Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#259089 Ναι αλλά οι Σαμαροβενιζέλοι που ονόμασαν τα παιδιά τους Μήτσο, Κίτσο, Σούλα, Πιπίτσα τι παραπάνω προσέφεραν στη χώρα; :s_blush :s_blush

Για τον κόφτη ήδη ακονίζει τα γιαταγάνια του προκειμένου να βρει ισοδύναμα χαράτσια για να μην πειράξει τα πελατάκια σας.

Τραγικό αυτό που θα πω αλλά έχουμε φτάσει να βασίζουμε τις ελπίδες μας στην ΚΑΡΙΟΛΩ τη Λαγκάρντ.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
otso έγραψε:ναι θα κλεινει και θα ανοιγει αλλες ας πουμε αμελκτηρια για τον σπανιο τραγο της πετρομαγουλας , για να βολεψει τον αβολευτο νεο κομματικο στρατο , γιατι μην μου πειτε οτι γνωριζεται αβολευτο του κκε εσωτερικου η της ενωμενης αριστερας.
συμφωνουμε ο αλεξης ειναι αδιστακτος , εδω ονομασε το παιδι του τσε.

Ποια πόλη είναι αυτή;

< >
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
EDDIE_147 έγραψε:Ναι αλλά οι Σαμαροβενιζέλοι που ονόμασαν τα παιδιά τους Μήτσο, Κίτσο, Σούλα, Πιπίτσα τι παραπάνω προσέφεραν στη χώρα; :s_blush :s_blush

Για τον κόφτη ήδη ακονίζει τα γιαταγάνια του προκειμένου να βρει ισοδύναμα χαράτσια για να μην πειράξει τα πελατάκια σας.

Τραγικό αυτό που θα πω αλλά έχουμε φτάσει να βασίζουμε τις ελπίδες μας στην ΚΑΡΙΟΛΩ τη Λαγκάρντ.

προφανώς και τίποτα, απλά ο τσίπρας είναι καραγκιοζάκος πιστεύω ότι σε μια κουβέντα είτε με δεξιό είτε με αριστερό εκεί θα κατέληγε ο συνομιλητής του :roll:

αν πιάσουμε το βενιζέλο για παράδειγμα παρόλο που όπως πολύ εύστοχα είχε πει κάποιος ότι στη χειραψία θα πρέπει να μετράς μετά τα δάχτυλά σου, τουλάχιστον μπορεί να μιλήσει

όχι ότι αυτό είναι δείγμα του αν κάποιος είναι καλός πολιτικός ή όχι, προσωπικά δε με απασχολεί, αλλά όταν βλέπεις ένα προϊόν του κομματικού σωλήνα το οποίο μάλιστα κάποια στιγμή θα γίνει και ηγέτης σου το ζυγίζεις διαφορετικά

ο τσίπρας είναι χαβαλές, περισσότερο μπήκε στη πολιτική για το χαβαλέ παρά για τη μάσα ή γιατί έτσι έπρεπε (όπως οι γόνοι)

όμως απέδειξε ότι το παιχνίδι της πολιτικής μπορεί να το παίξει πάρα καλά, όμως το παιχνίδι της πολιτικής είναι απλά ένα παιχνίδι σαν αυτό που έπαιζε στο σχολείο του ή τη σχολή του
η διακυβέρνηση μιας χώρας είναι κανονική δουλειά

δε ξέρω αν θα μπορούσε κανείς να περιμένει κάτι περισσότερο από ένα χαβαλέ, ακόμα και κάτσει να προσπαθήσει ο άνθρωπος να κάνει κάποια πράγματα σωστά δεν παύει να είναι χαβαλές
και ακόμα και αν δεχτούμε το ότι βρίσκεται σε μια φάση "ωρίμανσης" όπως πολλοί άνθρωποι άλλωστε όταν βρήθηκαν προ των ευθυνών τους ανεξαρτήτως ηλικίας μη ξεχνάμε ότι μιλάμε για το πρωθυπουργό σε μια χώρα που βουλιάζει και δεν έχει χρόνο να περιμένει τον κάθε τσίπρα ή τον κάθε κούλη να βγει από το καβούκι του μικρόκοσμου του και να πάρει σημαντικές αποφάσεις
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#259100 Σαν πολιτική προσωπικότητα βέβαια ο Τσίπρας > ... > ΓΑΠ που δεν αποφάσιζε κάτι αν δεν είχε πάρει έγκριση από mother.

