- 04 Ιουν 2016, 17:21
Λοιπον, σημερα μπηκα στην Αττική οδο απο Κατεχακη, με κατευθυνση αεροδρόμιο, και μετα τα διοδια, στον περιφερειακο Υμηττου συνεβη το εξης:
Σε αριστερες (και μονο) και ως επι το πλειστον κατηφορικες στροφες, κυλωντας / πηγανοντας χαλαρα με 5η και ταχυτητα περιπου 90-100 km/h, ενιωθα το αυτοκινητο να κανει μικρες αλλα αισθητες κινήσεις -σαν ταλαντωση- δεξια-αριστερα, χοντρικα 1 εως 2 φορες το δευτερολεπτο, σαν να του εκανα πολυ μικρες τιμονιες.
Την μικρη "ταλαντωση" αυτη την ενιωθα περισσοτερο στην πλατη / κεφαλι / καθισμα θα ελεγα, παρα στο τιμονι. Γυρνωντας απο αεροδρομιο εκτος Αττικης οδου, δεν μπορεσα να επαναλαβω το πραγμα αυτο, και ειμαι σιγουρος επισης πως δεν συνεβαινε στις αντιστοιχης κατηγοριας δεξιες στροφές.
Εννοειται οτι τα εκανα πανω μου. Γυρνωντας μπηκα χυμα σε στην αυλη ενος συνεργειου καπου προς Παιανια που ειδα μπροστα μου, ο τυπος ειπε "μπιλιοφορος αριστερος" χωρις να το κοιταξει καν, αλλα εγω δεν ακουω τιποτα,. Ο μηχανικος μου τηλεφωνικα ειπε για σινεμπλοκ ή ρευματα αερα. Τα ρευματα αερα ενταξει ρε παιδια το επηρεαζουν, αλλα δεν εγινε μονο σε μια στροφη, εγινε και σε αλλες, και στο Υμηττο αλλα και πχ στο τελος της παρατεταμενης δεξιας και μετα αριστερης (αρχικα ανηφορικης και μετα κατηφορικης) που φευγεις απο την ευθεια Αττ. οδου και συνεχιζεις προς αεροδορομιο
Καμμια ιδεα?