Το καθαριστικό πετρών D-7 εφαρμόζεται ως έχει, τρίβοντας με σκληρή σκούπα, αφού το αφήσουμε να δράσει για 3-5 λεπτά. Στη συνέχεια, ξεπλένουμε με άφθονο νερό.
Εχει να πεσει χριστοπαναγια απο το σπιτονοικοκυρη αυριο!!!
Οκ ο τοιχος ηθελε βαψιμο απ'οταν μετακομισα, απλα θα σηκωσω μανικια αυριο... κλαιν!
Οι πετρες με απασχολουν ... πφφφφ
Εχει εδω και 2-3 πλυσιματα, μια σταμπα στρογγυλη που δεν φευγει με το τυπικο "Γρηγορο πλύσιμο" στο πλυντηριο στους 30 βαθμους. Υπαρχει κανα γιατροσόφι να δοκιμασω?
Τουλαχιστον το ποτενσιομετρο δουλεψε μετα μια χαρα.
Από το Moto G
Fiat Panda 7,6l/100km
Νίκος Παππάς έγραψε:Υγρό πιάτων βάλε στον λεκέ και μετά πλυντήριο.
Από το Moto G
Για πες λεπτομερειες. Ο λεκες ειναι μεγεθος πακετο τσιγαρα περιπου.
Αδιαλυτο να το απλωσω στο λεκε? και μετα οπως ειναι στο πλυντηριο? Στο πλυντηριο να βαλω απορρυπαντικο κανονικα?
Κατα τ'αλλα ... ο τοιχος βαφτηκε φρεσκος ... ΓΑΜΗΣΑΚΙ μεσημεριανο μερεμετι .... 20τ.μ. επιφανεια με καλωδια στη μεση, με μοναδα A/C ... παραθυροφυλλα ... πορτα, κουδουνι, διακοπτες ....
ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΑΠΑ ΛΑΔΙΟΥ !!!
trident1971 έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Υγρό πιάτων βάλε στον λεκέ και μετά πλυντήριο.
Από το Moto G
Αδιαλυτο να το απλωσω στο λεκε? και μετα οπως ειναι στο πλυντηριο? Στο πλυντηριο να βαλω απορρυπαντικο κανονικα?
Γενικά όταν έχεις δύσκολο λεκέ, βάζεις λίγο απορρυπαντικό πιάτων και το απλώνεις να πάει σε όλον τον λεκέ... Το απορρυπαντικό πιάτων διαλύει καλύτερα λίπη, κρασιά κτλ... Τώρα για contact cleaner δεν ξέρω... Έχω κάτι στη δουλειά που κάνει για γράσσα (φαντάζομαι και για την δική σου περίπτωση - οι μηχανικοί πίνουν νερό, ή μάλλον βότκα
, στ' όνομά του... αυτό είναι, αλλά δεν υπάρχει στην Ελλάδα νομίζω...), αλλά από το να στο στείλω, πιο φθηνό είναι να πάρεις καινούριο μπλουζάκι νομίζω...
Αν το βρεις πάντως, πάρ'το, κάνει θαύματα! Τουλάχιστον δούλεψε το μηχάνημα...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Γενικοτερα αυτο που ηξερα ειναι οτι στα "σπιτικα" κατα σειρα "δραστικοτητας" ειναι: Απορρ. πλυντηριου πιατων, Απορρ. πιατων, απορρ. ρουχων, Υγρο για χερια, αφρολουτρο, σαμπουαν.
trident1971 έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Υγρό πιάτων βάλε στον λεκέ και μετά πλυντήριο.
Από το Moto G
Αν ο λεκες ειναι λιπαρος , κανει θαυματα!
Τον απλωνεις οπως ειπε ο Μαρκος σε ολο τον λεκε και μετα πλυντηριο. Απορρυπαντικο πλυντηριου θα βαλεις κανονικα.
Η Νικαινα πινει νερο στο ονομα του
Fiat Panda 7,6l/100km
trident1971 έγραψε:Θα βαλω και θα δω
Γενικοτερα αυτο που ηξερα ειναι οτι στα "σπιτικα" κατα σειρα "δραστικοτητας" ειναι: Απορρ. πλυντηριου πιατων, Απορρ. πιατων, απορρ. ρουχων, Υγρο για χερια, αφρολουτρο, σαμπουαν.
Εξαρτάται από τον λεκέ...
Η Νίκαινα και η markvagαινα κάτι ξέρουν!
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

http://www.koukastrade.gr/swaz--%CF%83% ... p-177.html