Αλλά ΜΕΤΡΙΟ^2 δεν τον λες τον εξοπλισμό ρε ξεφτίλες γάλλοι!
Έχει και πάνω από allure?? Γιατί δεν ενημερώθηκα? Γιατί δεν βγαίνει ο κύριος Δούρος στο τηλέφωνο?

Έχει και πάνω από allure?? Γιατί δεν ενημερώθηκα? Γιατί δεν βγαίνει ο κύριος Δούρος στο τηλέφωνο?
Deleted User 1 έγραψε:Επίσης οι μαλάκες...βάζεις πακέτο αισθητήρων συν κάμερα και δεν έχουν αισθητήρες μπροστά? Γιατί? Γυφτιά. Για να έχεις και μπροστά αισθητήρες πρέπει στην ουσία να επιλέξεις το αυτόματο παρκάρισμα.

corsair έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Επίσης οι μαλάκες...βάζεις πακέτο αισθητήρων συν κάμερα και δεν έχουν αισθητήρες μπροστά? Γιατί? Γυφτιά. Για να έχεις και μπροστά αισθητήρες πρέπει στην ουσία να επιλέξεις το αυτόματο παρκάρισμα.
ελα ρε που σε μια πορδή αμαξι μου θες και μπροστα αισθητηρες. Learn to drive
Για τη μάνα μου τους ήθελα και επειδή είναι γυφτιά να μην έχει ενώ έχεις βάλει το πακέτο.
Chris έγραψε:Μαλλον χρειαζεται και κατι παραπανω απο 2 αισθητηρες για να δουλεψουν. Γιατι οι πισω ενεργοποιουνται με την οπισθεν, αν εχεις και μπροστα ειναι πιο περιπλοκο

markvag έγραψε:Chris έγραψε:Μαλλον χρειαζεται και κατι παραπανω απο 2 αισθητηρες για να δουλεψουν. Γιατι οι πισω ενεργοποιουνται με την οπισθεν, αν εχεις και μπροστα ειναι πιο περιπλοκο
Καθόλου... στην μπεμπέκα, που έχει και μπροστά, ενεργοποιούνται είτε όταν βάλεις την όπισθεν (=θέλεις να παρκάρεις) είτε πατώντας το κουμπάκι στην κονσόλα.
Pitt έγραψε:
Πφφφ... Κουμπάκια και αηδίες...![]()
Στο δικό μου όλοι είναι μονίμως ενεργοποιημένοι και απενεργοποιούνται αυτομάτως πάνω από μία ταχύτητα.

Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]