Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
JBT έγραψε:oute koubenta gia to x8esino GSW vs Durabrook :hmmm:

tuxerakias o kari gia akoma mia fora :vava:

Τωρα σύντροφε ότι και να πούμε (και να το είχα δει) θα θαφτεί. Αύριο τα σχόλια εν όψει και του πρώτου τελικού της Πέμπτης. Πάντως κι εγώ το έχω στο σπίτι να το δω ήσυχα και ωραία το βράδυ.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#262147 Από την αρχή τον θεωρούσα. Δεν ξέρω γιατί, αλλά νομίζω ότι τώρα είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία που θα έχει σε όλη του την υπόλοιπη καρριέρα. Ομάδα πλήρης και χωρίς τραυματίες, ο ίδιος σε καλή κατάσταση, έφτασε ξεκούραστα στους τελικούς και από την άλλη το GS δεν έχει επανέλθει (με επιφύλαξη για μόλις δω το χθεσινό) στο επίπεδο που είχε πριν τον τραυματισμό του Κάρι.
Άβαταρ μέλους
By JBT
Corto Maltese έγραψε:
JBT έγραψε:oute koubenta gia to x8esino GSW vs Durabrook :hmmm:

tuxerakias o kari gia akoma mia fora :vava:

Τωρα σύντροφε ότι και να πούμε (και να το είχα δει) θα θαφτεί. Αύριο τα σχόλια εν όψει και του πρώτου τελικού της Πέμπτης. Πάντως κι εγώ το έχω στο σπίτι να το δω ήσυχα και ωραία το βράδυ.

Elpizw kati istories gia durant stous GWS apla na itan fantasia kai na min eixan basi :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#262151 Γράφτηκε και γράφεται ακόμα.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#262154 Ξεκούραστα σχετικό είναι, ένα ματς λιγότερο παίξανε. Εγώ το είδα (ξύπνησα 2 ώρες νωρίτερα σήμερα :lipsealed: )

.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#262158 Ξεκούραστα ως προς το πόσο αγχώθηκαν ή πόσο δυνατά ήταν τα παιχνίδια. Αν και νομίζω ότι συνολικά τα παιχνίδια είναι 4 σε όλη την post-season
Άβαταρ μέλους
By bibendum
2. Δεν περίμενα ότι ο Ολυμπιακός είχε δουλέψει τόσο πολύ στο εξωαγωνιστικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να αφήσω την ομάδα απροστάτευτη στις ορέξεις των κομάντο-διαιτητών. Πλέον μου έγινε μάθημα.
Άβαταρ μέλους
By Alxnks
bibendum έγραψε:
2. Δεν περίμενα ότι ο Ολυμπιακός είχε δουλέψει τόσο πολύ στο εξωαγωνιστικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να αφήσω την ομάδα απροστάτευτη στις ορέξεις των κομάντο-διαιτητών. Πλέον μου έγινε μάθημα.

Σαν να υποτιμά τον εαυτό του ο (κατά ιδίας παραδοχής) εφευρέτης της αλητειας;
https://m.youtube.com/watch?v=f1MstqThMGc

http://www.tovima.gr/sports/article/?aid=499197
«Αυτό που κάνατε σήμερα είναι μεγάλη αλητεία, να ξέρετε ότι ο εφευρέτης της αλητείας είμαι εγώ και αυτό θα το βρείτε μπροστά σας και δεν με νοιάζει αν το γράψετε».
Άβαταρ μέλους
By g8777
#262272 Απορία ασχετιδη :
Για ποιόν λόγο τόσο μίσος για τον Σπανούλη οι Παναθηναϊκοί;; Τι ακριβώς έκανε;
Γιατί εγώ στις δηλώσεις του μια ζωή τον θυμάμαι πολύ προσγειωμένος και συνειδητοποιημενο. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#262277 Η ιστορία με το Σπανούλη έχει καταντήσει σίχαμα και φυσικά έρχεται σε συνέχεια του ποστ μου που σβήστηκε το πρωί περί ανθρωπολατρείας σε πρεζέμπορες, πρεζάκια και λοιπό υπόκοσμο.
Είπε ο πρεζάκιας "βρίζουμε Σπανούλη" και ξαμολήθηκε όλος ο συρφετός.

Για τον συγκεκριμένο βέβαια (...) υπάρχει καπνός από όλες τις πλευρές (θυμάμαι και κάτι δηλώσεις Ιτούδη-Ομπράντοβιτς που δεν είχαν λόγο να ασχοληθούν που λέγαν ότι δεν θέλουν να τον δουν μπροστά τους).
Προφανώς κάτι παίχτηκε με τα λεφτά και τη συμφωνία ή μη, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τον οχετό που έχει δεχτεί ο Σπανούλης.

Τον οποίο βέβαια έβριζαν ως πρώην μπασκετμπολίστα οι σημερινοί υμνητές του αλλά τεσπα... :roll:

Για να ζεσταινόμαστε και εν' όψει Euro, ο Διαμαντίδης ανέκαθεν μου θύμιζε την παρακάτω φυσιογνωμία...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By nass
#262282 Αν θυμάμαι καλά είναι η πρώτη φορά που ο Σπανούλης κάνει τη διαφορά σε τελικούς, συνήθως στο ΟΑΚΑ τελείωνε τον αγώνα με κάτι σαν 4 πόντους, 1 ασιστ.