Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#257864 Έχει κάνα νόημα να βάλω ένα τέτοιο με το που το πάρω? Θα δώσει έστω λίγο πιο ενδιαφέροντα ήχο?
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Deleted User 1 έγραψε:Έχει κάνα νόημα να βάλω ένα τέτοιο με το που το πάρω? Θα δώσει έστω λίγο πιο ενδιαφέροντα ήχο?

Παντως το λινκ ανοιγει για φιλτρα για το Q5. [FACE SAVOURING DELICIOUS FOOD]
(Διαφορα στον ηχο θα δεις μονο με φιλτροχοανη).

.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#257874 http://www.knfilters.com/search/appsearch.aspx?type=auto&year=2016&make=PEUGEOT&model=208&engine=1.2L

Αυτό εδώ εννοώ αλλά οκ το ίδιο είναι. Προφανώς είχε μείνει το λινκ γιατί μπήκα να δω και για το Audi που θα πρεπει να του αλλάξω φίλτρα σε κάνα μήνα.

Χοάνη δε βάζω να κυκλοφορεί η μάνα μου σαν τον κάγκουρα. Είπα μήπως αυτό που (θεωρητικά) είναι πιο ελευθερο άλλαζε λίγο τον ήχο και ίσως έδινε και μια ανάσα παραπάνω στο μοτεράκι.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#257876 Focusman, τα emoticons του tapatalk εμφανίζονται με μορφή κειμένου (έτσι: [FACE SAVOURING DELICIOUS FOOD] ).
Το λινκ ανοίγει για q5 και μετά αλλάζει μόνο του για 208.

Stefan, δεν νομίζω να δεις σημαντικές αλλαγές.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#257879 Καλα προφανώς και δεν περιμένω σημαντικές αλλαγές. Έτσι για το χαβαλέ περισσότερο τώρα που είμαι στην κάβλα του καινούριου και επειδή ούτως ή άλλως θα πάρω για το Audi μήπως έβαζα ένα ακόμα στο καλάθι. Ίδωμεν...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#257882 Για κανένα να μην πάρεις, δεν αξίζει τον κόπο και το χρήμα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#257883 Mann filters στα μισά λεφτά και τέλος δηλαδή?
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#257888 Φιλος καλος στην Γερμανια αγορασε Peugeot 307 cc του 2006 διλιτρο βενζινα.
Ειναι ενθουσιασμενος με το αμαξι εκτος απο ενα πραγμα, το A/C απο την πλευρα του οδηγου βγαζει κρυο, απο την πλευρα του συνοδηγου ζεστο.
Το πηγε στον μηχανικο του εμπορα που το αγορασε και δεν γνωριζει τι και πως.
Μετα το πηγε σε Ελληνα μηχανικο που βρηκε, για να μπορει να συννενοηθει καλυτερα και του ζητησε 400€!
Το ειπε στον εμπορο ο οποιος ζητησε τα part numbers των ανταλλακτικων για να τσεκαρει το κοστος τους απο αλλου μιας και αυτος θα πληρωσει.( Μαλλον του φανηκε τσιμπημενη η τιμη).
Τοτε αρχισε ο μηχανικος τα, δεν εχω χρονο, που να ψαχνω :dizzy: θες και αποδειξη :dizzy: :dizzy:

Εκανα μια αναζητηση στο προβλημα και μου εβγαλε ενα θεμα στο Citroen club , οπου φταιει λεει τα γραναζια του κλαπετου και τα οποια σαν ανταλλακτικο εχουν 15€ !!!!!

Μετα απο αυτο του ειπα να το παει σε επισημο επισκευαστη Peugeot ωστε να μαθει ακριβως τι εχει και το κοστος ωστε να δουμε τι θα κανουμε στην Ελλαδα πια τον Ιουλιο που θα κατεβει.

Ειναι δυνατον να ζηταει ο μηχανικος 400€ για αυτο το προβλημα, αν ειναι μονο αυτο;
Άβαταρ μέλους
By htanso21
#257890 Έλληνας μηχανικός + Έλληνας μηχανικός στην Γερμανία + Έλληνας μηχανικός στην Γερμανία με Έλληνα πελάτη;
Άνετα!
Άβαταρ μέλους
By mirage
#257894 Το πιο πιθανό είναι να ειναι αυτό ακριβως δλδ τα γραναζια του κλαπετου.

< Note 2 >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
mirage έγραψε:Το πιο πιθανό είναι να ειναι αυτό ακριβως δλδ τα γραναζια του κλαπετου.

< Note 2 >

Στο Citroen club αλλος τα αλλαξε μονος του, αλλος πηγε σε συνεργιο και πληρωσε 60€ γιατι ειναι πισω απο το ντουλαπακι, ενω στον φιλο ο μηχανικος ειπε οτι πρεπει να βγει το ταμπλο ολο και για αυτο μονο θελει 200€ :dizzy:

Θυμηθηκα οτι και εγω στο Saxo το ειχα αλλαξει, αλλα δεν θυμαμαι κοστος ( Δεν πρεπει να ηταν πολλα, θα το θυμομουν ).
Άβαταρ μέλους
By mirage
#257903 Στο saxo ηταν για την ανακύκλωση.

< Note 2 >
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#257918 Παίζει απο αμάξι σε αμάξι ...Στη Guilleta για ανάλογη επισκευή σε ένα κλαπέτο πρεπει να βγούν και οι μπροστινές πόρτες... :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#258083 http://www.bmc-air-filter-shop.com/010. ... ot-208.htm

@Stef
Φυσικά και θα πάρεις. Δώσε και άλλα 15 ευρώ να πάρεις το καθαριστικό σετ και είσαι κομπλέ για μια ζωή. Σαφώς ανώτερο από τα πατσαβουρόχαρτα των κατασκευαστών (+πιο ελεύθερο). Απόσβερη σε 2-3 αλλαγές μαμά φίλτρων.
Δες κωδικό και διαστάσεις για τον κινητήρα σου και ψάξε ebay.