morpheus έγραψε:
...Όπως και να'χει όμως το να απορίπτεις μία απο τις πιο καλοστημένες Porsche επειδή φοράει 2.0T για να επιλέξεις ένα Audi με το αντίστοιχο 2.0Τ μοτέρ (και haldex) στην ίδια τιμή, δεν έχει καμία λογική στα δικά μου μάτια...
Κάτι τέτοιο ή το κάνεις απο αντίδραση ή δεν ήξερες τι ήθελες απο την αρχή...
...σε οτι με αφορα τουλαχιστον, επειδη φοραει 4κυλινδρο και μονο...Εαν τον 2λιτρο ή εστω 2,5λιτρο Turbo τον ειχαν 6κυλινδρο δεν θα ειχα καμμια...γκρινια...
Οσο για το μοτερ, ηδη τα τα περισσοτερα δημοσιευματα που λαμβανονται σοβαρα υποψιν, εχουν γραψει για
εκπληκτικη αποδοση και γενικοτερα χαρακτηριστικα λειτουργιας, σε οτι αφορα τον 2λιτρο/300ps στα νεα S3/TTS.
Aντιθετως οι πρωτες τουλαχιστον εντυπωσεις για τον 2λιτρο της "απλης" 718, μονο κολακευτικες δεν ειναι. Και δεν αναφερομαι εδω στα του ηχου, αλλα στα χαρακτηριστικα λειτουργιας, με μετρια αποκριση-αμεσοτητα κινητηρα και μπολικο lag...
Anyway, γουστα ειναι αυτα, σε ενα βαθμο καταλαβαινω την δικη σου τοποθετηση, ειδικα απο την στιγμη που σου αρεσει ή τελος παντων δεν σε χαλαει η ηχος του 4c boxer στις νεες boxster/cayman...Γιατι εγω απλα ΔΕΝ μπορω ουτε καν να τον ακουω σε αυτα τα αυτοκινητα...
@Realzeus
Απο τα περισσοτερα αθρα που τουλαχιστον εχω διαβασει, ειναι ξεκαθαρο οτι το μοτερ στο νεο ΤΤS ειναι καταπληκτικο, σε ολα τα επιπεδα!
Οσο για κινητηρα αποκλειστικα, αλλα και εαν εμπαινε η Μ2 στην λιστα, προφανως και για μενα μια απο τα ιδια...
Για αυτο κιολας το εθεσα αποκλειστικα μεταξυ των δυο...
...ενα συντομο ηχητικο τεστακι...981 2.7 vs 718 2.0
απο τo 1¨08 και επειτα...