Τα περί φάσης ωρίμανσης είναι χαζές δικαιολογίες καφενέ.
Είναι παμπόνηρος, πανέξυπνος και έχει μετρήσει με ακρίβεια χιλιοστού την κάθε ψεματάρα που λέει.

Βασικά όσο η ΝΔ δεν παίρνει συγκεκριμένες και μετρήσιμες θέσεις πάνω στην ταμπακιέρα φόροι vs περικοπές σε δημόσιες δαπάνες, η αυτού αριστερότης παίζει μπάλα μόνη της.
Μπορεί να λακίζουν τα πρόβατα στις δημοσκοπήσεις αλλά αν προκύψουν εκλογές θα τα σαλαγήσει ο καταληψίας μια χαρά.
Θα πει και ο Lakis κανά ανέκδοτο με γριές που κλάνουν, οπότε no worries.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#259104 Για πολιτικό κατινιο είναι έξυπνος, για κάτι παραπάνω αμφιβάλλω και να ήθελε (που δε θέλει)

Είναι σα να μου λες ότι και η πιο χαζή γκομενα είναι πανέξυπνη σε ο,τι αφορά το μανιπιουλάρισμα των αντρών

Φυσικά και είναι, αλλά αυτό δε τη κάνει ούτε ικανή ούτε έξυπνη

Ο τσιπρας έχει ταλέντο στο να αναδύεται πιο ψηλά από άλλους, έχει ταλέντο στο να στήνει τις πολιτικές του μηχανορραφίες και να συνεχίζει να έχει κοινό παρά το κατουρημα που έχει ρίξει στους ψηφοφόρους (δεν είναι βέβαια και άνδρεας) αλλά κάπου εκεί το ταλέντο του σταματάει

Δε θα τον υποτιμησω όπως πολλοί που λένε ότι είναι άσχετος, επικίνδυνος και χαζός, απλά πλέον και αφού έχω δει κάποια πράγματα (όπως όλη η χώρα βέβαια, αλλά ο καθένας το βλέπει αλλιώς), αλλά καταλαβαίνω ότι δε μπορεί να κάνει και κάτι παραπάνω από αυτό που κάνει, δεν είναι για παραπάνω, ούτε αυτός ούτε αο μπούληδες οι δαπιτες

Εσύ σαν εντυ θες να δεις βαθιές τομές πιο βαθιές και από αυτές που θέλω εγώ για να ξεκινήσουμε να μιλάμε σοβαρά
Και ξέρεις πολύ καλά ότι δε πρόκειται να τις δεις από κανένα από τα τωρινά μεγάλα κόμματα, δεν υπάρχει λόγος καν να ονειρεύεσαι

Όταν λες ότι αυτή η αντιπολίτευση (και η κάθε αντιπολίτευση θα προσθέσω εγώ, ειδικά η νδ που κυβερνούσε πολύ πρόσφατα) δε σου δίνει μετρήσιμες υποσχέσεις αλλά παπαρολογει ξέρεις ότι σε δουλεύουν, όσο και να μη θέλει κανείς να το παραδεχτεί αυτό συμβαίνει

Και ούτε τους συμφέρει να βγουν να πουν κάτι γιατί θα επενδύσουν κι αυτοί στο ώριμο φρούτο όπως και όλες οι μέχρι τώρα αντιπολιτευσεις που έγιναν κυβερνήσεις

