Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#260063 Ο stefan έδωσε 2 χιλιαρικάκια για τα μάτια του κόσμου κι αυτά ακόμα στο κουβεντιαστό. :shifty:

Αλλά ΜΕΤΡΙΟ^2 δεν τον λες τον εξοπλισμό ρε ξεφτίλες γάλλοι! :x Έχει και πάνω από allure?? Γιατί δεν ενημερώθηκα? Γιατί δεν βγαίνει ο κύριος Δούρος στο τηλέφωνο?
Άβαταρ μέλους
By drdino
#260067 Ναι, το GTi. Pwn'd.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#260068 @mirage, έχεις δίκιο. Νόμιζα ότι η πατάτα ήταν στο "μέτριο".

Στα ανταλλακτικά του servicebox πράγματι έχει μπουμπούκια.
Αντιθέτως, ο οδηγός χρήσης είναι μάλλον καλά μεταφρασμένος και προσαρμοσμένος στην γλώσσα μας.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#260070 Το GTI δεν πιάνει. Είναι άλλη κατηγορία. Μόνο τη GT Line μπορώ να σκεφτώ πάνω από Allure αλλά και πάλι οι διαφορές είναι κυρίως αισθητικές.

Επίσης οι μαλάκες...βάζεις πακέτο αισθητήρων συν κάμερα και δεν έχουν αισθητήρες μπροστά? Γιατί? Γυφτιά. Για να έχεις και μπροστά αισθητήρες πρέπει στην ουσία να επιλέξεις το αυτόματο παρκάρισμα.
Άβαταρ μέλους
By corsair
Deleted User 1 έγραψε:Επίσης οι μαλάκες...βάζεις πακέτο αισθητήρων συν κάμερα και δεν έχουν αισθητήρες μπροστά? Γιατί? Γυφτιά. Για να έχεις και μπροστά αισθητήρες πρέπει στην ουσία να επιλέξεις το αυτόματο παρκάρισμα.

ελα ρε που σε μια πορδή αμαξι μου θες και μπροστα αισθητηρες. Learn to drive :x
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#260076 Παλιά όταν οι προφυλακτήρες ήταν μεταλλικοί, δεν χρειάζονταν αισθητήρες.
Τώρα με τους πλαστικούς προφυλακτήρες προοδευτικής παραμόρφωσης είναι απαραίτητοι αφού δεν ακούγεται ούτε μπάμ ούτε τίποτε... :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
corsair έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Επίσης οι μαλάκες...βάζεις πακέτο αισθητήρων συν κάμερα και δεν έχουν αισθητήρες μπροστά? Γιατί? Γυφτιά. Για να έχεις και μπροστά αισθητήρες πρέπει στην ουσία να επιλέξεις το αυτόματο παρκάρισμα.

ελα ρε που σε μια πορδή αμαξι μου θες και μπροστα αισθητηρες. Learn to drive :x

Στο Audi δεν έχω ούτε μπρος ούτε πίσω και δεν έχω κάνει ποτέ ούτε γρατζουνιά. :rtfm: Για τη μάνα μου τους ήθελα και επειδή είναι γυφτιά να μην έχει ενώ έχεις βάλει το πακέτο.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#260105 Μαλλον χρειαζεται και κατι παραπανω απο 2 αισθητηρες για να δουλεψουν. Γιατι οι πισω ενεργοποιουνται με την οπισθεν, αν εχεις και μπροστα ειναι πιο περιπλοκο
Άβαταρ μέλους
By drdino
#260109 Aπό την ίδια ECU ελέγχονται στο δικό μου πχ που έχει 8, δεν έχει κάτι περίπλοκο το πράμα...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#260110 Εφόσον έχει ήδη τους πίσω και υπάρχει και το λογισμικό για τις ενδείξεις στην οθόνη, μόνο οι αισθητήρες φαντάζομαι λείπουν και ίσως ένας επαναπρογραμματισμός. Στην κατηγορία όλοι λίγο πολύ ως έξτρα το pdc το δίνουν στο 350-400αρι και έχουν γύρω γύρω + κάμερα (πχ Corsa). H Peugeot χρεώνει κάνα 500αρι και έχει μόνο πίσω+ κάμερα.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#260111 Πόσα παραπάνω θέλαν για τους μπροστά αισθητήρες και autopark;
Άβαταρ μέλους
By markvag
Chris έγραψε:Μαλλον χρειαζεται και κατι παραπανω απο 2 αισθητηρες για να δουλεψουν. Γιατι οι πισω ενεργοποιουνται με την οπισθεν, αν εχεις και μπροστα ειναι πιο περιπλοκο

Καθόλου... στην μπεμπέκα, που έχει και μπροστά, ενεργοποιούνται είτε όταν βάλεις την όπισθεν (=θέλεις να παρκάρεις) είτε πατώντας το κουμπάκι στην κονσόλα. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#260114 Νομίζω άλλα 600 αλλά δεν είναι παραγγελία δικιά μου το αμάξι. Δεν μπορούσα να το προσθέσω εκ των υστέρων.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
markvag έγραψε:
Chris έγραψε:Μαλλον χρειαζεται και κατι παραπανω απο 2 αισθητηρες για να δουλεψουν. Γιατι οι πισω ενεργοποιουνται με την οπισθεν, αν εχεις και μπροστα ειναι πιο περιπλοκο

Καθόλου... στην μπεμπέκα, που έχει και μπροστά, ενεργοποιούνται είτε όταν βάλεις την όπισθεν (=θέλεις να παρκάρεις) είτε πατώντας το κουμπάκι στην κονσόλα. :rtfm:

Πφφφ... Κουμπάκια και αηδίες... :lol:
Στο δικό μου όλοι είναι μονίμως ενεργοποιημένοι και απενεργοποιούνται αυτομάτως πάνω από μία ταχύτητα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Pitt έγραψε:
Πφφφ... Κουμπάκια και αηδίες... :lol:
Στο δικό μου όλοι είναι μονίμως ενεργοποιημένοι και απενεργοποιούνται αυτομάτως πάνω από μία ταχύτητα.

+ φανάρι που ο άλλος σταματάει πολύ κοντά σου και βαράει το σύμπαν.. :metalo: :lol: :svivhaha: :svivhaha:

edit: Κι εμένα απενεργοποιείται μετά από μία ταχύτητα, νομίζω κάπου 20 χαω...