Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#243982 Σε εμένα απευθύνεσαι...
Λοιπόν θες Franki13 , στο αλλαζω επιτοπου... Ή μήπως Bodiroga?

.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#244039 Ειπες μποντιρογκα και θυμηθηκα, εκανα πριν μερικους μηνες μια εκκαθαριση τις ντουλαπες μου και βρηκα κατι ευχετηριες καρτες απο χριστουγεννα. Καναδυο ηταν στα αγγλικα, μου πηρε και ωρα να βγαλω τα γραμματα και ηταν προς εμενα και υπογεγραμμενες απο dejan! Εσπαγα το κεφαλι μου να θυμηθω και τελικα εφαγα φλασια! Μια παλια θεση της μητερας μου ηταν στην κηφησια, γραφεια σε μια μεζονετα ενος συγκροτηματος και οι υπολοιπες μεζονετες ενοικιαζονταν. Ε, στη μια εμενε ο μποντιρογκα και τα χριστουγεννα εγραφε καρτες για τα παιδια των υπαλληλων-γειτονων του! Φτου φτου μακρια!
Άβαταρ μέλους
By xenos
g8777 έγραψε:Βλέπω / ακούω καλά;

Έχει το Κλεφτρονι και Τζεντλεμαν στον Α και όποτε πέφτει κακιά λέξη ( στυλ "τσογλανος") το καλύπτουν με μπιπ;;

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΠΑΤΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ. :protest: :protest: :protest:

Ίδια ταινία σε οτε τβ (ασχολίαστο αυτό), πρώτη φορά άκουσα ατάκες που δεν είχα ακούσει ποτέ. :metalo: Όσο ζεις, μαθαίνεις. :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#244611 viewtopic.php?f=9&t=356&start=30105#p244441

- να βλέπει ντοκυμαντέρ στην ΕΡΤ για την Γερμανική κατοχή που όταν ο εκφωνητής μιλάει για απεσταλμένο του Χίτλερ το '43, να φαίνεται εικόνα ενός αξιωματούχου της Ε.Ε. (true story χτες το βράδι, φρέσκος εμετός)

1.48'20"
Ήχος: αναφορά σε απεσταλμένο του Χίτλερ το '43.
Εικόνα: πλάνα από αξιωματούχους της Ε.Ε. με πολιτικούς της ΝΔ

Εικόνα

ΓΑΜΑΤΟ;

Για την Ιρλανδία που βγήκε από το μνημόνιο θα ακολουθήσει άλλο ντοκιμαντέρ όπου θα γίνεται αντιπαραβολή με πλάνα αρχείου για τον IRA, την ταινία Michael Collins και το πρώτο Χάρι Πότερ.
:s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By gianik
#251344 Εξαιρετικη εκπομπη τωρα στο mega.
Παρουσιαζει τις φιλαρμονικες μπαντες της Κερκυρας.
Δεν ηξερα οτι εχει τοσες πολλες , απιστευτα πολυς κοσμος που ασχολειται με τη μουσικη..
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
gianik έγραψε:Εξαιρετικη εκπομπη τωρα στο mega.
Παρουσιαζει τις φιλαρμονικες μπαντες της Κερκυρας.
Δεν ηξερα οτι εχει τοσες πολλες , απιστευτα πολυς κοσμος που ασχολειται με τη μουσικη..

Είναι επτανησιακό φαινόμενο.

