Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#259874 οδηγαω για καποιες μερες αυτο
Εικόνα
και με εχει φτιαξει τρελλα....

(το αφηνω ως quiz για οποιον το βρει.... θα γραψω μερικες εντυπωσεις μετα απο λιγες μερες)
Άβαταρ μέλους
By mirage
#259884 Σιγα το δυσκολο ρε κιλο.... Τι επαθε το ψ5;

< >
Άβαταρ μέλους
By gianik
#259885 Τον στουκαραν τον καψερο... :(
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#259899 ειναι grand picasso 7θεσιο του κουτιου, μυριζει καινουργιλα
εχει τα παντα μεσα, οτι ηλεκτρονικο υπαρχει.... μεχρι και αυτοματο συστημα παρκαρισματος
ολα τα λεφτα ειναι ομως η πανοραμικη οροφη ... νιωθω σαν να οδηγαω ενα glass bubble
θα το εχω για κανα 10ημερο, την κυριακη θα παμε και μια εκδρομη, και στο τελος θα γραψω μερικες κουβεντες
Άβαταρ μέλους
By gianik
#259902 Sorry Κιλο αλλα ΙΜΗΟ citroen κ πολλα ηλεκτρονικα τζιτζιμπλονια δεν ειναι σοφη λυση... :lol:
Άβαταρ μέλους
By mirage
gianik έγραψε:Sorry Κιλο αλλα ΙΜΗΟ citroen κ πολλα ηλεκτρονικα τζιτζιμπλονια δεν ειναι σοφη λυση... :lol:

So many stereotypes i almost died

< Note 2 >
Άβαταρ μέλους
By gianik
#259905 Σταματα μωρε αμεσως εσυ , ασε με να τον πειραξω λιγο... :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By JBT
#259911 Κρίμα που δεν είναι και το δικό μας αυτόματο :( :x

Ζηλεύω ΠΟΛΥ :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
gianik έγραψε:Σταματα μωρε αμεσως εσυ , ασε με να τον πειραξω λιγο... :s_biggrin

Εγώ δεν θα το φοβόμουνα, η εμπειρία μου με το c5 όσον αφορά τα ηλεκτρονικά του είναι μια χαρά.

Συμπτωματικά, το μεσημέρι μίλαγα με το συνάδελφο που πήρε το κατακαινουργιο Volvo xc90 hybrid...μιλάμε για τρελή αμαξαρα...του άναβε το λαμπάκι του χειρόφρενου κάνα δύο μέρες, τελικά τον άφησε!!! Δεν ξεκίναγε!! Κατάφερε και το πήγε αντιπροσωπεια, το φτιάξανε ... Software update και καλύτερη τοποθέτηση κάτι καλώδια κάτω από την κεντρική κονσόλα (έτσι μου είπε)....
Δεν γενικευω γιατί τα έχω και σε εκτίμηση τα Volvo, αλλά ... Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη λέξη μη λες....
Άβαταρ μέλους
By edmond
KiloMeater έγραψε:...κατακαινουργιο Volvo xc90 ....

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
όποτε το βλέπω παθαίνω κάτιτις ειδικά σε κάτι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις.
και στο ίδιο μήκος και το ερχόμενο xc60 (και ήδη s/v 90)
Άβαταρ μέλους
By drdino
KiloMeater έγραψε:
gianik έγραψε:Σταματα μωρε αμεσως εσυ , ασε με να τον πειραξω λιγο... :s_biggrin

Εγώ δεν θα το φοβόμουνα, η εμπειρία μου με το c5 όσον αφορά τα ηλεκτρονικά του είναι μια χαρά.

Συμπτωματικά, το μεσημέρι μίλαγα με το συνάδελφο που πήρε το κατακαινουργιο Volvo xc90 hybrid...μιλάμε για τρελή αμαξαρα...του άναβε το λαμπάκι του χειρόφρενου κάνα δύο μέρες, τελικά τον άφησε!!! Δεν ξεκίναγε!! Κατάφερε και το πήγε αντιπροσωπεια, το φτιάξανε ... Software update και καλύτερη τοποθέτηση κάτι καλώδια κάτω από την κεντρική κονσόλα (έτσι μου είπε)....
Δεν γενικευω γιατί τα έχω και σε εκτίμηση τα Volvo, αλλά ... Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη λέξη μη λες....

Kαινούριο αμάξι είναι, αναμενόμενο αυτό. Όντας μέσα στα πράματα, ισχύει απόλυτα το να περιμένει κανείς κανέναν χρόνο μέχρι να σταθεροποιηθεί το πρόγραμμα. Μετά βέβαια ξεκινάνε οι μειώσεις κόστους οπότε είναι win-lose η φάση. :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#259987 Πως χάνει απο αυτό ο αγοραστής Ντίνο;