Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#256196 Του φαίνεται μεγάλο (και αργό).
Μια Β σαν αυτή (OnlineCode: M3907781) κακή θα 'ναι δηλαδή; Γρήγορη είναι, δεν της λείπει τίποτα από εξοπλισμό, πιο ψηλά κάθεσαι, αυτόματη είναι... ε, αν δε στρίβει τώρα τέλεια... σίγουρα δεν τον ενδιαφέρει.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
Scotch έγραψε:
belgarion έγραψε:Μεταξύ μας τώρα ξέρεις ότι δεν έχουν σχέση
.

Καλύτερη η Β; :s_laughat
Ειλικρινής απορία: σε τι και σε ποιο βαθμό υστερεί η Β έναντι της C; Κράτημα, εξοπλισμό, ποιότητα, κινητήρες, ποιότητα κύλισης;

Είναι ένα νεώτερο αυτοκίνητο και μια κατηγορία πάνω.Και εγώ είπα τι θα προτιμούσα εγώ, από εκεί και πέρα μπορεί να οδηγήσει και τα 2 και να δει ποιο του ταιριάζει

.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#257382 Εντάξει θα γίνω γραφικός ,αλλά δικινητή X3?
Δε μπορώ να καταλάβω τον λογο.
Ας πάρει κανένα Volvo v60 cross για να πουλάει μούρη.Μεχρι εκεί αντεχω.

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#257411 Το v60 cc βγαίνει σε έκδοση <1800;
Δεν τον ενδιαφέρει το off-roading τον άνθρωπο. Το ότι θέλει παρ' όλα αυτά να κάθεται ψηλά και να μπαίνει-βγαίνει εύκολα σημαίνει ότι θέλει να πουλάει μούρη; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By skous
#257415 Ναι αλλα ο ανθρωπος θεωρεί πχ το ένα μεγάλο, το άλλο αργο, κλπ και μετά κοιτάει x3 και πεθαμένη;
Μήπως δεν ξέρει τι θέλει;

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#257425 :lol: Έχεις ένα δίκιο σ' αυτό.
Η αλήθεια είναι ότι του δίνουν αυτοκίνητο, σε φάση που δε χρειαζόταν, και έχει χαθεί λιγάκι..
Άβαταρ μέλους
By gianik
#257429 πάντως έχει πολύ πλάκα άγνωστοι μεταξύ αγνώστων να συζητούν για ποιο αυτοκίνητο θα πάρει ένας 3ος αγνωστος , ο οποίος ούτε ο ίδιος δεν ξέρει τι στυλ αυτοκίνητο θέλει... :s_crazy :s_crazy :s_whiteflag :s_whiteflag :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Scotch έγραψε:Το v60 cc βγαίνει σε έκδοση <1800;
Δεν τον ενδιαφέρει το off-roading τον άνθρωπο. Το ότι θέλει παρ' όλα αυτά να κάθεται ψηλά και να μπαίνει-βγαίνει εύκολα σημαίνει ότι θέλει να πουλάει μούρη; :hmmm:

Στο ΜΙΝΙ πόσο ψηλά θα κάθεται δηλαδή? :hmmm:
Την άποψη μου την έχω ξαναγράψει για το θέμα ,δε θέλω να γίνομαι κουραστικός.Αλλά να πάρεις το ψηλό ,σχεδόν δύο τόνων Χ3 στη βασική του μορφή , δικίνητο δε μου φαίνεται σωστή επιλογή. Κατά την άποψη μου τίθεται και θέμα δυναμικών χαρακτηριστικών,εκτός του οριακού κινητήρα.
εδιτ το V60 δε βγαίνει κάτω απο 1800.Δε το είχα καταλάβει οτι υπάρχει τέτοιος περιορισμός.
@gianik : Άσε να πούμε και καμιά κουβέντα για αυτοκίνητα .