Στη Λευκάδα οι επιτάφιοι ξεκινούν από της εκκλησίες της πόλης ο καθένας με τη δική του φιλαρμονική και ενώνονται και κατεβαίνουν στον κεντρικό δρόμο ολοι μαζί.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#251389 Βασικά η φιλαρμονική πηγαίνει με την μητρόπολη. Η πιο κουραστική υπηρεσία της χρονιάς, αλλά και με τα πιο όμορφα εμβατήρια.
Η Λευκάδα έχει την δεύτερη πιο παλιά φιλαρμονική στην Ελλάδα (έτος ίδρυσης 1850), με παλαιότερη την Νίκος Μάντζαρης της Κέρκυρας.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#261976 :rant: :rant: :rant:
Εχω κάτι νεύρα , οποιος βρεθεί μπροστά μου καλύτερα να φύγει...
Παίρνω τηλ μόλις την nova να ρωτήσω πότε τελειώνει το ετήσιο συμβόλαιο που είχα κάνει (πέρσυ το καλοκαίρι Ιούλιος ήταν περίπου)...
-Γεια σας , θα ήθελα να μου πείτε πότε τελειώνει η ετήσια δέσμευση μου , τηλ τάδε το και το...
- Μάρτιο του 2017...
- :dizzy: , συγνώμη τι λέτε , εγώ μέσα Ιουλίου είχα κάνει την σύνδεση , τι Μάρτιο του 2017 μου λέτε... :rant:
-Ξέρετε , 8/9/15 επιλέξατε το δωρεάν High Definition , το οποίο σημαίνει --------->18μηνη ανανέωση.... :dizzy: :dizzy:
-Συγνώμη μανταμ , τι 18 μηνη ανανέωση? έχω εγώ υπογράψει πουθενά ή έχετε πουθενά ηχογραφημένη μου συνομιλία που αποδέχομαι 18μηνη ανανέωση???? :rant: :rant: :rant: :rant:
- Ξέρετε....μπλα μπλα...
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#261978 Το κάνεις μέσα από το site. Είναι πονηροί, εννοείται. Δεν σου είχαν δώσει HD με την ανανέωση;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
gianik έγραψε::rant: :rant: :rant:
Εχω κάτι νεύρα , οποιος βρεθεί μπροστά μου καλύτερα να φύγει...
Παίρνω τηλ μόλις την nova να ρωτήσω πότε τελειώνει το ετήσιο συμβόλαιο που είχα κάνει (πέρσυ το καλοκαίρι Ιούλιος ήταν περίπου)...
-Γεια σας , θα ήθελα να μου πείτε πότε τελειώνει η ετήσια δέσμευση μου , τηλ τάδε το και το...
- Μάρτιο του 2017...
- :dizzy: , συγνώμη τι λέτε , εγώ μέσα Ιουλίου είχα κάνει την σύνδεση , τι Μάρτιο του 2017 μου λέτε... :rant:
-Ξέρετε , 8/9/15 επιλέξατε το δωρεάν High Definition , το οποίο σημαίνει --------->18μηνη ανανέωση.... :dizzy: :dizzy:
-Συγνώμη μανταμ , τι 18 μηνη ανανέωση? έχω εγώ υπογράψει πουθενά ή έχετε πουθενά ηχογραφημένη μου συνομιλία που αποδέχομαι 18μηνη ανανέωση???? :rant: :rant: :rant: :rant:
- Ξέρετε....μπλα μπλα...

Με εχουν τρελλανει και εμενα στις "προσφορες" γιατι και σε εμενα Ιουλιο συμπληρωνεται χρονος, αλλα δεν την πατησα.

Ψαχτο παντως γιατι οταν ηταν να φυγω απο τον ΟΤΕ μου ελεγαν κατι κουλα για πεναλτυ αλλα τους γειωσα λεγοντας τους οτι μαζι μιλουσαμε μεν αλλα το τηλεφωνο ειναι στο ονομα της συζυγου :lol: και δεν ηρθε ποτε τιποτα. Μονο που ζητησαν το ρουτερ πισω. Πηγα και εγω στην αποθηκη βρηκα 3 :lol: και τους τα πηγα
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#261990 Κάπου στο site τους έχουν ένα κουμπάκι/pop up (του στυλ "πάρε τώρα εντελώς δωρεάν τα HD") που είναι πολύ πιθανό να το πατήσεις, αν δεν είσαι υποψιασμένος. Άντε να αποδείξεις ότι το πάτησες εσύ κι όχι η σύζυγος.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#261991 Μπαινει και φορος απο αυριο ε μην το ξεχναμε

Ο μαύρος κατάλογος του Ιουνίου κλείνει με τον φόρο στην συνδρομητική τηλεόραση ο οποίος θα υπολογιστεί με συντελεστή 10% και θα αφαιρέσει από τα νοικοκυριά, περί τα 3-4 εκατ. ευρώ σε μηνιαία βάση, αρχής γενομένης από τον επόμενο μήνα.