Αν ειναι δυσκολη περιοχη θες υψηλη απολαβη = ακριβη κεραια.
( Πχ Σουνιο προ digea)
ο ενισχυτης δεν ειναι πανακεια γιατι εκτός απο την εικόνα ενισχυει και το παρασιτο αν καταλαβαινεις τι εννοω...
Ιδανικά δεν πρεπει να θες ενιχυτη... θα πρεπει η απολαβη της κεραιας να ειναι αρκετη.
και προσοχη
μεγαλη απολαβη δεν ειναι παντα "καλο" υπαρχει και το "μπουκωμα"....
Αν εχεις κανα γνωστό με πεδιομετρο.......
Dodger έγραψε:Θέλω να βάλω κεραία TV στο σπίτι,........
Περί κεραίας, αφού ρίξεις μιά ματιά εδώ, βγάζεις τα πρώτα συμπεράσματα. Αν έχεις μέχρι 5-6 πρίζες, δεν είναι δύσκολη υπόθεση.
Αν όμως έχεις καμιά 10αριά +, ναί , είναι περίπλοκη , ενώ ίσως θές και 2ο άτομο για να σε ενημερώνει σε κάθε σου σύνδεση-ρύθμιση για το πότε πήγε το σωστό σήμα στο κάθε σημείο.
Προσωπικά πρό 2ετίας, με 16 σημεία σε 4 ορόφους, κάλεσα τεχνικό με πεδιόμετρο (απαραίτητο) και με "έφτιαξε" με εργατικά 100 € (για <4 ώρες δουλειά
)Κεραία, ιστός προϋπήρχαν τοποθετημένα απο εμένα (50€), ενώ χρειάστηκε και καλός ενισχυτής (των 80€ +), 7 "μεγάλα" και μικρότερα (σε εξόδους) splitters , 2 tap off (τότε τα έμαθα και γώ) και 15+ φίς μεταλλικά για τις συνδέσεις σε ενισχυτή- splitters κλπ.
Συνολικά, τα 300€ θυμάμαι πως, τα ... πλησίασα!!!
Καλή επιτυχία!
Οι πιο γνωστές είναι του ΑΚΡΙΤΑ και της EGGER.
Στην ευρύτερη περιοχή του Περιστερίου δοκιμασμένοι είναι οι παρακάτω, σου βάζουν και PVC γύρω γύρω εκεί που θέλεις αν το ζητήσεις.
1. http://www.papadouli.gr/home/
2. http://modawood.gr

Αυτές του Leroy κάνουν δουλειά; Έχει από 10-20€ και πάνω. Μέχρι τα 50 είχα κατά νου. Αλλιώς αν είναι να ξηλωθώ να πάω Γιαννόπουλο.
Βέβαια ακόμα καλύτερα θα ήταν μια ντουζιέρα με διπλή κεφαλή, είχα δει μια ωραία στον Σούλη αλλά δεν βρίσκω την εικόνα τώρα και δεν βλέπω να υπάρχει πουθενά. Για στο μπάνιο 2-2 καταστάσεις
My Flickr
<(4G-LTE)
Πάρε μια που δεν πιάνει πολύ χώρο και δεν ενοχλεί.
Pitt έγραψε:Μωρέ χίλιοι καλοί χωράνε, αλλά η απορία μου είναι τι να την κάνεις την στήλη και την μπαταρία, αν έχεις καλή παρέα στην ντουζιέρα; Σάματι την πλάτη θα της τρίβεις;
Πάρε μια που δεν πιάνει πολύ χώρο και δεν ενοχλεί.
Ζήτησα χωρίς μπαταρία. Έχω
Ναι (και) την πλάτη θα τρίβω
Δεν πιάνει ωφελούμενο χώρο, στον τοίχο στερεώνεται
My Flickr
Επειδή θα πρέπει να κάνεις τρύπες στα πλακάκια, αγόρασε κάτι καλό για να εξασφαλίσεις ότι θα σου δουλεύει για καιρό και θα βρίσκεις έστω και τα λίγα ανταλλακτικά που ενδεχομένως χρειαστείς στο μέλλον. Τώρα τι ποιότητα αγοράζεις κανείς με 10-20€ όταν μόνο ένα απλό σπιράλ της Grohe κοστίζει περισσότερο, δεν ξέρω.
Κάτι που θα πρέπει να σε προβληματίσει είναι η παροχή και η πίεση του νερού, εφόσον σκέφτεσαι να δουλέψεις δύο κεφαλές ταυτόχρονα. Θα έχεις καλό αποτέλεσμα και από τις δύο κεφαλές ή τηλέφωνα, ή θα... "κατουράνε" όταν λειτουργούν και τα δύο μαζί;
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.