Και αυτό δείχνει ότι όλοι τους είναι απλά σαν τις χαζογκομενες που έλεγα πριν, ξέρουν να παίζουν το μυαλό σου αλλά είναι απλά κατινακια, έξυπνα χαζα δεν έχει σημασία καριολακια είναι που έπεσες στον έρωτα τους ενώ ηξερες περί τίνος πρόκειται και θα τρέξεις να πηδηχτεις με την αντωνια γιατί η αλεξια σου κάνει κονξες αλλά τελικά δεν πηδας καμία αυτές πηδανε εσένα
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 23 Μάιος 2016, 18:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Εσύ σαν εντυ θες να δεις βαθιές τομές πιο βαθιές και από αυτές που θέλω εγώ για να ξεκινήσουμε να μιλάμε σοβαρά
Και ξέρεις πολύ καλά ότι δε πρόκειται να τις δεις από κανένα από τα τωρινά μεγάλα κόμματα, δεν υπάρχει λόγος καν να ονειρεύεσαι

Εγώ σαν έντυ θέλω να δω συνειδητοποιημένο κόσμο.
Δηλαδή ψηφίζω τον τάδε πολιτικό γιατί τακτοποιεί συγκεκριμένες κάστες μέσω των οποίων σιτίζομαι και εγώ (άμεσα ή έμεσα) ή απλά γουστάρω τη φάση (λολ).

Αυτό που δεν μπορώ είναι να βλέπω κόσμο να ψηφίζει ΠΑΣΟΚ vol. 3 "Η επιστροφή" με πρόσχημα ανακατωμένα τσιτάτα περί αριστεροσύνης, ιδεολογίες, my ass, και λοιπές θεωρήσεις της κωλάρας.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#259108 Αυτό που λες το δέχομαι και το καταλαβαίνω και μακάρι να είχα κι εγώ κόμμα να κοιτάζει τη δική μου κάστα

Δαγκωτο κι εγώ και τα εγγόνια μου και αγώνες στους δρόμους
Άβαταρ μέλους
By otso
#259113 απ την μια θελετε ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ εντυς τομες , απ την αλλη δαγκωτο οποιον φροντιζει την καστα μας
δηλ γκρινιαζετε γιατι φροντιζει τα σκυλια των αλλων και οχι τα δικα μας;

ο μπονιουελ θα αυτοκτοναγε με πλαστικο περιστροφο , μεσα σε σκαραβαιο με καθισματα χεστρες και τασια μερσεντες.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#259115 Βασικά να διοριστούμε στο δημόσιο θέλουμε και να μετά να φορτωθούμε στην καμπούρα σου να μας πληρώνεις μια ζωή.

Αν δεις στο μέλλον χρήστη 7777777, θα είμαι εγώ που θα έχω μπει στο δημόσιο.

:iconcool:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#259123 Συζητηση σήμερα:

Συναδελφος: Μα καλά, στη .......... [insert τυχαιο ΝΠΔΔ] δεν κοιτανε τα mail τους?
Εγω: Εννοείται πως όχι.
Συναδελφος: Γιατι?
Εγω: Γιατι ειναι ΔΥ
Συναδελφος: Και τι παει να πει αυτο?
Εγω: ΣΜΠΟΤΣΑΤΣ, αυτο παει να πει
Συναδελφος: Ε, δεν ειναι ολοι οπως τα λες
Εγω: :slap:

Εφοσον υπαρχει κοσμος (μικροτερος σε ηλικια απο εμενα) που δεν νοει να πιστεψει οτι όντως μπορουν να μην ανοιγουν τα mail τους και να μην τρεχει τσάϊ, αναμενετε Τσίπρα πρωθυπουργο μεχρι να βγαλει το Λύκειο ο Ερνέστος.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#259130 Αυτό λογικά είναι η μεγαλύτερη πολιτική ανάλυση της τελευταίας Διακοσαετιας, μετά το ρεψιμο του Σημιτη στο δείπνο των 4.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#259136 Είσαι αστοιχειωτος, αντιπρόσωπος και αδεσποτος. Αναφέρομαι στο ρεψιμο μετά το γλωσσοφιλο της Βάσως. :s_wink

Α, ρΑβανι να σε πει το πρώτο σου παιδί. Κωλονακιωτη.