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την εμμονή με την μηχανή/ποδηλατο/snowmobil/πατίνι να περνάει πανω απο το αυτοκίνητο σε κάθε τέτοια κόντρα.Και να μην σχολιάσω το σκηνικό knight rider στο τέλος του βίντεο.Μπορώ να πω όμως ότι μου άρεσε η μουσική επένδυση των βίντεο.
Υ.Γ. Ο μπαγάσας ο Ramsey έχει μια LaFerrari στο γκαράζ και περιμένει και μια LaFerrari spider,κάτι κάνουμε πολυ λάθος...

.
Άβαταρ μέλους
By Ove20
belgarion έγραψε:Υ.Γ. Ο μπαγάσας ο Ramsey έχει μια LaFerrari στο γκαράζ και περιμένει και μια LaFerrari spider,κάτι κάνουμε πολυ λάθος...

.

Εικόνα

τον γλωσοφαγατε :lol: http://www.iefimerida.gr/news/269991/at ... io-eikones
Άβαταρ μέλους
By pik.
#263704 πραγματικά γελοιο το T.G.

απαραδεκτος ο Εβανς,σαν τον Τσακαλωτο ενα πραγμα υστερικια και φατσα γελοια.
Δεν συζητω το κονσεπτ...το BBC τα σκατωσε.
Άβαταρ μέλους
By gakost
#263707 Βασικά το πρόβλημα είναι ότι δεν αλλάξανε την δομή να ταιριάζει στους καινούργιους παρουσιαστές, ακόμη και το ίδιο μοτο στην αρχή. Η μόνη αλλάγή η πίστα ράλυ κρος αλλά κατά την γνώμη μου λάθος, δεν απευθύνονται σε οδηγούς που τρέχουν σε ράλυ σε απλούς ανθρώπους που μετακινούνται με τα -ενιότε όχι και τόσο - καθημερινά τους οχήματα.

Η δε δοκιμασία με τα ρέλιαντ (όπως τα λέγαμε στην Ελλάδα) πολύ αποτυχία ελάχιστα πλάνα καθόλου ενδιαφέρον και μετά το γύρισαν στα τετρακίνητα αλλά και πάλι καθόλου ενδιαφέρον ή αστείο. Αν από τόσα πολλά γυρίσματα μπορέσαν να μαζέψουν μόνο αυτό το υλικό, τι να πω, αποτυχία.
Άβαταρ μέλους
By vagmann
#263977 Εμενα μου αρεσε...
Εχω συνηθισει τον μαλακα-evans απο τοτε που τον εβλεπα στην Αγγλια και δεν μου εκανε καμια εντπυπωση...
Ο mat βαριεται που ζει,και το δειχνει...
Ειναι νωρις ακομη,για γρηγορα συμπερασματα,το show ωστοσο ηταν καλο,και ακριβη παραγωγη...
...και μην ξεχναμε πως ανεβαζαμε και κατεβαζαμε τον clarkson επισης... :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Nosferatu
#263981 Καπως καλυτερο το δευτερο, ποιο ευχαριστο. Ο Εβανς λιγοτερο υστερικος ποιο ανετος αλλα φυσικα καμμια σχεση με το οριτζιναλ. Δε το βλεπω να κραταει πολυ 1-2 σεζον.

< Smart ultra 6 >
Άβαταρ μέλους
By xenos
#263991 Απο που τα κατεβαζετε;

<
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
pik. έγραψε::s_cool
torretz.eu

torrentz.eu
Άβαταρ μέλους
By Chris
#264109 Tο χρησιμοποιουσα για χρονια, αλλα πλεον δεν εμφανιζει πολλα αποτελεσματα λογω EULA κλπ. Οποτε πλεον κατευθειαν στην πηγη, ορμος των πειρατων, κιτκατ κλπ
Άβαταρ μέλους
By xenos
#264112 Το συγκεκριμένο το χρησιμοποιώ γενικά, αλλά τελευταία όλο μλκίες δείχνει (ελάχιστα αποτελέσματα, κλπ).
Άβαταρ μέλους
By pik.
#264292 :s_mad :vava: :tomato: :lol:
Wagner669 έγραψε:
pik. έγραψε::s_cool
torretz.eu

torrentz.eu

:s_mad :vava: :tomato: :lol:

ωραιο ηταν το χθεσινο ομως.
Τρωγοτανε.