Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
JimClark έγραψε:Δε μου έφταναν τα μικρά αλλά σεβαστά χύμα, προέκυψαν (δυστυχώς αναμενόμενα) και τα τσουβαλάτα με κάποιες περιπέτειες υγείας του πατέρα.

:sorry:
κουραγιο :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By belgarion
JimClark έγραψε:Δε μου έφταναν τα μικρά αλλά σεβαστά χύμα, προέκυψαν (δυστυχώς αναμενόμενα) και τα τσουβαλάτα με κάποιες περιπέτειες υγείας του πατέρα.

Περαστικά να είναι και γρήγορα!

.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#263020 δεν μου αρεσει που θελω να φαω σκεπαστη με καλαμακι χοιρινο μεσα,και μου λενε ''δεν γινεται''

γιατι γτχς δεν γινεται? :twisted: :protest:
Άβαταρ μέλους
By markvag
dimviii έγραψε:δεν μου αρεσει που θελω να φαω σκεπαστη με καλαμακι χοιρινο μεσα,και μου λενε ''δεν γινεται''

Δεν μ' αρέσει που συνφορουμίτης τρώει πλαστικά πράγματα μαζί με τα κρεατικά... :thumbsdown: :thumbsdown: :shifty: :shifty: :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By htanso21
markvag έγραψε:
dimviii έγραψε:δεν μου αρεσει που θελω να φαω σκεπαστη με καλαμακι χοιρινο μεσα,και μου λενε ''δεν γινεται''

Δεν μ' αρέσει που συνφορουμίτης τρώει πλαστικά πράγματα μαζί με τα κρεατικά... :thumbsdown: :thumbsdown: :shifty: :shifty: :svivhaha:

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By htanso21
#263046 Μου αρέσει που εχθές έκανα την δεύτερη βάρδια μου :)
Δεν μου αρέσει που η πιστοποίηση θα έρθει απο Νοέμβρη και μετά και δεν μπορω να μπω σε οχημα! πφφφ

Μου αρέσουν τα νέα ατομα που γνωρίζω εκεί.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#263131 Δεν μ αλεσει που ειμαι αλλωστος ΠΑΛΙ
38.2 το βραδυ φουλ ριγη. 38.5 Πριν λιγο.
Θελω την κομπρεσσα σου g

< 3
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#263254 "Μου αρέσει" που αμήν ο πατέρας με τα 1000 ζόρια πείστηκε να εισαχθεί για θεραπεία. Εισαγωγή σήμερα στο νοσοκομείο. Στα συν, ο συνεργάσιμος κόσμος εκεί συν το ότι εισήχθηκε σε μικρό σχετικά νοσοκομείο, όπου δε κυριαρχεί ο μέγιστος πανικός.

Δε μου αρέσει που όλα αυτά αργήσαν να γίνουν πάρα πολύ.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#263323 Jim ψηλα το κεφαλι ρε !!

Δεν μ αρεσει που κλεινει η Porsche. :(

M αρεσει που ο cavallino θα παρει σκοτωμενη 918 (κοντα στα 30k) εξ αιτιας αυτου. :s_thumbsup