Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#263820 Μεμβράνες εννοείται, αλλά και εξωτερικό πανί επίσης. Καμία σχέση η αποτελεσματικότητα.

Να πάρεις και κάποια που ειναι λίγο πιο ψηλά, και *καλυπτουν* τους υαλοκαθαροστηρες.
Ακούς g, ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ. Μπορεί να δώσεις και άλλη μια σεζόν ζωή στα λαστιχακια έτσι.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#263836 Ναι, θα τσιγκουνευτω 25 ευρώ για υαλοκαθαριστηρες για να με φάει το άγχος μέσα έξω μέσα έξω αν είναι στη θέση της η ηλιοπροστασια. Γιατί δεν είχαμε αρκετή πίεση, σηκώνει αλλα 5 bar το κυκλοφοριακό :shifty: ακόμα.

Την άλλη φορά να πάρεις και τον cabala στα ξένα, μπας και γλυτωσουμε. ΜΠΑΣ ΚΑΙ.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
bibendum έγραψε:Φωτια στα μπατζακια με βαζετε... δλδ εσεις ολοι εχετε βαλει μεμβρανες;

Όχι βέβαια. Μην αισθάνεσαι άσχημα. :s_empathy
Εγώ δεν έχω βάλει μεμβράνες!
Το παρήγγειλα όμως με φυμέ τζάμια και χωνευτά κουρτινάκια πίσω. Στην Ελλάδα ζούμε... :shifty:

mjacob έγραψε:Να πάρεις και κάποια που ειναι λίγο πιο ψηλά, και *καλυπτουν* τους υαλοκαθαροστηρες.
Ακούς g, ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ. Μπορεί να δώσεις και άλλη μια σεζόν ζωή στα λαστιχακια έτσι.

Έτσι! Τα μαύρα ελαστικά των υαλοκαθαριστήρων ζεσταίνονται πολύ και καταστρέφονται. Κι' εγώ από κάτω από το πανί τα βάζω.
Αν τα προσέξεις λίγο (κυρίως αν δεν τα λειτουργήσεις στεγνά έστω και μερικές φορές πάνω στο σκονισμένο παρμπρίζ) αντέχουν πολύ.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
kostis20 έγραψε:Εμενα δε μπαίνει εξωτερικό ασφαλίζοντας το στις πόρτες πάντως.Οπότε αναγκαστικά εσωτερικό.

Γιατί; Τι ιδιαιτερότητα έχει το δικό σου; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Pitt έγραψε:
kostis20 έγραψε:Εμενα δε μπαίνει εξωτερικό ασφαλίζοντας το στις πόρτες πάντως.Οπότε αναγκαστικά εσωτερικό.

Γιατί; Τι ιδιαιτερότητα έχει το δικό σου; :hmmm:

Είναι frameless.

< >
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#264256 Και λοιπόν; Φοβάσαι μη χαλάσεις το λάστιχο;
Άβαταρ μέλους
By panos2171
bibendum έγραψε:Εδω να ρωτησω;

Ψαχνω κατι τετοιο για προστασια απο ηλιο.

α) εμπιστευομαστε jumbo για κατι τετοιο;
β) εχετε να προτεινετε κατι αλλο;

Θέλω κι εγώ κάτι τέτοιο εσωτερικό αυστηρά για να καλύπτει το ταμπλό κατά βάση ώστε να το βάζω σε περιπτώσεις προσωρινής στάθμευσης μιας και η ημικουκούλα είναι λίγο ταλαιπωρία (πόσο μάλλον κάτω από τον ήλιο). Τελικά εμπιστευόμαστε τα jumbo και γενικά κάποιο του 3ευρου;
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#266048 Εγω τελικα πηρα εξωτερικο καλυμμα απο Autoplus με 17.99 το οποιο δεν εχει καμια απολυτως με το 3ευρω του jumbo. Μαλιστα ειναι αρκετα βαρυ και στρωνεται πολυ ευκολα και γρηγορα.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#266064 To θέμα με το εξωτερικό είναι ότι λερώνεται συν ότι μπορεί να γίνει μούσκεμα μετά από βροχή. Εγώ θέλω να το χω πίσω από το κάθισμα, να το πετάω στο παρμπριζ/ταμπλό και να φεύγω.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#266065 Κατι χανεις κατι κερδιζεις.. Ε τo jumbo των 3ων ευρω σε αυτη τη λυση μπορει να μην ειναι τοσο μαπα οσο το εξωτερικο των 3ων ευρω.
Άβαταρ μέλους
By dstou
#266780 Ότσο, Καραθοδωρή και Βλαχάκη η βιοτεχνία στο Ν.Ψυχικό με τα καλύμματα, τα δάπεδα και τις κουκούλες. Autofast η φίρμα.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#266793 https://oliviart-gr.blogspot.gr/2013/02 ... _5703.html

Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι τέτοιο; Ότι έχω βάλει δεν κρατάει τη μυρωδιά του πάνω από 2 βδομάδες οπότε έλεγα αν αξίζει να δοκιμάσω και αυτή τη λύση. Φυσικά δε θα κάθομαι να κόβω δεντράκια, 2-3 κομμάτια βουτηγμένα σε λάδι, κάτω από τα καθίσματα και τέλος.