liostemi έγραψε:Το ερωτηματικό που έβαλες στο αν θα θέλει να γίνει μέντορας του... "νέου", μάλλον είναι περιττό... η απάντηση είναι ότι "όχι, δεν θα γίνει", όσο κι αν το κάνει με τρόπο τέτοιο ώστε να φαίνεται ότι βοηθάει τον "νέο"!... ο λόγος? κατά την γνώμη μου, για τους προσωπικούς του λόγους, θα θέλει να επιβεβαιώσει τους οπαδούς του, που ισχυρίζονται ότι έτσι κι αποχωρήσει ο "γιατρός" ΤΕΛΟΣ ΤΟ MOTO GP!!!!!! όσο και να μην φαίνεται - που φαίνεται - είναι μέγας αλαζόνας και εγωϊστής ο γιατρός (χωρίς βέβαια αυτό να μειώνει την αξία του ούτε και την "προσφορά" του στο σπορ...). Θα ήταν όμως η τελευταία του ίσως μεγάλη ικανοποίηση, αποχωρώντας να επικρατήσει για κάποιο διάστημα το... "χάος" στο χώρο του Μoto GP!.. άποψή μου βέβαια..
Όσο για την ευκαιρία που λές ότι θα έχανε ο Βινιάλες, τί να πώ? 22 χρόνων παλλικαράκι είναι, με ταλέντο... έχει πολλάαααα χρόνια μπροστά του να δημιουργήσει ζηλευτή καριέρα, εκτός κι αν πιστεύεις ότι μετά από δυο χρόνια - στην περίπτωση που ανανέωνε με την Suzuki - θα έχανε σε αξία και δεν θα δεχόταν αξιόλογες προσφορές!.. (προσωπικά πιστεύω ότι σε δυο χρόνια η Suzuki θα είναι σε θέση να κοντράρει στα ίσα με Honda και Yamaha...).
Η γνώμη μου είναι ότι ο Βινιάλες δεν είναι το υπερταλέντο τύπου Μάρκεθ-Λορένθο, γι'αυτό και έπρεπε να πάρει τώρα την ευκαιρία που του προσφέρθηκε.
Σε 2 χρόνια μπορεί να έχει γίνει τέτοιο ανακάτεμα που να χάσει το τρένο ή οι μετοχές του να έχουν πέσει επειδή αυτός ή/και η Σουζούκι δεν απέδωσαν. Οπότε...
Όταν σταματήσει ο Γιατρός σίγουρα το πρωτάθλημα θα χάσει σε δημοφιλία, αλλά νομίζω αυτό που θα τον καίει είναι μήπως καταρριφθούν τα ρεκόρ του.
Άρα ιδανικά θα ήθελε με κάποιο τρόπο να εμποδίσει Μάρκεθ (κυρίως) και Λορένθο να κερδίζουν για πλάκα.
Κι επειδή, όπως πιστεύω, δεν είναι το υπερταλέντο για να απειλήσει εκείνος τα ρεκόρ του γι'αυτό λέω ότι θα τον βοηθήσει. Εφόσον είναι πίσω του πάντα...