Για τον κόφτη ήδη ακονίζει τα γιαταγάνια του προκειμένου να βρει ισοδύναμα χαράτσια για να μην πειράξει τα πελατάκια σας.
Τραγικό αυτό που θα πω αλλά έχουμε φτάσει να βασίζουμε τις ελπίδες μας στην ΚΑΡΙΟΛΩ τη Λαγκάρντ.
otso έγραψε:ναι θα κλεινει και θα ανοιγει αλλες ας πουμε αμελκτηρια για τον σπανιο τραγο της πετρομαγουλας , για να βολεψει τον αβολευτο νεο κομματικο στρατο , γιατι μην μου πειτε οτι γνωριζεται αβολευτο του κκε εσωτερικου η της ενωμενης αριστερας.
συμφωνουμε ο αλεξης ειναι αδιστακτος , εδω ονομασε το παιδι του τσε.
EDDIE_147 έγραψε:Ναι αλλά οι Σαμαροβενιζέλοι που ονόμασαν τα παιδιά τους Μήτσο, Κίτσο, Σούλα, Πιπίτσα τι παραπάνω προσέφεραν στη χώρα;![]()
![]()
Για τον κόφτη ήδη ακονίζει τα γιαταγάνια του προκειμένου να βρει ισοδύναμα χαράτσια για να μην πειράξει τα πελατάκια σας.
Τραγικό αυτό που θα πω αλλά έχουμε φτάσει να βασίζουμε τις ελπίδες μας στην ΚΑΡΙΟΛΩ τη Λαγκάρντ.
Εσύ σαν εντυ θες να δεις βαθιές τομές πιο βαθιές και από αυτές που θέλω εγώ για να ξεκινήσουμε να μιλάμε σοβαρά
Και ξέρεις πολύ καλά ότι δε πρόκειται να τις δεις από κανένα από τα τωρινά μεγάλα κόμματα, δεν υπάρχει λόγος καν να ονειρεύεσαι
Ανέβηκα από τις σκαλωσιές της οικοδομής στην κορυφ[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]